35802
-
Cat 02 #13117 Yeee, azt hittem csak szifonra van.
Amúgy találtunk hozzá csítet, tök fun feles sebességen nyomni :D -
#13116 metál \,,,/o.O\,,,/ -
#13115 nem sikerült felső indexbe kerülnie a 12-nek :) -
Jimmyke #13114 Hónapok óta nem röhögtem ilyen jót. :D -
lally #13113 -na, Meg_a: "terra incognita" ...
-azaz, az özvegy_Kis_Tera nénink villanyszámlája, naponta !?
-és az ilyen Tjúdorok határozták meg még azt is;
Mit oktassunk a Bolonyaival átmászkálható sulikban. -
G_ArchAngel #13112 Koszi, Captain Obvious:)
Igy csinalom evek ota, de a napi hasznalatban levo kartyanal nem teheted meg, hogy ne legyen rajta parszaz font. A rezsit meg az asszony fizeti:)
Kamat meg nincs UK-ben, jot rohogtunk most is, mikor 5szamjegyu osszeg utan jott egyszamjegyu kamat egy honapra.
Ezert erdemes otthon fialtatni. De ez mar nagyon OFF. -
#13111 Csinálj a banknál egy másik számlát, amit nem lehet elérni kártyával, csak ebankon és személyesen. A pénzed nagy részét utald át rá, a kártyáson pedig csak annyi legyen, amit egy héten elköltesz kajára, utazásra, stb. A rezsit tudod utalni a "háttérszámláról" is. Nagyobb kiadások előtt (gépalkatrész, fényképezős cuccaid...) egyszerűen átutalod a kártyásra a hsz.-ról (kb 2-3 perc).
Ezen kívül a hsz-án sokkal nagyobb kamatot kapsz. -
G_ArchAngel #13110 Es honnan tudod, hogy mennyi kell?
Itt az extra 300 GBP alap, mivel nincs cash, mindenhol, mindenert kartyaval fizetsz. Szar lenne vmit kihagyni vagy otthagyni, mert a nap elejen csak egy 50 GBP-s bevasarlasra transzferaltam at penzt.
Az meg igazan vicces, hogy a penztar elott menjek fel telefonrol a bank oldalara, transzferaljak, varjak az igazolo es jelszo sms-re es a tobbi...
Az lenne a normalis, ha nem kellene fosnom, ha e-penzt hasznalok, rendesen kellene vedeni a vasarlok/ugyfelek erdekeit, ne nekem kelljen aggodni, ha mar a penzemet hagyom ott egy cegnel, ahol kokorszaki lehetosegek vannak a fizetesre - ertsd: flash. -
#13109 bankkártya, rajta annyi pénzzel, amennyi pont kell, hogy még véletlen se lopjanak le róla többet, ennyi -
Cat 02 #13108 macfag tékcica :% -
G_ArchAngel #13107 Ha meg akarsz valamit venni es olcso, de az oldal nem tamogatja a PayPal-t, akkor mit csinalsz? -
#13106 kezdjük ott, hogy alapból nem fizetünk bankkártyával, vagy ha igen, akkor proxy kártyát használunk és pont annyit utalunk rá a tranzakció előtt, mint amennyit fizetni akarunk a bizonyos helyen, meg paypalt használunk. Szvsz itt kezdődik a biztonság és nem ott, hogy megbízunk az oldal titkosításaiban. :) -
#13105 jó igy már azért értem miért utálod a flash-t, én is utálnám :D -
G_ArchAngel #13104 Igen, volt UK-ben egy roham, amikor sokan vesztettek el penzt bankkartya hasznalata utan, azota tiszta szenvedes fizetni online, de legalabb biztonsagos:)
(sms elotte, email, sms utana, kozben 2 jelszo megadasa, a bankom oldalara atiranyitva...) -
#13103 Azta de rég láttam ezt a képt. :D -
#13102 wow.... azóta történt már változás rajta? -
G_ArchAngel #13101 UK + Ireland legnagyobb online fotos uzlete -
#13100 -
#13099 de miért fizettél olyan helyen, ahol szemmel láthatóan szar a biztonság? Egyáltalán milyen oldal az? -
Pio #13098 Bezonyám. :)
Lehet pattogni, hogy flash így, flash úgy, de kongregate és armor games nélkül tuti, hogy jóval sivárabb lett volna az életem. :D -
G_ArchAngel #13097 £300-t loptak el a szamlamrol egy internetes tranzakcio utan. Csodalatos flash based top-secure oldalon keresztul fizettem...
