35802
IWimv2m.jpg
  • pxxl
  • Zsolek123
    ez már szakállas :sssssssssssss
  • Simkó77
    Kérem írja be a jelszavát
    Hahaha jelszó:pénisz
    Az ön jelszava túl rövid
  • Hegi90
    thx :D
  • Dzsini
    vagy át kell állítani a fix széles betűtípus megjelenítését a böngészőben courier newról valami olyanra, amelyiknél látszik (pl. Consolas).
  • Hegi90
    attól még FCN.
  • ldavid
    én az ilyet bemásolom jegyzettömbbe és nincs probléma
  • Hegi90
  • Aquir
    ajjajj de szép :)
  • Jim Morrison
    lehet raklam nemtom, ezer spoilerbe :

• pointer4
    Hát több mint 20, de most tuti megvan. Van 45 giga amigás cucc, ilyen 9 dvd-s Tosec csomag, meg minden nyalánkság :D
    A listát átfutva, a Megaball AGA mekkora jó hangulatú volt.
    A SuperStarDust HD-val meg a napokban játszottam PS3-on, 50"-os 3D-s tévén, 3D-s üzemmódban, szemüveggel :D (nem otthon sajna)
  • Zomil
    az számit, ha a pc változattal játszottam, esetleg folytatással(gondolok itt arra, h civ1-el ugyan nem, de a 2-vel rengeteget játszottam)? :D
  • Dzsini
    még egy utolsó: ebből mennyi (nem) volt meg? (nekem 11)
  • Dzsini
    első lista:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Duke Nukem 3D, 2. Alone in the Dark, 3. Command & Conquer: Red Alert, 4. Diablo, 5. Doom II: Hell on Earth, 6. Fallout, 7. Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards, 8. Half-Life, 9. Final Fantasy VII, 10. Defender of the Crown, 11. Day of the Tentacle, 12. Lemmings, 13. Mortal Kombat 3, 14. Need for Speed III: Hot Pursuit, 15. Prince of Persia, 16. Rayman, 17. Quake, 18. Sam & Max Hit the Road, 19. The Secret of Monkey Island, 20. Sid Meier's Civilization, 21. Sim City, 22. Sid Meier's Pirates!, 23. Starcraft, 24. Wing Commander III: Heart of the Tiger, 25. Wolfenstein 3D, 26. Wizard of Wor, 27. Zak McKracken and the Alien Mindbenders, 28. Impossible Mission, 29. The Last Ninja, 30. The Sims 2., 31. Elite, 32. Pong, 33. Populous, 34. Boulder Dash, 35. Barbarian, 36. Laser Squad, 37. Grand Theft Auto III, 38. Dyna Blaster, 39. Worms, 40. Warcraft II: Tides of Darkness

második lista:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Commando, 2. X-COM: UFO Defense, 3. Another World, 4. Dune II: Building of a Dynasty, 5. Iron Lord, 6. Eye of the Beholder II: The Legend of Darkmoon, 7. Myth: History in the making, 8. Supremacy, 9. Turbo outrun, 10. Pitstop II, 11. Myst, 12. Katakis / Denaris, 13. Full Throttle, 14. The Settlers / Serf City: Life is Feudal, 15. Cannon Fodder, 16. Street rod, 17. Flashback, 18. Creatures, 19. Lode Runner, 20. Street Fighter II, 21. Command & Conquer, 22. Super Pipeline, 23. Winter Games, 24. Samantha Fox strip poker, 25. Bard's tale III: The Thief of Fate, 26. Aztec Challenge, 27. Spy vs Spy, 28. Age of empires, 29. Ultima Underworld II: Labyrinth of Worlds, 30. Block Out, 31. Tomb Raider, 32. Star Wars: X-Wing, 33. Wings of Fury, 34. Maniac Mansion, 35. The Lost Vikings, 36. Golden Axe, 37. Battle Chess, 38. International Karate +, 39. Betrayal at Krondor, 40. Total Annihilation
  • pointer4
  • Dzsini
    meg egy elég nagy tévé, hogy a magas felbontású képen lehessen látni, hogy mi történik :)
    az egyik legjobb partijáték volt, a worms meg egy bomberman/dyna blaster klón mellett

(szerintem lassan kezdünk unalmasak lenni)
  • pointer4
    De akkor is a Super Skidmarks volt a király :D Ha volt elég Ram 8 autóra, meg a guminyomokra :D
  • Dzsini
    ismerősi körben két amigás volt, akinek volt netkapcsolata, ők hozták hetente a letöltött ez+azt a klubba...

