PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csinálj egy új notepad doksit, írd bele azt, hogy "Ebbe van egy titok" idézõjelek nélkül és a végén ne legyen írásjel.
Mentsd el, zárd be, nyisd meg és láss csodát.
Bár lehet, hogy már javították ezt a bugot...
chrome://browser/content/browser.xul
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

ez a jaj... <#idiota>#idiota>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gyarkolaton csináltunk mi robotpókot, mutánslegyet meg ezermást 😊 sokmindenre jók az elektrotechnikai alkatrészek.
u dont have to listen anybody else but me
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Þór vígi þessi rúnar
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
& " k = 4 b v ^ X D
&
"
szöveg vége
k=4bv^X
tudakozódás
elismer
D
a közepének vége
ezt kaptam, egyedül ezt a k=4bv^X képlet volt értelmes abból amit kaptam, szóval ez elég random de ez elvolt benne rejtve, kiváncsi vagyok milyen képlet ez😊 de még egy profinak elküldtem a kódsorozatot hátha tud vmit kezdeni vele😊 és nyugi nem vok olyan kocka mint amilyennek látszom csak nagyon érdekel a dolog😄
0100011001110101011000110110101101011001011011110111010100100001
így a jó😊
megoldóképlet:
elsõ 8: 01000110
hexában: 46
Ascii: "F"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

1000110111010111000111101011101100111011111110101100001
-8-as blokkokra osztod a szöveget
-a 8 számjegyet beírod számológépbe(windows-ban Tudományos mód), Binárisan, és átváltod hexába(persze papíron is számolgathatsz, ha van kedved)
-a hexa kódokat bepötyögöd vmi hexa editorba, és elmented txt-nek
(persze kis matektudással, és Ascii táblával ezt számítógép nélkül is megteheted, csak sokáig tart😄)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!