PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"...az Apple ebbe a gonosz, haszontalan üzletágba akar beszállni és én ezért nem vásárolom meg a hardvereiket..."

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
az oké, de a kereten a porért nem nyalt ki... 😊 lusta dög, félmunkát végezni...
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
én ezt élemedett korom miatt bekövetkezõ kapuzárási pánikra fogom, de szerintem szimplán csak rámjött valami elmezavar... 😊)
az egérpadja meg ugyanolyan mint amit belinkeltél 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Akkor ennek az egérpadnak se Te leszel a vásárlói célrétege: 😊)

Ez van, van akit ez érdekel.
Nálam érdekes a téma, mert sose érdekelt az ilyesmi, csak kb mostanában jött rám valami, hogy plexis oldallapot akarok rárakni a házamra, legalább lássam már a black dragon ramjaimat ha már világítanak (ez nem volt szempont akkor amikor megvettem, ár/érték aránya ennek volt a legjobb) de sajna lehetetlen rá beszerezni, mert egy medvebaszás nagy házról van szó (UNI BA 02B SL400) viszont kivágatni meg nem akarom az oldallapot....