PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
😄DDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Carlos
A második kép kész!!!!!!
BESZAROK!!!
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

2. / 3 😄DD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
<#eljen><#taps><#banplz>
sweech
a 2. mekkora 😄

és igaz

MR ME
fájdalmas...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
jó nem én találtam ki ami le van írva

minden kedves kockának szívbõl kívánok nagyon boldog aNYÁK napját!
Aquir
jee

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

juhi-nak köszönjétek, õ csinálta. 😊
Carlos
klassz lett!

Þór vígi þessi rúnar

mosmá van logónk is <#vigyor3>
pyrohun
kötözködni lehet, ettõl még amit leírtam, az igaz. sõt nem is 1920x1080-ban ment, hanem 1920x1200-ban. persze nem 100fps-sel, de bõven játszható volt (30fps-en felül), akkor egy kb. 3x olyan gyors gépen nehogymár akadjon

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Carlos
Úristen ezek az állatok nem kapcsolták ki a VSync-et?
<#lama>
<#kocsog>

Þór vígi þessi rúnar

CoD2 powa... viszont az a vsync tényleg csunya...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tommygear
ja igaz, bocs csak má késõ van 😊
CzGobe
ezt úgy tudnám elmagyarázni, h a 'core' egy technológia neve, 'core 2' pedig ennek 2. kiadása. Attól még simán lehet 2-4 magos, h a core2 családba tartozik. a következõ tech a 'core i', mint akár ez a 965EE is 😉 tehát ez már nem is core2

eom$

tommygear
ahha

de ha egyszer core2 hogy lehet 4 magos?<#confused> 4 mag az core quad
pyrohun
crysis egy 4magos régebbi core2-vel minden high-on (nincs aa) 1920x1080-ban rezzenéstelenül ment egy ati4870-nel.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MR ME
értelme se nagyon van költeni drágább cuccra...

Nagyjából 150-200 ezres ház+táp+alaplap+proci+ram+videókari árkategória fölött igencsak elszalad a ló az "ár/teljesítmény" mutatóval, szerintem az ár megduplázása elképzelhetõ, hogy akár csak 15-20%os teljesítménynövekedést adjon.
Na persze a 60/30 FPS-ek azok nyilván belsõ, szoftveres limitek és ezért annyi amennyi.
És azért ne feledjük, hogy fullHD felbontásról van szó csutkára húzott mindennel, ilyen beállításokon mondjuk egy crysis egy mai 150-200 ezer körüli gépen szerintem nagyjából 0,1 FPS-t produkálna 😄
MR ME
nagyon fos volt a tesztelõ gárda
aszongya 60fps-nél nem ment feljebb, hát igen, vsyncet ki kéne kapcsolni...és még sok sok baromság volt benne, ilyeneknek nemtom miért adnak a kezébe ilyen gépet
3dmark 06ban az a 13000pont is vicc volt, nemtom micsinált a gyerek, annál az én gépem is többet teljesít
index.hu ezek szerint tech részlegen is gecibuta...

fery02
"...két MaxxX áráért már használható autót is lehet kapni..." - ezt sértésnek veszem. 😊
Am nem akarom elhinni, hogy ennyire alul teljesítene egy ilyen gép.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szalad
MR ME
ezen fut már a gétéánégy?

Index.hu teszt

Idézet:
"...tehát a sebességgel nem nagyon lehetett gond, egyszerûen nincs olyan hardver a Földön, ami maximális részletesség mellett képes lenne futtatni a Warheadet."
BB7
Egy fél év múlva vajon mennyi lesz? <#wilting><#wilting>
<#eljen> <#eljen> <#eljen>
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MR ME
komoly cucc

HöfEE
Van azért nekik is bõven 😄 maximum még nem hallottad õket de hadd ne kezdjem el felsorolni 😄

<#vigyor3> <#eljen> <#taps>
Desiderata
C64 laptop <#bohoc><#eljen>

link
qetuol
ez nem fake? mert ha nem..akkor <#wilting>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

brodix
Ez télleg ilyen hülye,vagy csak eljátsza?(õszintén kérdem)
Egyszer mintha láttam ennek a srácnak egy másik videóját,amiben normális volt.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

és most vissza az eredeti témához! postoljon vki vmi nagyon ütõset! 😄
a hollandok és a svédek sem tudnak többet káromkodni mint a németek.
viszont mi a 2.-ak vagyunk káromkodásilag. csak az oroszoknak van több káromkodásuk a világon, mint nekünk.
LasDen
van még egy olyan nyelv, melynek ilyen bõséges a trágár szótára??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pyrohun
végül is ha a kis fiatal olvasztott fos sok szart eszik, akkor nagy felnõtt-szarfos lesz belõle. logikus.

BB7
Németeknek nincs ennyi 'csúnya' szavuk, mint nekünk, szóval... õk ilyeneket bírnak csak mondani!<#eplus2>
pyrohun
egyél még szart, te olvasztott fos? Hm, egyedi 😄

Daell Drow
ez az, koszi szepen.
BB7
Tessék:
Daell Drow
ez jo<#eplus2>
nem tudja valaki az eredeti video linkjét? regebben lattam magyar felirattal, meg neznem ujbol<#idiota>
fery02
Ki hogy akarta. Nekem pl csak billentyûzettel könnyebb volt.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ezt nem csak billentyûzettel kellett játszani? 😄