PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no comment
MR ME
norton commander?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

loool
Carlos
nc

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
pfff neked is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nyugi, nem kell komolyan venni... <#wilting>
Carlos
Ezenfelül jár egy golyó a fejbe minden egyes alkesznak!

Þór vígi þessi rúnar

fröccsbiztos számítógépet minden kocsmába! <#vigyor3>

hadd ne mondjak semmit, mert megsértõdnek a mac-esek... <#vigyor3>

windows futása java környezetben <#idiota>

toner csere FAIL <#idiota>

pyrohun
AS:dADSAS

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

takysoft
megint egy fizetõs disztrib.. 😞

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

<#idiota><#idiota><#idiota>

Azért a pózok neveire kíváncsi lettem volna... <#vigyor3>

Nem akarja vki feldobni egy kicsit a képet, úgy hogy kitalál neveket a pózokhoz? 😊
pyrohun
ezdeszar

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

[HUN]FaTaL
<#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

Bulykin
Káma Szutra kockáknak😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Carlos
nem is értem miért... 😊
Amúgy úgyis elveszítik.

Þór vígi þessi rúnar

Desiderata
"Kockáztasd meg a korai halált - ne csinálj semmit"
(az angol kormány egészségügyi kampányának egyik posztere, a Sony már perel 😊
túl nagyok az igényeid, 4TB-s csak gyros változatban van xD
kicsikacsa23
Nekem egy sima 4 terrás is elég lenne, és mondjuk hotdog alakú😄

is it okay if i think its lame to dance?

BB7
<#hehe><#banplz>
takysoft
ja, akkor nálam a uTorrent az infúzió?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Viktor99
Hmm... Számolgassunk csak. Egy rántás, az egy fél másodperc. Egy rántással 20GB-t szedünk le. Szóval ez 40GB/s.
brodix
Oh My Gooood!
Ez roh@dt jó!!! xD
Ilyen kell nekem!!! xD

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

n3whous3
bnõmnek van még ilyen, az is sandisk, de az meg nemtom mennyi lehetett, mert úgy nyerte.

púúúúú

BB7
Épp ez az, h. sehol máshol nem láttam még! :/
Daell Drow
Amugy mennyibe kerult volna?
hamburger flashdriveot hol lehet venni? 😄

az a végtelen memóriájú pendrive is frankó
Carlos
Mázlista!

Þór vígi þessi rúnar

BB7
Mi az, hogy megérte? 😄
Az tán nem is említettem, hogy SanDisk?
Carlos
annyiért nekem is kéne.... 😄

Þór vígi þessi rúnar

Jim Morrison
De akkor ha megvágod minden ujjad, akkor nem fog mûködni<#ravasz1>. Tárolj el egy kis lábujj lenyomatot is a biztonság kedvéért<#hehe>.

Amúgy 2000ért megérte(szerintem).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BB7
Na, most értem haza, a válaszok:

2000... IGEN! 2000 Ft-ért vettem!
Media Markt, egy darabot kaptak belõle, de nem volt a gépben a vonalkód... Bélának ki lett adva, hogy leltározzon a Szám.tech.-részlegen. Mivel nem tudta a pontos árát, és szerintem nem is értet hozzá, ezért ráragasztott egy sárga Post-it cédulát és ráírta nagy betûkkel: 2000 Ft
Elõször nem hittem a szememnek, mikor olvastam, hogy ujjlenyomat-leolvasós ... Viszem kasszához: "Csókolom, ez tényleg ennyi..."
Marika ránéz, és flegmán visszaszól, hogy "Hát, ez áll rajta..." .. Jókor voltam jó helyen! 😊
Amúgy 1Gigás!
VALÓBAN MÛKÖDIK! 10bõl 1* ha téved, de az is az én hibám általában...
Minden ismerõs/barát már mind a 10ujját végighúzta rajta, hogy hátha.. és senkit nem engedett hozzáférni! 😄
Viszont 10ujjat bír a memória tárolni, ami jó, ha pl. reggelikészítésnél megvágod az egyiket! <#ravasz1>
brodix
És valóban mûködik is?
Tehát elmenti az ujjlenyomatod,és ha megint leellenõrzöd,akkor össze tudja egyeztetni?
Tehát felismer?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

mennyibe fájt? és hány gigás?
BB7
Az egyes pakkban felfedeztem a pendrájvom! 😄 "ujjlenyomat-ellenörzõs" név alatt! 😄
Tényleg ujjlenyomat ellenõrzõs, és nagyon hasznos! 😊
Jim Morrison
"You're Winner" 😄D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
"Persze hogy élek mert ez egy ***** szar játék" <#banplz>

Aquir
ez mindig epic 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Japán USB-Sushi

BB7
Szerintem egybõl meghalt, mert rövidre zárhatta a gépet, ERGO: Már az áramtól meghalt, csak utána sült oda!
mind2 😄 de inkább az egérkét sajnálom xD (szar halál lehetett)
Nameg a háló is 😄