Visszakaptam, beismertek a hibajukat, de akkor sem akarom ujra atelni azt a 90 napot. -
#13096 Nah igen, kongregate jó hely elbaszni az idöt ha nagyon unatkozol :D -
#13095 Jajj ugyan már hagyd már ezt a biztonsági rés szöveg dolgot, mindenki jól tudja, hogy mennyire de leszarjuk mint átlagos júzerek ezt, szerintem te is, én pl 10 év alatt 2x kaptam be detektálhatóan fent maradt vírust, egyik semmit se csinált, másik egy idegesítő malware és kiírtottam 1-2 óra alatt. Az erőforrás használat meg... hát figyelj, ha nem tetszik kikapcsolod valamivel a megjelenítését bizonyos oldalakon és ennyi. Ettől még jó dolog. Majd fejlesztik és jobb lesz. -
G_ArchAngel #13094 Nem hisztizes, egyszeruen szar. Minden platformon, minden bongeszon, nincs kivetel. Zabalja az eroforrasokat, hol tobbet, hol kevesebbet, de mindenkepp az indokoltnal nagyobb terhelest jelent.
Mindemellett jelentos biztonsagi res, mintahogy szeptember vegen az Adobe is elismerte.
De igazad van, olyan mint a benzin - egyszeruen megkerulhetetlen a napi szintu hasznalata:( -
Sose értettem minek ez a nagy hisztizés flash ellen. Ha pár tízezer flashb.zi nem rakja fel "elvből" (mert tényleg nincs rá más okuk), attól még ugyanúgy fasza lesz, és megmarad. -
#13092 Ma már mindent meg lehet oldani böngésző és bővítményfüggetlen kóddal, így most már csak a megszokás (ami hatalmas úr), és azok a programozók, akik ebben profik tartják életben a flasht. Meg is fog maradni még nagyon sokáig - de ettől még pl. az egyre elterjedtebb kéziszámítógépeken/padokon problémás, így egy magát modernnek és trendinek beállító oldalnál (ha már most a myspace aláfeküdt a facebooknak, hogy életben maradjon) ciki, hogy kizárja a használói közül azt a réteget, amit valamennyire megcéloz. -
Pio #13091 Pedig király dolgok vannak flashen.
Ez például mekkora ötlet!
-
#13090 Opera alatt se, természetesen biztos böngészőfüggetlen, modern kódot készítenek egy épp megújult weboldalnak...
"Result: 57 Errors, 3 warning(s)" -
G_ArchAngel #13089 A win-es gepemen is le van tiltva, sry:( -
#13088 Jó, tudjuk, mac-re nincs... :) -
G_ArchAngel #13087 Nalam semmit nem csinal...
(flash? az le van tiltva, kavedaraloba sem dugom a farkam, flash sem lesz a gepemen...) -
#13086 úgy értem, semmi értelme -
#13085 az se semmi, amikor felé viszed az egeret :D -
ldavid #13084 az új myspace logóról vélemények? (egérre aktívkodik) -
#13083 az első "a" helyes származása az előtted lévő hozzászólásban van -
Re4zOon #13082 Ez sosem volt kérdéses... -
ba32107 #13081 Tudtam hogy ti vágni fogjátok :D -
Koppixer #13080 az első "a" plusz az "e" az eBay-ből
a "life"-ban az "i" plusz a "k" a flickr-ből van -
ldavid #13079 twitter, twitter, gmail, msn (régi), youtube
gmail, yahoo, ?, flickr, facebook, ebay
blogger, yahoo, facebook flickr, yahoo -
Daza500 #13078