PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naneee 😮OO beszkennelni, aztán ki is tölti 😮O

Hegi90
tegnap óta láttam már vagy 5x

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

😮O

HöfEE
Elég régóta mûködik már a turulcsirip, bár én sem ennek sem a twitternek nem vagyok híve.

nem tudom, csak úgy találtam
Ez nem twitter feed alapján dolgozik ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

morcosqtya
még egy kosár alma kellett volna az asztalra...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

zeli
turulcsirip. 😄Dddd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Solten
Az egy dolog hogy nem vasarolja meg, de attol meg kaphatta a nagyitol... 😄DD

Saor Alba

lehet, hogy csak hasonlít, de ha az tényleg egy eredeti ipod füles akkor lol 😄D
qetuol
Mostani hír http://www.sg.hu/cikkek/73830/cory_doctorow_az_ipad_egy_halva_szuletett_termek

"...az Apple ebbe a gonosz, haszontalan üzletágba akar beszállni és én ezért nem vásárolom meg a hardvereiket..."

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Kokler69
ez valami frenetikus<#zavart2><#idiota><#idiota><#idiota>

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

morcosqtya
😊))

az oké, de a kereten a porért nem nyalt ki... 😊 lusta dög, félmunkát végezni...

én a körbekörbe járkálókhoz. _A:S?D

LSL
ki hova állt be? Én a jobb szélsõtõl balra 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

_A:S?D

jejeje 😄DD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

brodix
Minnyár nagyobb az élmény 😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Jelentkezzen, aki nem csatlakozott

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

KicsiMonkey
😄DD

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Picit álszent a faszi... kisgyerek nem fér még bele a korhatárba

tommygear
Solten
dASD:sadasd:SADASsd

(lattam mar par parszor de nagy poen)

Saor Alba

Piloss
S?DA:SSDFSDA?:S:A:SA?AADF

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Piszkos  Fred
fájpad nem támogatja a flasht : |

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Ic3 m4n
flash..

tommygear
buták vagytok 😊
Ic3 m4n
😄DDDDDASDADSSAD

FZoleee
ez most nagyon kocka vicc, hogy nem értem? 😄
Zomil
Ez nagyon ütött most 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
óbazm****g... ASDAS😄A:😄AS:AD:ASD:A

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
😄DDDDDDDDDD
nonicks
flash?😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

😄DDASDASD

akkor a street view még bejöhet...

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Hegi90
anno asztaligépemen még a 2 alapledet is kihúztam, mert fasznak világít, értelme nincs 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aquir
nincs nagy gond a fordítgatással, csak kicsit olyan ez, mint ha "nemzetközi" terekre mész akkor világnyelv kellene (itt sem a kötelezõ jelleget akarom hangsúlyozni, csak ez az egész mégiscsak angolul adja a vissza jobban azt amit már évek óta ismersz). Le lehet fordítani, de nem szabad negatívan nézni azt ha valakinek (csak egy kicsit) szemet szúr. Én is voltam úgy hogy a fenének van ez oroszul a képen, nem tudom elolvasni... 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
ugye ugye.. 😊
én ezt élemedett korom miatt bekövetkezõ kapuzárási pánikra fogom, de szerintem szimplán csak rámjött valami elmezavar... 😊)

MR ME
régen énse bírtam, de egyre jobban bejönnek az ilyenek, havernak hasonló thermaltake háza van, nem kis darab
az egérpadja meg ugyanolyan mint amit belinkeltél 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

morcosqtya
nekem meg volt FVM-es egérpadom (földmûvelésügyi és vidékfejlesztési minisztérium) egy korábbi állásom kapcsán... minõségileg nagyon tré volt.. viszont nagyon "magyar".. 😊)))))

Most ABN Amro egérpadom van. Egész jól bírja, ahhoz képest, hogy Excelhez lett tervezve 😄

morcosqtya
hmm.
Akkor ennek az egérpadnak se Te leszel a vásárlói célrétege: 😊)

Nekem monitor mögött van gép és rohadt zavaró lenne a derengés a monitor körül, már a kék led-es on gombja is zavar. sõt, a num lockot is mindig kikapcsolom 😄

morcosqtya
engem régen marhára felbaszott idegileg hogy van aki ilyen faszságokra költi a pénzét, meg egy számítógép miért világít, nem karácsonyfa az, stb stb.. tény hogy nem alapvetõ funkció, de az optikai tuning ott leledzik az autósportban, a hifiben, a lakáskultúrában, de még az akvarisztikában is.. 😊)
Ez van, van akit ez érdekel.

Nálam érdekes a téma, mert sose érdekelt az ilyesmi, csak kb mostanában jött rám valami, hogy plexis oldallapot akarok rárakni a házamra, legalább lássam már a black dragon ramjaimat ha már világítanak (ez nem volt szempont akkor amikor megvettem, ár/érték aránya ennek volt a legjobb) de sajna lehetetlen rá beszerezni, mert egy medvebaszás nagy házról van szó (UNI BA 02B SL400) viszont kivágatni meg nem akarom az oldallapot....