PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
😊)))
sitty sutty:....😄DDddd
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
felröhögtem hangosan 😄d <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
elte ? 😄

Akkor max XP... 😞
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Robotsebész:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez meg az én humorom. 😊))
ezek a fehér Canon objektívek (nagyzoomok) milliós tételek.
professzionális cucc.
és lustageci vagyok, kényelmesebb beírni azt hogy "iw", mint azt hogy "iwiw.hu"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Hogy utáltam én ezt az idegesítõ kecskét..

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Pár napig, a "facebook login" Google keresére ez az oldal jött be elsõ találatnak.
Nézzétek meg a kommenteket. Mindenki azon sír hogy hova tûnt a régi facebook login, nem tudnak belépni. Mert õk nem úgy lépnek be, hogy elmennek a facebook.com-ra vagy rákattintanak egy bookmarkra, hanem rákeresnek gúglival és rákattintanak a legelsõ találatra.
Félelmetes, hogy mennyien használják úgy az internetet hogy azt se értik mi az a browser és keresõ. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>