35802
IWimv2m.jpg
  • Zomil
    Hát elég érdekes, pl. az elsö helyezett Tifa, nem értem miért ezt a gusztustalan "hányadék"(ahogy alattam irták) képet rakták be neki :S
    Ő egy FF7 karakter és ez vmi nagyon elbaszott cgi kép róla :D
    Mondjuk azt se értem az a tekken vagy milyen karakter hogy kerül a 2. helyre :S
    Ugy érzem a többség ferdeszemü volt akit megkérdeztek, de legalább Lara dobogos :DD
  • tommygear
    hányadék
  • n3whous3
    akkora gyökér mind, pont a normálisabbak kerültek a végére. undorító anime szarok :S
  • morcosqtya
    én dugnám a 2.-t...
  • Hegi90
    2.??
    olyan combja van mint egy tehénnek
  • Pio
    A lényeg, hogy fizetett a google-nek, hogy kiemelt hirdetésként jelenjen meg a nagy cégvezetők nevére kereséskor az, hogy őt alkalmazni is van olyan jó dolog, mint saját magunkra keresni a googlen. És ez be is jött neki.

7861: aki azt hiszi, hogy nincs szerepe a sznob hatásnak az apple árak ilyen magason tartásában az vagy naiv vagy elvakult. Fele ennyiért is bőven megérné forgalmazni, de kábé darabra többet adnak el ennyiért nyugaton, ahol nem nézik le a jómódúakat (aka. Magyarország), nemhogy haszonra. Ez persze nem mond ellent annak, hogy nagyon jó... :)
  • geo91

• Rowlend
    Elhiheted hogy nem véletlen kerül annyiba. Nagyon is jó.
  • zeli
    :DDDd
  • Cat 02 #7859
    Nagy emberek megguglizzák magukat néha. Az ember meg rakott ki oda állásajánlatot. Azt hiszem
  • geo91
    ez most mi? marhára nem értem a lényegét
  • Aquir
    well done :)
  • Pio
    Óóóóó, pont kábé egy hónapja beszéltük néhány haverommal, hogy ez mekkora ötlet lenne! :)

• Aquir
    igen, hiszen az elején leírtam
  • Aquir
    szerintem jól értette, végülis nem olvasható ki belőle ennek az ellentéte
  • Cat 02 #7853
    Navárj, most ha letöltöm és letörlöm, akkor lekaphatom megint ingyééért ?
  • Zomil
    utána is ingyenes nem csak 24-éig lehet vele játszani, csak addig lehet ingyenesen letölteni, de mivel hozzáköti az acc-odhoz olyan lesz mintha megvetted volna :)

Amugy szvsz a porta minden idök egyik legkreativabb alkotása :)
    Persze mivel a valve nem tudta milyen lesz a fogadtatása, nem mertek teljes játékot csinálni, viszont a portal 2 már rendes teljes játék lesz :)
  • n3whous3
    D::::DD:D:D:
  • Aquir
    mert aki meg akarta venni már megvette, és jön 2. része is ami a folytatás nyilván azért van :)
  • Aquir
    ja:)
  • Pio
    Tehát fizetsz azért, hogy dolgozhass, viszont a szórakozásért nem vagy hajlandó pénzt kiadni. Szokatlan hozzáállás, én például azért dolgozom, hogy pénzt keressek, amiből aztán kiadok többek között szórakozásra is... :)

Na jó, részemről kötekedés OFF és elnézést, tudom jól, hogy más munkaeszközt venni és más fizetni azért, hogy valaki dolgozzon, csak az irigység beszél belőlem, mert épp azon agyaltam, hogy veszek egy közepes Apple laptopot, ha már annyian dicsérik, de aztán amikor megláttam, hogy még a leggagyibb is 266k, akkor tényleg pont az fogalmazódott meg bennem, hogy basszus, ha összespórolnék egy közepes macbook prora, akkor már tényleg inkább kocsit vennék a pénzből. Persze az is lehet, hogy csak én futottam bele a legdrágább boltba, bár az ijoe.hu-n kívül nem nagyon találtam más forgalmazót.
  • G_ArchAngel #7847
    Photoshopra szo nelkul kiadom a 200e HUF-t, mert dolgozom vele, de jatekert nem fogok 20-30e-ket fizetni..., inkabb nem jatszok:)
  • ShadowRises
    hát nah..
  • Pio
    Nem is tudtam, hogy mekjuzerként szempont lehet az ár, amikor egy középsz*r laptop drágább náluk, mint egy használt autó... ;-)
  • ShadowRises
    Én már csak arra lennék kiváncsi hogy milyen megfontolásból tették így hipp hopp ingyenessé.. igaz 24.-ig de akkor is
  • G_ArchAngel #7843
    en is letoltottem, mert ingyenes - de hozza sem nyultam...

Torchlight jobban bejon, az most nagyon occso:)

(mekjuzer-kent)
  • RYO21
    Letltöttem. Most akkor mondhatom azt, hogy van eredeti játékom?
  • Hegi90
    már van MEKRE is!

bár eddig azt hittem, hogy a mekjúzerek túl trendik a játékokhoz.
  • Piloss
  • KicsiMonkey
    úristen :D
  • ldavid
    direkt nem írtam le :D
  • tommygear
    gecccc
  • geo91
    áááá, mire leesett... :CCASDASDASD
  • ldavid
    lehet
  • [HUN]FaTaL
    thx :D
  • Aquir
    csak hogy nehogy egyedül itt ne legyen elmondva:
    24.-ig a Portal teljesen ingyenesen letölthető a Steamen (és accounthoz kötve utána is megmarad)

http://store.steampowered.com/freeportal/

• karajjj
    de köcsög vagy :D
  • CoolX

• Aquir
    már néztem milyen szabadtémájú lett a topik =)
  • Hegi90