PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám arra gondoltam h windowson szebb a játék.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lehet a Windows miatt kellett visszafogni...
http://gaborszantai.co.uk/
Aztán jobb a békesség.
Þór vígi þessi rúnar
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
púúúúú
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Looking for someone you can chat with. Hang on.
You're now chatting with a random stranger. Say hi!
Stranger: hello
You: ejj
Stranger: male or female?
You: zhi there
You: male
You: you?
Stranger: a bit of both......
You: 😮
You: and is it good?
Stranger: well, lets just say that i have something dangling on the outside, but i have a tunnel in to
Stranger: Im doing alright
You: the problem is that my English is bad, and i can't understand some word (dangling) 😊
You: but have a dictionary :😛
Stranger: you better look it up1
Your conversational partner has disconnected.
Közben rákerestem s szóra xD
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Human: hi sexy bitch
ALICE: You do not speak with respect. Hi there unknown person. What do you consider sexy?
Human: your hairy asshole
ALICE: Can't you be more polite.
Human: suck my dick, bitch
ALICE: You do not speak with respect. I don't think I'm your type of chatterbot.
A szöveg nagyon kemény<#taps>#taps><#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Looking for someone you can chat with. Hang on.
You're now chatting with a random stranger. Say hi!
You: hello
Stranger: Hi
Stranger: Where you from
You: hungary
Your conversational partner has disconnected.
:CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
úgy látszik az ország híre megelõzött
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem nagyon nézegetem azt a topikot (már ha ugyanarra gondolunk). Szerintem túlságosan "felhígult". Körülbelül minden huszadik link olyan, amiben látok valami humorosat. Hasonló problémám van néhány humorportállal/humorbloggal is. Sokkal hangsúlyosabb lett a mennyiség, mint a minõség. Lehet, sõt, biztos, hogy az én humorérzékemmel van baj. Van az a néhány oldal, ahol mondjuk 5bõl nagyjából 3 bejegyzést viccesnek találok és azokat nézegetem. Eleinte ez a topik is olyan volt, reméljük visszajönnek azok az idõk... 😊
Ilyen szempontból egyébként nem is érzem akkora problémának, ha kicsit kevésbé szigorúan PC-s, számítógépes poénok kerülnek a topikba. Én részemrõl elsõsorban vicces dolgokat, képeket jövök ide nézni, az csak külön öröm, hogy ezek nagy része kapcsolódik a "nerd" témakörhöz. Amúgy ha rajtam múlna simán átnevezném a topikot PC humorról Nerd humorra, mert a PC-s viccek lassan elfogynak és a huszonhetedik kábelrengeteget meg nem túl karbantartott szerverszobát ábrázoló kép már annyira nem vicces. Önmagában vicces lenne, szóval jó, ha linkelve vannak, de jóból is megárt a sok 😊. Na persze ez csak az én véleményem, ami mint tudjuk olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van belõle, de senki se kíváncsi a másikéra 😊.
Sõt, néhány hozzászólás erejéig szerintem simán belefér kicsit komolyabb téma is, igazi felüdülést jelentenek a topikban (lásd a TF2-s nyilatkozat utáni postok vagy anno az acid3as eszmecsere).
A lényeg, hogy inkább maradjunk viccesek, minthogy görcsösen ragaszkodjunk a PC tematikához. A tegnapival szerintem pont az volt a gond, hogy hiába volt PC-vel kapcsolatos dolog, nagyjából 2 után egy cseppet sem volt vicces.
Na de térjünk vissza ONba:
Még egy kis Google "easter egg":

ide kockák járnak szórakozni. 😄
tedd be a humorosba