35802
IWimv2m.jpg
  • morcosqtya
    :)))
  • Rage47
  • n3whous3
    pedig úgy néz ki, mint

• Piszkos  Fred
    csajt dugnám
  • geo91
    kockák :DDD

• Cat 02 #7783
    Azt hittem az nem hivatalos, de akkor nem szóltam.
  • JagFater
    Mi?
    Hivatal miért ne férhetne hozzá, ha lenne?
    Amíg volt, simán néztük is. Már amennyit ért...
  • Cat 02 #7781
    És szerinted hány percen belül lennének feljelentve, hogy visszaélnek az adatokkal ?
  • nonicks
    mondta valaki is azt hogy a diplomához ész is jár?
  • Cat 02 #7779
    Hát nem tudom. Most akkor az sg.hu fórum meg egy romlott szar, ahova naponta nyílik x szemét topik és mindenhol az off megy ? Mindennek van rossz oldala, főleg, ha csak azt keresitek (nem biztos, de nagyon sokan vannak, akik csak azért se regisztrálnak be valahova, mert ők nem legyek, pedig nem is próbálták).
  • morcosqtya

nagyon is jól teszed...
    többek között az NBH is nézi és még mások is...

Dzsini #7763: na erről van szó.
    Egyébként maga az alapelképzelés + szándék nem volt rossz anno X éve, de ez is úgy járt mint a gyakorikérdések.hu, hogy t.i. már csak röhögni járnak oda, plusz a cigókat és az önjelölt tabby-utánzatokat felrakni a napiszarra.. A "klubok" 80%-a pedig egyszerűen vicc.. banális idiótaság ami sokaknak kurva vicces, és gondolom még jó érzés is "oda tartozni".
    Valós közösségi értéke erősen megkérdőjelezhető... most így ebben az állapotában. Leginkább egy ízléstelenül megszervezett jelmezbálhoz hasonlítanám.. nem beszélve a biztonsági résekről, a tört regekkel való visszaélésekkel okozott erkölcsi károkról...

• Cat 02 #7777
    Én megtaláltam kanadai rokonomat, de jah, tényleg nagyon szr és semmire sem jó....

http://www.facebook.com/group.php?gid=118406141515349
    http://www.facebook.com/group.php?gid=117547601596639&ref=ts

Azon én is gondolkoztam egyébként, hogy 10 év múlva mikor állást keresek, akkor pl a *durvább* fotókat le kéne szedetni :D mondjuk elég egy untag is
  • ldavid
    de honnan veszed, hogy a nevében? :D
  • Aquir
    Akkor ez rád vonatkozik:)

• Pio
    Valamit félreértettél. Én arról beszélek, hogy ha odafent találnak rólad olyanokat, hogy "állatok: tesóm, anyám" vagy épp péniszpumpás beszívott fotókat, akkor elképzelhető, hogy inkább nem hívnak be elbeszélgetésre.
    Szó se volt arról, hogy ha nem vagy fent ezeken az oldalakon, akkor nem vennének fel.
  • Dzsini
    értem, akkor ebből az irányból van levédve - ezt is jó tudni :)

(én se vagyok fenn egyik közösségi oldalon sem - legfeljebb meglepődnek, amikor utánamnéznek interjú környékén :) )

...plusz érdekes lehet, amikor esetleg rákérdeznek, hogy "maga miért nincs fent a ziviven és a fácsén?"
  • spy803
    Ha valaki nem található meg egyik közösségi oldalon sem, akkor be se hívják? Talán azon kevés emberek közé tartozom aki egyik oldalon sincs fent, és nem is akar fent lenni.
  • JagFater
    Olyan adatbázis nincs, ami az egyén végzettségét tartaná nyilván.
    Lehet érettségis is, vagy szakképzős, vagy bármi. Nem csak felsőfokú végzettséget lehet kamuzni. :-)

Volt az EMMA, de megszűnt.

PTK szerint nyilatkozik a végzettségéről. Tehát megbaszható, ha kamuzik.

• Dzsini
    Mondjuk az is fura, hogy nem ellenőrzik automatikusan az OFIK-ban az ilyesmiket - egy sima lekérdezés, ott meg a hivatalos adatok ülnek.
    (nem titeket nézlek hülyének, úgy általában történt már nem egy ilyesmi)

Az, hogy a csóka béna volt, az meg az ő baja :) ha egyetemet végzett, ennyi esze csak kellene, hogy legyen.
  • JagFater
    Már hogy venné bárki is hitelesnek. Ne nézz már hülyének.
    Ez arra volt jó, hogy hivatalosan is utánajárjon a megfelelő személy.

Ha a marha hazudik egy hivatalnak, akkor legalább erre figyelne.
    Nem kellett más, csak egy telefon az egyetemre, hogy a csóka ott tanul e.

Ő lett az elrettentő példa. :-)

Mi a tanulság? Hogy ne használj kirívó mélcímet és ha kamuzol, azt jól csináld. :-)
  • Dzsini
    És ha én beírom a (nem létező) wiw profilomra, hogy jogi doktor vagyok azt is elhiszitek? (az életkorom alapján könnyedén lehetek az). Bármilyen szociális hálón talált adatot fenntartásokkal kell kezelni - hitelesnek venni elég nagy felelőtlenség.

