PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
chrome://browser/content/browser.xul
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

ez a jaj... <#idiota>#idiota>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gyarkolaton csináltunk mi robotpókot, mutánslegyet meg ezermást 😊 sokmindenre jók az elektrotechnikai alkatrészek.
u dont have to listen anybody else but me
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Þór vígi þessi rúnar
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
& " k = 4 b v ^ X D
&
"
szöveg vége
k=4bv^X
tudakozódás
elismer
D
a közepének vége
ezt kaptam, egyedül ezt a k=4bv^X képlet volt értelmes abból amit kaptam, szóval ez elég random de ez elvolt benne rejtve, kiváncsi vagyok milyen képlet ez😊 de még egy profinak elküldtem a kódsorozatot hátha tud vmit kezdeni vele😊 és nyugi nem vok olyan kocka mint amilyennek látszom csak nagyon érdekel a dolog😄
0100011001110101011000110110101101011001011011110111010100100001
így a jó😊
megoldóképlet:
elsõ 8: 01000110
hexában: 46
Ascii: "F"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

1000110111010111000111101011101100111011111110101100001
-8-as blokkokra osztod a szöveget
-a 8 számjegyet beírod számológépbe(windows-ban Tudományos mód), Binárisan, és átváltod hexába(persze papíron is számolgathatsz, ha van kedved)
-a hexa kódokat bepötyögöd vmi hexa editorba, és elmented txt-nek
(persze kis matektudással, és Ascii táblával ezt számítógép nélkül is megteheted, csak sokáig tart😄)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
random 0-1-esek. ez 99% biztos😄