PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
inkább patkány

Mindenképp a hangkártya a szegény.

BB7
Szegény Hálókártya? Vagy szegény egér? 😄
szegény 😞
ates84

Akkor ez paradoxon, bár oprendszer és játék futtatása között van különbség 😊

Ám arra gondoltam h windowson szebb a játék.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem biztos, hogy ertem, amit irsz, mert nem ertek a jatetekokhoz, de egyelore a leggyorsabb gep, amin Windows futott, azon egy alma volt...
Lehet a Windows miatt kellett visszafogni...

http://gaborszantai.co.uk/

És alig van lebutítva. EZAZ!!!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ez egész jó szám lett
<#vigyor3> <#vigyor3> <#vigyor3>

<#banplz>

naazért <#vigyor3>
n3whous3
de fav ::

púúúúú

basszus...
n3whous3
vótmá

púúúúú

Carlos
óbammeg!
Ez nagyon király!

Þór vígi þessi rúnar

kiestünk a top10bõl... húzzunk bele 😄
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Carlos
sry. igaz... <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

jobb az vérpistikének 😄
Carlos
engem nem zavart, csak a véristvánokat...lásd 759. hsz.
Aztán jobb a békesség.

Þór vígi þessi rúnar

fery02
Jó jó bocsi. Posztoláskor még ott tartottam olvasásban, mikor még javában zajlott a hév. Csak késõbb olvasom tovább, hogy már kurva unalmas, meg láttam már egy párszor linkelve a topikját is. Bocsi, máskor elõtte végigolvasom a topikot az utolsó hsz-ig.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
basszátok már meg, elég lesz ebbõl a fostartály chat szövegelésbõl, MKAY? Hányszor írjuk le, hogy ne ide?

púúúúú

zeli
Ezeket a szarokat linkelhetnétek máshova..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Carlos
van topikja!!!

Þór vígi þessi rúnar

fery02
Connecting to server...
Looking for someone you can chat with. Hang on.
You're now chatting with a random stranger. Say hi!
Stranger: hello
You: ejj
Stranger: male or female?
You: zhi there
You: male
You: you?
Stranger: a bit of both......
You: 😮
You: and is it good?
Stranger: well, lets just say that i have something dangling on the outside, but i have a tunnel in to
Stranger: Im doing alright
You: the problem is that my English is bad, and i can't understand some word (dangling) 😊
You: but have a dictionary :😛
Stranger: you better look it up1
Your conversational partner has disconnected.

Közben rákerestem s szóra xD

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

írd neki h sorry, kiírja h semmi baj 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tessék 😄

Human: hi sexy bitch
ALICE: You do not speak with respect. Hi there unknown person. What do you consider sexy?
Human: your hairy asshole
ALICE: Can't you be more polite.
Human: suck my dick, bitch
ALICE: You do not speak with respect. I don't think I'm your type of chatterbot.
[HUN]FaTaL
hatalmas 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ha megkapom a házigazda jogot, majd kirakom a linkjét a fejlécbe és akkor remélhetõleg már kevesebben fognak ilyet postolni ide.
ezt már láttam, hatalmas, nézzétek meg! <#vigyor3> azért én is megnéztem még egyszer 😊
Jim Morrison
Hát ez marha jó xD
A szöveg nagyon kemény<#taps><#nyes><#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hegi90
jajbasszameg azthittem, hogy abban a topikban vagyok. picsába. bocsika!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Carlos
van topikja!

Þór vígi þessi rúnar

Hegi90
Connecting to server...
Looking for someone you can chat with. Hang on.
You're now chatting with a random stranger. Say hi!
You: hello
Stranger: Hi
Stranger: Where you from
You: hungary
Your conversational partner has disconnected.

:CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
úgy látszik az ország híre megelõzött

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aquir
bazz 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Portálos kép D😄:😄:

OFF
Nem nagyon nézegetem azt a topikot (már ha ugyanarra gondolunk). Szerintem túlságosan "felhígult". Körülbelül minden huszadik link olyan, amiben látok valami humorosat. Hasonló problémám van néhány humorportállal/humorbloggal is. Sokkal hangsúlyosabb lett a mennyiség, mint a minõség. Lehet, sõt, biztos, hogy az én humorérzékemmel van baj. Van az a néhány oldal, ahol mondjuk 5bõl nagyjából 3 bejegyzést viccesnek találok és azokat nézegetem. Eleinte ez a topik is olyan volt, reméljük visszajönnek azok az idõk... 😊
Ilyen szempontból egyébként nem is érzem akkora problémának, ha kicsit kevésbé szigorúan PC-s, számítógépes poénok kerülnek a topikba. Én részemrõl elsõsorban vicces dolgokat, képeket jövök ide nézni, az csak külön öröm, hogy ezek nagy része kapcsolódik a "nerd" témakörhöz. Amúgy ha rajtam múlna simán átnevezném a topikot PC humorról Nerd humorra, mert a PC-s viccek lassan elfogynak és a huszonhetedik kábelrengeteget meg nem túl karbantartott szerverszobát ábrázoló kép már annyira nem vicces. Önmagában vicces lenne, szóval jó, ha linkelve vannak, de jóból is megárt a sok 😊. Na persze ez csak az én véleményem, ami mint tudjuk olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van belõle, de senki se kíváncsi a másikéra 😊.
Sõt, néhány hozzászólás erejéig szerintem simán belefér kicsit komolyabb téma is, igazi felüdülést jelentenek a topikban (lásd a TF2-s nyilatkozat utáni postok vagy anno az acid3as eszmecsere).
A lényeg, hogy inkább maradjunk viccesek, minthogy görcsösen ragaszkodjunk a PC tematikához. A tegnapival szerintem pont az volt a gond, hogy hiába volt PC-vel kapcsolatos dolog, nagyjából 2 után egy cseppet sem volt vicces.

Na de térjünk vissza ONba:

Még egy kis Google "easter egg":

Carlos
<#vigyor1><#vigyor><#hehe>

Þór vígi þessi rúnar

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nem rossz, de tényleg semmi köze a pc humorhoz...
ide kockák járnak szórakozni. 😄
tedd be a humorosba