35802
IWimv2m.jpg
  • geo91
    aztán azt képzeld el mi lesz majd 2040-ben! :D
  • Cat 02 #6901
  • Hegi90
    yo dawg
  • ba32107
  • ba32107
    Akkor így. Bocsi :D
  • ba32107
    A kép lemaradt...
  • ba32107
    Erről valamiért ez jutott eszembe :D
  • morcosqtya
    ha telefon végén vagy akkor a két legbrutálisabb dolog ami történhet, a másik fél tüsszentése (azonnali megsiketülés), vagy egy háttérben visító kisbaba (gyakorlatilag agyhalál, stroke).

Tudósok kimutatták hogy mint ahogy a hang kétszer jobban terjed vízben mint a levegőben, úgy a kisgyerekek hangja telefonban 3x halálosabb mint élőben....
  • ba32107
    Hát mert az egyik hangszóróját a másik mikrofonjához tették :D
  • morcosqtya
    semmiért.
    de ha a Donald kacsában van akkor az hiteles. :)))
  • Casillas
    arra én is emlékszek, de sose értettem hogy a két telefon letétele után miért hallaná egymást a másik kettő :D
  • geo91
    :DD
  • ba32107
    Nekem egész pontosan 111 db-os a gyűjteményem. Kb 7 kiló :D
  • geo91
    :SDASDASD

asszem egy pár szám asszem még megvan a szekrényem alján. :D jó kis újság volt. :D
  • ba32107
    Én ezt anno a donald kacsa magazinban láttam. Mondjuk ott nem skype-al volt, hanem két telefonkagylót tettek egymáshoz :D
  • Cat 02 #6887
    Vedd majd fel :p
  • Megtörhetetlen
    Nekem spec tetszik, csak drága ennyiért, de szimpatikus, pláne ha fel is lehet venni?
  • geo91
    jójó, de minek a spoiler?
  • geo91
    jólvan pistike, ülj le! egyes...
  • GregSB
    Ettől sokkal jobb április tréfát tudok skypeal, szóval ez még PC Humor is :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Veszel Skype Creditet, és felhívod két haverodat konferencia hívásban. (Lehet hívni vonalast és mobilt is skyperól). A te mikrofonodat viszont lenémítod még mielőtt felvennék, így csak ők ketten fogják hallani egymást. Mindketten csak annyit fognak látni, hogy ismeretlen számról hívják őket. Az a poén az egészben, hogy mind a ketten azt fogják hinni, hogy a másik hívta őket :))

Tovább lehet cifrázni a történetet, ha nem két havert, hanem mondjuk havert és exbarátnőjét hívod így fel, vagy két srácot akikről tudod hogy utálják egymást :D Esetleg havert összekapcsolod a lelkisegély szolgálattal... sok lehetőség van :)

A díjak nem a legolcsóbbak, de pár percet ki lehet bírni. Magyar molbit 55Ft / percért lehet hívni skyperól, ez mondjuk konferenciában (ha 2 mobilt hívsz) a duplája, szal 110 Ft / perc...

Én már tervezem hogy megcsinálom április 1.-én :D
  • Aquir
    a logika szabályai szerint senki nem írt ilyet, na de akkor már mind1 is
  • Megtörhetetlen
    Különben is a szándék a fontos :D
    A másik legjobb ajándék, Április elsejére, egy Kiszel Tündi vs Donatella naptár... De az meg már régi poén...
  • Megtörhetetlen
    Ha alszik ki tudja hogy az egy állat? Csak nem röntgenezik meg.. Vagy igen?
  • ldavid
    azt írta nem egyenlő a srolling a görgetéssel.
    nekem 8 mondjuk, de attól még hülyeség
  • koryne
    Nekem van is plüss arctámadóm, szokott sikereket aratni azoknál, akik először lépnek be a szobámba =)
    Megtörhetetlen: élő állatot tilos feladni postán (bár sztem döglöttet is :D)
  • morcosqtya
    meg elefánt, amit elütött a nyíregyházi dankó pista IC vonat.
    Ja és van plüss alien arctámadó is... :) (de az tényleg van)
  • Megtörhetetlen
    vagy vannak olyan plüssök nemmondjuk ki a nevét internetes oldalon, ahol ilyen ökörségeket lehet kapni, a lényegre visszatérve lehet kapni olyan plüst ami egy kisállat csak kinn a bele és egy kocsi nyom van a hátán, csak sajna nincs belőle galamb csak nyúl meg sün meg nemtommi :S
  • Aquir
    kellene altató, beadás és galamb. Csak tessék :)
  • Megtörhetetlen
    akkor egy bealtatózott élőt, egy nap alatt odaér :)
  • Aquir
    döglött galambhoz nem nyúlnának, és fertőző
  • Megtörhetetlen
    Ez nem PC humor, de a minap kitaláltam a létező legdurvább április elsejei tréfát:
    Fogsz egy galambot(lehetőleg postagalambot), nem baj ha döglött de az sem ha plüss,(a fogado féltől függ h mennyire birja), a lábára kötsz egy cetlit amire ráirod, hogy végre hazataláltam, majd belerakod egy dobozba amire ráírod, hogy postagalamb (döglött galamb esetén nem baj ha légmentesen zárt a doboz) majd feladod postán, a címzettnek.

Csak én vagyok agyment? Mert akiknek meséltem kis kivétellel nem tetszett....
  • Aquir
    ne keverd a fazont, te kérdezted. nem mondják máshogy :)
  • ldavid
    ő is arra gondolt szerintem
  • Aquir
    görgetés
  • ldavid
    és hogyan fordítanád akkor (egér esetében) a scrollingot?
  • YaniMan
    scrollozni != görgőzni
  • Bulykin
    o.O
  • Cat 02 #6865
    Sajnos én is, mivel 1 éve rossz a görgőm :D (szal nem is azt nyomtam, jelenleg 4 gomb van görgőre állítva, 2/3 az esélye h eltalálom :D)
  • tommygear
    NEM TAKARODSZ!
  • Jim Morrison
    tudom, pro vagyok :D