PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Volt már úgy, hogy Bélát (a fõnökét) adta meg üzenete címzettjeként Béla (a barátja) helyett? Hoppá!"
szinte minden nap elõfordul, thnx google ! :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

- a google észrevette hogy újra belogoltál és megpróbáltál újra arra a tartalomra keresni, ezért gyorsan elrejtette a shakira fizetett gogletalálatát elõled :D
-tRs-Landor
Mondjuk nem értem, még soha nem is voltam azon az oldalon, emlékezni sem tudok rá mikor kerestem rá utoljára a hölgyre (ha egyáltalán rákerestem), szal nem tudom mi alapján rakja be nekem a "www" top 5-be :)
:D:D:DR:FDFDSD
-tRs-Landor
"The trees move. Do you not see it?"

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
-tRs-Landor

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saor Alba
talan az uj jobb lesz ebbol a szempontol...
http://gaborszantai.co.uk/
talán 1 hónapig volt mac mini-m, akkor szerettem. a görgõ golyó, így oldalra is lehet vele tekerni :)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Most néztem utána, csak azt nem értem, hogy idáig miért nem volt ez probléma? :O S miért csak most jöttek rá, hogy ezt licenc védi!
Illetve, akik a nevet adták, azoknak is sok eszük lehtett! :D
A_S:A:SA_SASD:A_

az a játék egy nagy vicc:D
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ráadásul messze van a pc humortol
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)