PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Azért a pózok neveire kíváncsi lettem volna... <#vigyor3>#vigyor3>
Nem akarja vki feldobni egy kicsit a képet, úgy hogy kitalál neveket a pózokhoz? 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
(az angol kormány egészségügyi kampányának egyik posztere, a Sony már perel 😊

is it okay if i think its lame to dance?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ez roh@dt jó!!! xD
Ilyen kell nekem!!! xD
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
az a végtelen memóriájú pendrive is frankó
Amúgy 2000ért megérte(szerintem).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2000... IGEN! 2000 Ft-ért vettem!
Media Markt, egy darabot kaptak belõle, de nem volt a gépben a vonalkód... Bélának
Elõször nem hittem a szememnek, mikor olvastam, hogy ujjlenyomat-leolvasós ... Viszem kasszához: "Csókolom, ez tényleg ennyi..."
Marika ránéz, és flegmán visszaszól, hogy "Hát, ez áll rajta..." .. Jókor voltam jó helyen! 😊
Amúgy 1Gigás!
VALÓBAN MÛKÖDIK! 10bõl 1* ha téved, de az is az én hibám általában...
Minden ismerõs/barát már mind a 10ujját végighúzta rajta, hogy hátha.. és senkit nem engedett hozzáférni! 😄
Viszont 10ujjat bír a memória tárolni, ami jó, ha pl. reggelikészítésnél megvágod az egyiket! <#ravasz1>#ravasz1>
Tehát elmenti az ujjlenyomatod,és ha megint leellenõrzöd,akkor össze tudja egyeztetni?
Tehát felismer?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Tényleg ujjlenyomat ellenõrzõs, és nagyon hasznos! 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
big rigs (az örök klasszikus) <#idiota>#idiota>
szikratávíró billentyûzet <#idiota>#idiota>