PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Volt már úgy, hogy Bélát (a fõnökét) adta meg üzenete címzettjeként Béla (a barátja) helyett? Hoppá!"
szinte minden nap elõfordul, thnx google ! 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

- a google észrevette hogy újra belogoltál és megpróbáltál újra arra a tartalomra keresni, ezért gyorsan elrejtette a shakira fizetett gogletalálatát elõled 😄
-tRs-Landor
Mondjuk nem értem, még soha nem is voltam azon az oldalon, emlékezni sem tudok rá mikor kerestem rá utoljára a hölgyre (ha egyáltalán rákerestem), szal nem tudom mi alapján rakja be nekem a "www" top 5-be 😊
😄😄😄R:FDFDSD
-tRs-Landor
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
-tRs-Landor

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saor Alba
talan az uj jobb lesz ebbol a szempontol...
http://gaborszantai.co.uk/
talán 1 hónapig volt mac mini-m, akkor szerettem. a görgõ golyó, így oldalra is lehet vele tekerni 😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Most néztem utána, csak azt nem értem, hogy idáig miért nem volt ez probléma? 😮 S miért csak most jöttek rá, hogy ezt licenc védi!
Illetve, akik a nevet adták, azoknak is sok eszük lehtett! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A_S:A:SA_SASD:A_

az a játék egy nagy vicc😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!