PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://gaborszantai.co.uk/
...én legalábbis vagy hatodjára nézem és még mindig szakadok tõle 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ilyet osztálytársam is mesélt. Könyvben ctrl f-el akart keresni 😄D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Puttyos vicc: a putty egy távoli bejelentkezésre használható program, és hasonlít a puccs szóra, innen a "vicc"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ám néha velem is megesik, de a bogarakat nem nagyon zavarja
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Þór vígi þessi rúnar
fél perce ideszállt egy légy a monitoromra, és ahelyett, hogy kézzel elzavartam volna, a kurzorral próbáltam arrébtessékelni. <#idiota>#idiota> veletek és történnek ilyen kockaságok? <#idiota>#idiota> meg olyan is szokott velem lenni, ha egész nap fifázok aztán megnézek egy meccset, gondolatban már nyomkodnám a gombokat h mit csináljanak a képernyõn... <#idiota>#idiota>
#860: csak :-) Védje meg magát az, aki a viccet írta :-)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
púúúúú

:o
Yvonne: apáét
Megjegyzés: 10 eves lány
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Dos Navigator mindenek felett!!!!(legalábbis dos-ra.. winre Total Commander)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity