PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
p1embe volt 1,7gigás vinyó, 1996ban :D

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Milyen 1gb, ez mirõl beszél?:D

http://goo.gl/gd6Zi5

a kenguru akkor is visz mindent :D meg mikor bemegy egy áruházba ordítva énekelni a hangosbemondóba :D
kuzco007
tegnap megnéztem a srác összes vidijét, hatalma pl h belógott a francia kupa döntõben a ünneplõ játékosok mellé, végighallgatta a himnuszt a játékosokkal egy röpi meccsen és egy kézimeccsen is jelenése volt. és a testépítõs...XD

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

zeli
Mennyire pofára esnek :DDDDDDDd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

A kengurus a legdurvább.. Ott tényleg olyanokat csinál, hogy én szégyellem magam a nevében :D
van neki topikja, élesszük már fel a témát :D
tegnap nézegettük haverral a videókat, beszarás, hogy miket lemûvel :D
BB7
Tegnap néztem meg! Sztem óriási.. bár, a csávót, h., h. nem zárják börtönbe? :D
GregSB
Ide is beillik ez a videó :D

http://www.youtube.com/v/pIrvpn3k9A4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385">

sweech
:D

Zomil
nekem is 386-os gépem volt elõszõr, emlékszem amikor kaptam egy 486-ost mekkora királyság volt, h fut rajta a doom1-2 :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
És emlékeztek amikor a 40 megás vinyók után jöttek a 80, 120, és nagyobb vinyók? Azon sápitoztunk, hogy mivel töltjük meg ezt a "hatalmas" tárterületet!

Þór vígi þessi rúnar

nekem egy 386-osom volt elõször, de az megadta magát, asszem a 40 megás winyója, aztán lett egy 486-osom 440 megás winyóval és 16 mega rammal, ezen ha már kiléptem a windowsból és dosba indítottam, akkor már ment a GTA is :DDDDD
Carlos
Humoros aranyosból:

Þór vígi þessi rúnar

Enyémben is :D

takysoft
szomszéd Intel 286-osában meg 10 megás.
épp ez gyõzött meg arról, hogy maradjak még egy ideig a commodore mellett:D

azon a szaron semmi se futott prehistorikon kívül:D (meg a mario se)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Carlos
Elsõ PC-mben 40 MEGÁS vinyó volt... :)
Úgy volt, hogy fater a konferen vesz egy 285-ost, de aztán megnyerte a 386-os 40Mb-s 4Mb RAM-os laptopot. :)))

Bix:
One new active CISCO Catalyst 6509 switch installed in the node, which handles the low speed backup BIX connections.

áááá, de szépek!!!

Þór vígi þessi rúnar

takysoft
azért hatalmas...
1 gigára még a winxp se nagyon menne fel, pedig az már 8 éves oprendszer:D

elsõ PC-mben volt 1,2 gigás vinyó.. (igen, tudom... az már modern.. de sokáig kihúzta nálam a commodore:D)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
gazdag köcsög...
tudhatnád, hogy "ha otthonra vásárolt, fejlett és jó számítógépekrõl beszélünk, az 1 gigabájt"

Terensz
HáLY!!!4!4

Nem tudjátok véletlenül, hol szerezhetnék egy 2 gigás vinyót az asztali pc-mbe? Már kezdem kinõni az 1 gigásat, így 2009-ben...

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

kuzco007
de sztem a TV-s is tudja, h mekkora baromságot mondott a pasi:D

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

hát függ attól, hogy milyen szerver volt az :D
Na de írja alul, hogy 43 szervert foglaltak-e. Az a 12-es szám annak kapcsán kerül szóba, hogy 12 gépen található anyagot dolgoztak fel és az alapján becsülték meg a károkozás mértékét.
Nem vettem még szervergépet, úgyhogy nem tudom, hogy mennyire reális azokra a ~2millió/darab ár, de nem hangzik olyan hihetetlennek.
Az egyetlen baki szerintem az 1 gigabájtos szöveg, de az tényleg nagyon nagy baki :D

azt még bele sem számolták! mondta a csávesz is, hogy csak a hardware értéke ennyi.
n3whous3
a warez az érték rajta

púúúúú

Most nézem a bix.hu-t és tényleg látszik egy 10% körüli csökkenés. Igaz még csak 2 nap telt el. De látszik, hogy egy ideje általában körülbelül 100Gbit a napi csúcs tegnapelõtt óta meg a 90et se éri el.
Hm, 12 gép, 90 milliós érték, tehát 1 gép 7.5 mill-t ér ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Carlos
10% csökkent? NÓÓÓÓÓRMÁÁÁÁÁLIS???????????
Úristen... <#wilting>

Azért mintha némi gúnyt éreznék a riporter hangjában!

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM
emlékszem kaptam karácsonyra amikor kezdtem a sulit. az ööö. 14éve :) egy 36gigás winchestert, és vertem a nyálam hogy semelyik üzletben sehol itthon nem volt kapható nagyobb akkor :D

u dont have to listen anybody else but me

n3whous3
Szeró gépekben mindenesetre meg nem volt annyi ram, szóval mégiscsak hdd-re gondolt.

púúúúú

max a memória :D
n3whous3
úristen ez az idióta

púúúúú

sweech
deszar :D nagyon hiteles a csávó

Nekünk 97 körül volt 10 gigás :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

biztos p2-es gépe van, win95-tel...
pyrohun
azért ez kurva nagy égés. Mikor volt az otthoni átlagos "gép" 1GB-os? :) lolmár, milyen megfogalmazás...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

zeli
Órákig el tudnék nézni ilynen baromságot :DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

n3whous3
fasza lenne egy ilyen game :D okos mestinttel persze

púúúúú

Inkább LINK

Akkormár

http://backend.deviantart.com/embed/view.swf?id=34244097&width=1337

zeli
Én még nem láttam.

GregSB
http://www.youtube.com/v/60RRpFqC8R0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385

takysoft
ééééén???
már tag vagyok a szellemi fogyatékos topicban, de még a ezerszer hülyébb lennék, se lennék akkora "mama2".

Spark of Insantiy....

csak nehogy lesüllyedj mama2 szintjére :DDD
takysoft
5 éves együttélés után decemberben dobott ki az elõzõ... most inkább maradok egyedül egy ideig(nyaldosom sebeim)

de jó is, a kockaélet:)

BB7
Szerintem szerezz egy barátnõt! <#banplz>
takysoft
kiszámoltam, a RELOADED kiadás 1245, a Limited collector's pedig 1842 db floppyra férne rá XD