35802
-
#11793 ha már bash...szemezgessünk...:D
<WSS^fehertomi> haver jolkivan
<WSS^fehertomi> ramir, hogy vett 1 lakast
<WSS^fehertomi> kerdem tole hol
<WSS^fehertomi> erre anyjaeket
<WSS^fehertomi> sokan basztattak, hogy 40 evesen anyjaekkal el
<WSS^fehertomi> most anyjaek elnek vele
<WSS^fehertomi> :D
<WSS^The_Alvins> :D
Áron üzenete:
*anyám másik gépnél böngész
*aszongya, néha elkezd kcisinyíteni vagy nagyítani
*keze az egérgörgőn
*egy szolíd 300 odlalas könyv törzse meg a bal kontrollon...
*szerinted?
A üzenete:
ezt nem tudhatod
de akkor sem értem minek búcsúzol el
K üzenete:
csak..
mert elköltözöl
nem leszel olyan közel
nem tudom
olyan mintha ..
nem tudom
ezt nem lehet elmagyarázni
A üzenete:
csak más lesz az IP-cimem ennyi
unknow üzenete:
*ja ezen égek még ki
*vagy 4x volt olyan
*h megebeszéltünk vmit
*és 10 perccel előtte felhív h jaj mégse jó mert
*szerepjáték
*meg
*kardot csinál
*meg kutyát basznak hogy droppolja a méhét, amiből magic hat készül és azt tovább lehet fejleszteni szamárfaszból, hogy 2 vel több sp-t kapj, ha a burkolt fagecivel orrbakúrod anyád
Rodney: te hallod, a tűzfal a háznak az a része ahol nincsennek ablakok nem?
R!cko: jah az, miért?
Rodney: csak azért mert akkor a windows tűzfal gecinagy egy paradox xD
R!cko: epic fail...
<hawaii> http://pcforum.hu/hirek/12140/Szellel+fognak+mukodni+a+Google+szerverei+a+jovoben.html
<KOBOLD> Széllel fognak mûködni a Google szerverei a jövõben - Hírek - PC Fórum
<gonoszcsiga> mostmar ha leall a google, akkor tudjuk, hogy szelcsned van
<hawaii> :D:D -
#11792 biztos hiba volt a mátrixban (megint) -
geo91 #11791 max hasonlót, mert ez tényleg megtörtént ma velem is :D -
#11790 passz, de tuti olvastam ott is :D -
#11789 lol ez tényleg jó :) -
geo91 #11788 linkt :O -
#11787 kár h ez fennt van bash-on -
ldavid #11786 ez azért elég jó
-
#11785 :DD -
#11784 You have to burn the rope. -
#11783 ezt most találtam:
De volt régen még a Game1 tv-n egy teljesen animált filmis , ami egy irodában játszódott, és a mac és a pc (vagy linux, nem emlékszem pontosan) egymást kezdték el írtani, aztán ha jól emlékszem mindkettő kimúlt. Próbáltam rákeresni youtubeon, de eddig nem jártam sikerrel. Tudni kéne a címét.. :) Valaki? -
Cat 02 #11782 Lehet szomszédét lopod :p -
#11781 pedig már reméltem hogy fény derül valami világméretű összeesküvéesre... -
geo91 #11780 na most már igen, csak nagy általánosságban értette és úgy kérdezte :D
geo üzenete:
*a netet miért kérdezted amúgy? :D
*vagy hogy értetted? :D
*nem vágom... :D
xy üzenete:
*mert keveset vagy msnen :D -
#11779 be volt baszva szerintem :D -
geo91 #11778 igazi!
de választ még mindig nem kaptam, hogy miért kérdezte :D -
#11777 fake :D -
geo91 #11776 gyöngyszem msn-ről :D
xy üzenete:
*hi
*van neted?
geo üzenete:
*hali
*nincs, azért is vagyok fenn most :D
-
#11775 hát igen, az Apple meg a Windows a Xeroxból lehet híres! -
#11774 egy kis történelem arról, hogy a Xerox miért nem uralja most ezt a Föld nevű bolygót
[apro]hint: emberi hülyeség a fő ok -
#11773 Nem, ők csak nem foglalkoztak a jogi részével, a Google meg inkább rákérdezett, mielőtt valaki elkezdi perelni őket - a norc-ot meg (bár ezt nem tudom) nem perelte be senki, néhány nagyságrenddel kevesebben hallottak egyáltalán róluk.
