35802
-
#8388 De csak mert állandóan túlmelegedett a vga és más nem volt kéznél :D -
#8387 -
#8386 De attól még szart sem ér, tapasztalat :D Én is kipróbáltam néhány éve. -
#8385 de nagyok a lapátjai -
#8384 A vicc hogy szart se ér mert kicsi a fordulata :D -
Daza500 #8383 Amikor még gyenge volt a procim hűtése, nyaranta én is műveltem ilyet :) -
#8382 -
#8381 Ja... Neha azert kenytelen elmenni az ember dolgozni is... -
Cat 02 #8380 Same :/
Mondjuk este ki van kapcsolódva :D -
#8379 A franc :D eddig ez a legközelebbi -
geo91 #8378 bazz mintha magamat látnám :D elég szomorú így belegondolni :C -
#8377 Az a baj, hogy én ismerek ilyen embereket :D
-
#8376 -
Daza500 #8375
-
YaniMan #8374 Tyűűű! Ott van nagyon! :) Jó sokat elolvastam a topik elejéről, meg párat a végéről is. Humoros :D Egy picit még be is gondolkodtam ezen a -99999 dolgon is. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy néz tükörbe a gyerek akkora kamuk után. -
#8373 Az Apple marketing lenyege (agymosas):
great, wonderful, incredible, really nice, really great, awesome, really nice, really wonderful, pretty cool, very nice, amazing, awsome, really great, fantastic, unbelievable, really amazing, great, great, great, great...
-
harcu #8372 A világon 10-féle ember létezik, aki tudja, mi a kettes számrendszer, és aki nem. -
#8371 Mi veszélyes van rajta? Tök alap joyt. Flight Sim egyébként. :) Van benne helikopter szim, de nem, inkább repülő :) -
#8370 uhh... veszélyes.
mire kell neked ilyen? Helikoptert vezetsz?
:) -
#8369 és az jó lesz nekem? :) -
#8368 Nem szedek szét egy még garis cuccot :D
Vegyél egy saitek cyborg evot és neked is lesz még egy kék led az asztalodon. :D -
#8367 szedd ki, küldd el, megveszem ötszázé!! -
#8366 Hála istennek :D
Van egy kurva kék led a joyomon elég idegesítő az is. :D -
#8365 Jaja, igy mar beugrott de megbeszeltuk hogy van a jo kis FSP beles Superb-ed... :) Bar "sajnos" nem LED-es a ventije... -
Hát fel se hívtál utána, az mán igaz... még csak nem is írtál.. :))
A SuperFlower Aurora 670 W-os tápra kérdeztem rá. Ajánlottál egy csomó mást... Úgy tünt meglehetősen penge vagy a témában, ezért írtam. -
#8363 Nem emlekszem (szenilitas) -
#8362 :DD
és epilepsziásan hogy lehet cigizni?
fasza lehet.. -
#8361 Én a piros "a vinyó dolgozik" ledet kicseréltem egy stroboszkóppal. Múltkor torrenteztem és a szomszédgyerek epilepsziát kapott miközben cigizett a teraszon. Pedig csak 200 watt. -
#8360 régi klasszikus (egyidős az internettel, csak hogy valami kép is legyen már itt)
-
#8359 azért be ne hányjál!!!
Múltkori táp-ügyi szakvéleményed kikérésében nem jelöltem azt a szempontot Neked, hogy melyik világít kéken?.. -
#8358 Ne magyarazkodj. Attol mert en okadok tole, Neked meg tetszhet. Az a lenyeg hogy meglegyen a vizualis orgazmus ha ranezel... -
#8357 azt hittem te csináltad gyorsan :D -
#8356 :D -
#8355 ja, azt elb..ták.
"mi" lenne az. -
#8354 nincs probléma.
különbözőek vagyunk, hála az égnek...
Gondold el mi lenne ha mindenki ugyanazokra a típusú csajokra bukna csak?
RIOT!
:DDD
-
#8353 ma a címed?:D -
#8352 hopp.. bocs.. ezt akartam:
-
#8351 nehogy sértésnek vedd,nem azt mondom hogy ronda,sőt régebben nekem is tetszett,csak most már valahogy nem fog meg a látványa,de attól még másnak bejöhet az ilyen :)) -
#8350 -
#8349 nekem meg gyerekem nem volt. Na majd lesz ha lesz legóváram. :)