Rám mondjuk kereshetnek bárhol :) A valódi nevem nincs összekapcsolva a nickemmel, és van külön emailcímem a hivatalos dolgokat intézni.
  • JagFater
    Nem ezért lett kitalálva, de aztán rájöttek a "sötét" oldalára is. :-)
    Mit gondolsz, miért nincs magánkézben egyik ilyen oldal sem?

Felnőttképzésekkel foglalkoztam régebben. A koma azt nyilatkozta, hogy 8 általánosa van - így részt vehet a képzésben. Egy bugyuta mélcímet adott meg. Mittomén "faszgyomoszkolo" vagy valami hasonló. Erre muszáj volt rákeresni iwiw-en. A lámpi persze ott volt és egyetemi végzettséggel.
    :-)
  • Pio
    Az egész csak azért lett kitalálva, hogy a Nagy Testvér figyelhessen minket és ehhez mi asszisztáljunk. *Wooohooo (sejtelmes zene)*

Amúgy múltkor beszéltem a melóhelyen a felvételiztetőkkel és mondták, hogy egy új jelentkezőnél az első dolguk csekkolni iwiwet, facebookot, myvipet, meg ilyeneket, aztán ha ott gázos az ember, akkor be se hívják, szóval van benne valami... ;-)
  • Dzsini
    bár az is igaz, hogy hihetetlen sok embernek segít abban (nagyságrendekkel többnek, mint bármilyen fórum), hogy közösségben érezze magát, segíthet ismerkedni, stb.

a probléma inkább ott van, hogy sokan nem nagyon tudják a helyén kezelni, és ezzel érzékenyebb embereket zavarnak, elijesztenek egy hasznos célokra is alkalmas rendszertől (viszont profit szempontból ez a veszteség bőven elhanyagolható)
  • Rage47
    ez igaz sajna
  • Dzsini
    a wiw (és a többi social network) ugyanannyira értelmetlen, ahhoz kár hasonlítani. óriási pénzforrás hirdetőknek (és a játékkészítőknek - ld. Zynga), és egy felület kiélni a feltűnési mániáját pármillió regisztráltnak.
  • ba32107
    Én szeretem amúgy, jó oldal, jobb mint az iwiw, és nagyon hasznos is, de ez, meg a sok játék iszonyatosan idegesít :D
  • Dzsini
    "Nincs facebookon ..." - szerintem itt kezdődik a probléma :)
  • Rage47
    Akik szeretnének tanulni, de inkább kurvára mást csinálnak...:D
    ez nálam is megjelent:D
  • ba32107
    Háhá találtam kettőt is :D
  • ba32107
    Nincs facebookon valami csoport, ami azoknak van akinek tele a fasza a sok csoporttal, mert ahhoz szívesen csatlakoznék

Kibaszott unalmas, hogy minden reggel amikor megnézem a facebookot, látom hogy ez és ez mihez csatlakozott...... itt a mai lista:
    Adjál már fincsiszószt!!!
    Akik kiskorukban ráléptek az elöttük lévő emberkék árnykának fejére.
    Ha 100 ember csatlakozik, befejezem a szakdolgozatomat.
    Tv Torony - Pécs.
    Utálom nézni, ahogy rosszul csinálnak valamit, pedig tudom hogy kell jól!
    Mosok,főzök, takarítok csak valaki tanulja meg ezt a sz*rt helyettem...
    Túl zseniális vagyok ahhoz, hogy időben diplomázzak~.
    Akik nem olvassák el a "tolni" feliratot, és rángatni kezdik az ajtót.
    Kiskoromban azt mondtam öcsémnek, hogy nézzen bele a slagba, és szóljon, ha jön a víz, aztán megnyitottam a vízcsapot.
    Akik szeretnének tanulni, de inkább kurvára mást csinálnak...:D.
    AKIK SZERETIK A PALACSINTÁT.
    Akik szerint nem vicces a bikicsunáj.
    "A BTK-ra csak gyökerek járnak!" -"Neked meg a jó kurva anyád!"
    Délután 2kor simán JÓREGGELT!-et köszönök a sarki kisboltban.

Ezt csak az első oldalról ollóztam most össze, most komolyan, nem nevetséges? :D
  • Hegi90
    nemtom, engem eléggé zavar, hogy "jézus nevében" irogat valaki ilyen-olyan baromságokat :D

Pedig nem is vagyok vallásos.
  • ldavid
    mér törölnék?
  • Hegi90
    azér vicc, hogy ilyet nem törölnek ...
  • ldavid
    ezzel mondjuk nem sokat érnek, ha látszana is IE-ben az már lenne valami :D

#7751: csak 113k-ja van
  • Cat 02 #7753
    True Story
  • celza8807
    Jessz!!!

• CoolX
  • geo91
    úgy megcsinálnám :D csak az a baj, hogy ennyi legó árából egy hiper-szuper házat is vehetek :D

• Pepsi Twist
    betudjátok linkelni azt a képet amin valami wowos csávó van és mellette van 1 kép amin valami wow kari van fekete szalaggal :D

betudjátok ezt linkelni?