UAE-vel küzdöttem pár sort, néhány dolgot sikerült vele egész jól életre kelteni, dehát akkor sincs meg az a tévés hangulat - a demók meg szinte használhatatlanok.

egyébként ha már Amiga és autó, akkor Jaguar XJ220 :) (oda-vissza verte a Lotus III-t)
  • pointer4
    :D Ohh nekem még a Net is be van kötve, böngészéshez, meg ftp-re :D
    C-64 már nincs, mert az emulátora tökéletes, és nincs olyan játék ami ne futna. Ez most az UAE-ről nem mondható el :D
  • pointer4
    Ez egy marhaság volt :D
    Lamborghini American Challenge - az már jó volt.
    Csomó verseny, fogadás, autó tuning :D Jó zene :D És nem csak a buzi óra ellen kellett menni :D
  • Dzsini
    nekem 040-es volt benne, de el lett adva :(((

csak egy sima 500-as van itthon (a kötelező c64 mellett), de legalább ahhoz is van vinyó (40 megás) :)
  • Calver
    jaja, én is megnéztem gyorsan miután elküldtem hsz-t, hogy nem írtam-e hülyeséget és vannak-e a kvízen 98 körüli játékok, de szerencsére akadt, sőt, még 2001/2002-es is
  • Dzsini
    Outrun:
    Turbo Outrun:
  • pointer4
    De extra kocka, én is +4 el majd c64el kezdtem, volt amigám, majd pc, de akkor se játszottam sokkal :D

Sőt, az ezerkettes 30as blizzárd kártyával még mindig ott ficcen a szobában, bár alig van használva :D
  • Dzsini
    nekem pont ezek a nagyon újak nem mentek amúgy, meg néhány régebbi, PC only játék, amit nem pótoltam be a híre miatt (nagyon sokáig voltam Amigás)
  • n3whous3
    én sevágom pedig tuti outrunra tippeltem
  • Dzsini
    a Baldur's Gate 1998-as, tényleg belekerülhetett volna, bár alig van ennyire "új" játék benne :) (talán 2-3 a 80ból)
  • Calver
    tényleg, ezer köszönet
    viszont az, hogy a Baldur's Gate egyiken sincs rajta... na az alsó hangon is istenkáromlás
    [apro]az, hogy a másodikból meg alig tudok valamit, na az meg égő.
  • Dzsini
    nekem jó kis nosztalgia volt, a készítőről tudom, hogy nagyjából a kortársam, így velem egyszerre nőtt fel, nagyjából azonos gépeken ment végig (Atarija nem volt, vagy nem mert onnan játékot betenni) - persze aki jóval fiatalabb, az a c64 klasszikusokat nem találja ki, aki idősebb, az a néhány "új" csodát nem ismeri fel (második rész/40 például, az nekem még épphogy megvolt)

az a teszt valószínűleg nem a te korosztályodnak készült, ahogy a lenti geek teszt meg nem a kelet-európai hadszíntérnek, ahol eléggé elvétve voltak csak első/másod generációs konzolok.
  • n3whous3
    ilyen tesztekre én nem adok, legutóbb összeszámoltam, kb 200 játékot játszottam ki az utóbbi évtizedben, de többel is összefutottam és olvastam és mégis egy buzi tesztet kitöltöttem, aszongya: "hát te nem nagy valami játékos" hát a kurva anyád az, mondtam a tesztnek
  • Dzsini
    nem kocka, öreg - én ezeken nőttem fel, csak pár újat nem ismertem belőlük...

megvan amúgy a 40/40 és fel is írtam, ha kell tudok rávezetést adni :)
  • pointer4
    Impossible Mission :D
    Asszem épp liftből ugrik ki.
  • Calver
    na, ezek jók, elsőből 20 meg is van... de valaki súgja meg nekem 28-as micsoda, mert rohadtul ismerős de az istennek nem jut eszembe a címe
  • pointer4
    Boulder Dash :D most ugrott be :D

Amúgy csodálom annak a kockaságát, aki mindegyiket megfejtette, én 23/21-et tudok csak :D
  • Dzsini
    rockford? az a főszereplő neve :)
  • pointer4
    Mi az első oldalon a 34-.es játék ? Több száz órát játszottam vele, és rohadjak meg nem jut eszembe, ketté esik a fejem :D
    Valami R betűvel kezdődik asszem.
  • Hegi90
    ez kurvajó :D:D
    csak mikor elkezd repülni, akkor eléggé belassul nálam :S
  • Doomista
    azt hiszem most megéheztem
  • Aquir
    kajás játék

• Zsolek123
    ezsgés megfelelő inkább