35802
-
#8348 lego vár....olyanom soha nem volt....:(
na majd ha lesz gyerekem :D -
#8347 táp helyett köss rá egy atom erőművet, aztán telepakolhatod mindenféle reflektorral -
#8346 ..én MINDIG tudnék aludni... (de kb 4 órát szoktam)
#8331: nem tudom, tetszik oszt kész.
#8334: valakinek menő, másoknak nem menő, nekem tetszik ennyi. Olyan mint a lego-vár. Jó építgetni oszt kész. (mostanság egyáltalán nem építgetem)
#8335: egy játék sincs fent. De most hogy mondod hétvégén lehet h felrakom a CS-t.
igazából volt egy időszak amikor rámjött ez a kékség láz, (moddingnak azért nem nevezném) aztán elmúlt, de most meg már azért nem fogom szétszedni... :-)
-
Cat 02 #8345 Nem biztos, hogy bírja. Egyszer ~10 éves gépbe raktunk CD írót, aztán világított a nincs áram lámpa :D -
#8344 jó,és még a crysis is 2 fps-el gyorsabb lesz -
#8343 elllopom Gothamből a batmanes reflektort és ultra menő leszek... -
#8342 én a reggelimet is onnan szerzem -
#8341 én freeware programokat is szoktam leszedni.... -
#8340 igen,tudod minél jobban világít annál menőbb leszel,így én bebasztam egy reflektort a gépházba és nagyon menő lettem -
#8339 ugyan,mindenki tudja hogy torrent csak linux iso-k letöltésére való -
#8338 szerintem a tudása mindegy, csak világítson és főzzön neked kávét is reggelente, ja és csináljon reggelit -
#8337 mert hogy menő.....aah....értem....ha egy 9 éves gépet feltuningolok, akkor én is lehet menő....??? vagy már késő??? -
#8336 -
#8335 Mert igy "gamer"... -
#8334 mer érted az a menő -
#8333 menő -
#8332 mer menő -
#8331 nem értem...mé jó, hogy világít??? -
#8330 AHHH MYYYY EYYEEESSSS -
#8329 és emellett aludni is tudsz ha mondjuk éjszaka megy a torrent? -
Cat 02 #8328 Inkább zavaró :p
Attól is hülyét kapok, hogy a Num Lock világít, ettől tuti meghalnék :D -
#8327 egyértelmű... :))
Az AOL már gyüjti nekik a dollármilliókat..
vagy beteg valaki ...és ha nem küldik tovább, akkor "tényleg nincs szivük" stb... -
#8326 En nem... -
#8325 én szeretek mindent ami világít... :DDDDddDdDd főleg ha kék..
-
#8324 Biztos csak spam-ek... -
#8323 úgy h zavaró
ennyi kéken világító bizbasz a fejem mellett eléggé irrítáló lehet, főleg ha azt nézem h én a power ledet is lekötöttem a lapról mert idegesített a fénye :D -
#8322 úgy érted hogy zavaróan kápráztató ez az élénk szín, vagy nem illene a szobaképbe? -
#8321 tényleg nem rosszk, de ettől azért már hülyét kapnéka szobámban az tuti :D -
#8320 cép
-
#8319 -
#8318 :DDD -
#8317 -
#8316 TESZKÓ
Ők becsületesek. Jók. Szépek. Kedvesek. Soha nem használják ki a dolgozóikat. Nem is fenyegetik őket. El is engedik őket betegszabadságra és egy rossz szót sem szólnak. Ha 5 Ft-al kevesebb vagy több(!) van kasszazárás után a gépben, akkor sem adnak a pénztárosnak figyelmeztetést, stb stb... :)))
(irónia + facts) -
#8315 -
-
#8313 Ezt itt senki lese szarja, vissza a topikhoz! -
#8312 Nos hat, nem csak az UK-ban letezik terfigyelo kamera, szoval... :) -
#8311 :DD -
#8310 a brites példát kár volt leírnod, mindjárt lesz itt olyan flém -
#8309 Uristen, adatokat gyujtottek a nem titkositott wifi halozatokrol.. Gonosz mammutceg... :DD Ha munkabol hazafele buszra ul egy brit polgar kb 40 kamera (busz/terfigyelo/egyeb) keszit rola felvetelt. Gonosz orwelli allam... :))