PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
tegnap nézegettük haverral a videókat, beszarás, hogy miket lemûvel :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Þór vígi þessi rúnar
épp ez gyõzött meg arról, hogy maradjak még egy ideig a commodore mellett:D
azon a szaron semmi se futott prehistorikon kívül:D (meg a mario se)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Úgy volt, hogy fater a konferen vesz egy 285-ost, de aztán megnyerte a 386-os 40Mb-s 4Mb RAM-os laptopot. :)))
Bix:
One new active CISCO Catalyst 6509 switch installed in the node, which handles the low speed backup BIX connections.
áááá, de szépek!!!
Þór vígi þessi rúnar
1 gigára még a winxp se nagyon menne fel, pedig az már 8 éves oprendszer:D
elsõ PC-mben volt 1,2 gigás vinyó.. (igen, tudom... az már modern.. de sokáig kihúzta nálam a commodore:D)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
tudhatnád, hogy "ha otthonra vásárolt, fejlett és jó számítógépekrõl beszélünk, az 1 gigabájt"
Nem tudjátok véletlenül, hol szerezhetnék egy 2 gigás vinyót az asztali pc-mbe? Már kezdem kinõni az 1 gigásat, így 2009-ben...
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Nem vettem még szervergépet, úgyhogy nem tudom, hogy mennyire reális azokra a ~2millió/darab ár, de nem hangzik olyan hihetetlennek.
Az egyetlen baki szerintem az 1 gigabájtos szöveg, de az tényleg nagyon nagy baki :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Úristen... <#wilting>#wilting>
Azért mintha némi gúnyt éreznék a riporter hangjában!
Þór vígi þessi rúnar
u dont have to listen anybody else but me
púúúúú
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
már tag vagyok a szellemi fogyatékos topicban, de még a ezerszer hülyébb lennék, se lennék akkora "mama2".
Spark of Insantiy....
de jó is, a kockaélet:)