35802
-
geo91 #6902 aztán azt képzeld el mi lesz majd 2040-ben! :D -
Cat 02 #6901 -
#6900 yo dawg -
ba32107 #6899 -
ba32107 #6898 Akkor így. Bocsi :D -
ba32107 #6897 A kép lemaradt...
-
ba32107 #6896 Erről valamiért ez jutott eszembe :D
-
#6895 ha telefon végén vagy akkor a két legbrutálisabb dolog ami történhet, a másik fél tüsszentése (azonnali megsiketülés), vagy egy háttérben visító kisbaba (gyakorlatilag agyhalál, stroke).
Tudósok kimutatták hogy mint ahogy a hang kétszer jobban terjed vízben mint a levegőben, úgy a kisgyerekek hangja telefonban 3x halálosabb mint élőben....
-
ba32107 #6894 Hát mert az egyik hangszóróját a másik mikrofonjához tették :D -
#6893 semmiért.
de ha a Donald kacsában van akkor az hiteles. :))) -
#6892 arra én is emlékszek, de sose értettem hogy a két telefon letétele után miért hallaná egymást a másik kettő :D -
geo91 #6891 :DD -
ba32107 #6890 Nekem egész pontosan 111 db-os a gyűjteményem. Kb 7 kiló :D -
geo91 #6889 :SDASDASD
asszem egy pár szám asszem még megvan a szekrényem alján. :D jó kis újság volt. :D -
ba32107 #6888 Én ezt anno a donald kacsa magazinban láttam. Mondjuk ott nem skype-al volt, hanem két telefonkagylót tettek egymáshoz :D -
Cat 02 #6887 Vedd majd fel :p -
#6886 Nekem spec tetszik, csak drága ennyiért, de szimpatikus, pláne ha fel is lehet venni? -
geo91 #6885 jójó, de minek a spoiler? -
geo91 #6884 jólvan pistike, ülj le! egyes... -
#6883 Ettől sokkal jobb április tréfát tudok skypeal, szóval ez még PC Humor is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Veszel Skype Creditet, és felhívod két haverodat konferencia hívásban. (Lehet hívni vonalast és mobilt is skyperól). A te mikrofonodat viszont lenémítod még mielőtt felvennék, így csak ők ketten fogják hallani egymást. Mindketten csak annyit fognak látni, hogy ismeretlen számról hívják őket. Az a poén az egészben, hogy mind a ketten azt fogják hinni, hogy a másik hívta őket :))
Tovább lehet cifrázni a történetet, ha nem két havert, hanem mondjuk havert és exbarátnőjét hívod így fel, vagy két srácot akikről tudod hogy utálják egymást :D Esetleg havert összekapcsolod a lelkisegély szolgálattal... sok lehetőség van :)
A díjak nem a legolcsóbbak, de pár percet ki lehet bírni. Magyar molbit 55Ft / percért lehet hívni skyperól, ez mondjuk konferenciában (ha 2 mobilt hívsz) a duplája, szal 110 Ft / perc...
Én már tervezem hogy megcsinálom április 1.-én :D -
#6882 a logika szabályai szerint senki nem írt ilyet, na de akkor már mind1 is -
#6881 Különben is a szándék a fontos :D
A másik legjobb ajándék, Április elsejére, egy Kiszel Tündi vs Donatella naptár... De az meg már régi poén... -
#6880 Ha alszik ki tudja hogy az egy állat? Csak nem röntgenezik meg.. Vagy igen? -
ldavid #6879 azt írta nem egyenlő a srolling a görgetéssel.
nekem 8 mondjuk, de attól még hülyeség -
#6878 Nekem van is plüss arctámadóm, szokott sikereket aratni azoknál, akik először lépnek be a szobámba =)
Megtörhetetlen: élő állatot tilos feladni postán (bár sztem döglöttet is :D) -
#6877 meg elefánt, amit elütött a nyíregyházi dankó pista IC vonat.
Ja és van plüss alien arctámadó is... :) (de az tényleg van) -
#6876 vagy vannak olyan plüssök nemmondjuk ki a nevét internetes oldalon, ahol ilyen ökörségeket lehet kapni, a lényegre visszatérve lehet kapni olyan plüst ami egy kisállat csak kinn a bele és egy kocsi nyom van a hátán, csak sajna nincs belőle galamb csak nyúl meg sün meg nemtommi :S -
#6875 kellene altató, beadás és galamb. Csak tessék :) -
#6874 akkor egy bealtatózott élőt, egy nap alatt odaér :) -
#6873 döglött galambhoz nem nyúlnának, és fertőző -
#6872 Ez nem PC humor, de a minap kitaláltam a létező legdurvább április elsejei tréfát:
Fogsz egy galambot(lehetőleg postagalambot), nem baj ha döglött de az sem ha plüss,(a fogado féltől függ h mennyire birja), a lábára kötsz egy cetlit amire ráirod, hogy végre hazataláltam, majd belerakod egy dobozba amire ráírod, hogy postagalamb (döglött galamb esetén nem baj ha légmentesen zárt a doboz) majd feladod postán, a címzettnek.
Csak én vagyok agyment? Mert akiknek meséltem kis kivétellel nem tetszett.... -
#6871 ne keverd a fazont, te kérdezted. nem mondják máshogy :) -
ldavid #6870 ő is arra gondolt szerintem -
#6869 görgetés -
ldavid #6868 és hogyan fordítanád akkor (egér esetében) a scrollingot? -
YaniMan #6867 scrollozni != görgőzni -
#6866 o.O -
Cat 02 #6865 Sajnos én is, mivel 1 éve rossz a görgőm :D (szal nem is azt nyomtam, jelenleg 4 gomb van görgőre állítva, 2/3 az esélye h eltalálom :D) -
#6864 NEM TAKARODSZ! -
#6863 tudom, pro vagyok :D