(plusz lehet, hogy ők az eredeti felvételeket sem tartották meg, így nem kerülnek abba a gondba, mint a Google) -
ldavid #11772 ez is jellemző amúgy, a román kocsi senkit nem zavart, de a google-nek már nincs joga ugyanahhoz -
#11771 2009 június: "A képeket készítő Opel Astrák május elején jelentek meg Budapesten, de a fotózás anélkül kezdődött el, hogy a cég kikérte volna az adatvédelmi biztos, Jóri András véleményét. Jóri, aki egyébként tagja a Street View-val foglalkozó 29-es számú európai adatvédelmi munkacsoportnak, a fotózás kezdete után nem sokkal az Indexnek azt mondta: „Nem eldöntött kérdés, hogy a Google Street View jogszerűtlen-e". Az mindenesetre tény, hogy a legtöbb európai országban, így Magyarországon is törvény tiltja a személyes adatok – így a járókelők képmása vagy a rendszámok – jogosulatlan kezelését. Márpedig a Google ezeket rögzíti, és bár a publikus Street View-nézetben automatikusan kitakarja őket, az eredeti felvételeket megőrzi, és ez a legtöbb európai országban sérti az adatvédelmi törvényeket. A Google Jóri véleményének nyilvánosságra kerülése után felkereste az adatvédelmi biztos hivatalát, majd az egyeztetés után úgy döntött, önként felfüggeszti a fényképezést Budapesten. "
cserébe: http://www.norc.hu/street-view/ -
n3whous3 #11770 Kispöcslófaszházán sincs, nem csak Budapesten am. -
#11769 nekem is 8 beta van fent, viszont régi a gép, és 1 giga a memória összesen - gondolom a chrome már nincs felkészítve ilyen régiségekre :) Az Opera még igen... -
n3whous3 #11768 én manhattant is beírhattam, azon belül egy utcát, akkor is azt nyögte a gép, hogy nincs elég street view és maps adat :S -
Pio #11767 Chrome-ban nálam is tökéletesen, hibamentesen fut.
Mondjuk 8.0-s chrome (béta), nem tudom, a régebbiekkel hogyan muzsikál.
Operám nincs, azzal nem teszteltem. :) -
#11766 Nekem Chrome alatt hiba nélkül, lassulásmentesen futott. :)
És nagyon érdekes dolog ám ez. Csak Budapesten nincs streetview. Na majd legközelebb megpróbáljuk újra. :) -
#11765 komoly ! -
#11764 Chrome alatt betölti a teljes memóriát, aztán "jaj, lefagyott!", Operában szintén telerakja a teljes memóriát, viszont legalább elindul (és amennyire egy 5 éves laptoptól telik, folyamatos is) -
Pio #11763 Ez zseniális!
Sajnos csak chrome-ban megy elviselhetően. :( -
artschi2 #11762 bazze :D -
geo91 #11761 loool :D -
geo91 #11760 hbd :D -
#11759 megvan :)
-
#11758 Erről egy videóklip jut eszembe, amikor kurzorok támadtak emberekre, és ha rákattintottak, akkor eltűntek.
Ha jól emlékszem, vagy a dal szerzője, vagy a klip készítője volt magyar. De most nem találom, valaki tud róla valamit? :) -
#11757 lol :D
ide vele de mán jelleggel -
A dugo es lanc felaras. -
#11755 -
#11754 elmés