PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"mi" lenne az.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
különbözõek vagyunk, hála az égnek...
Gondold el mi lenne ha mindenki ugyanazokra a típusú csajokra bukna csak?
RIOT!
😄DD
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
na majd ha lesz gyerekem 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#8331: nem tudom, tetszik oszt kész.
#8334: valakinek menõ, másoknak nem menõ, nekem tetszik ennyi. Olyan mint a lego-vár. Jó építgetni oszt kész. (mostanság egyáltalán nem építgetem)
#8335: egy játék sincs fent. De most hogy mondod hétvégén lehet h felrakom a CS-t.
igazából volt egy idõszak amikor rámjött ez a kékség láz, (moddingnak azért nem nevezném) aztán elmúlt, de most meg már azért nem fogom szétszedni... :-)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Attól is hülyét kapok, hogy a Num Lock világít, ettõl tuti meghalnék 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az AOL már gyüjti nekik a dollármilliókat..
vagy beteg valaki ...és ha nem küldik tovább, akkor "tényleg nincs szivük" stb...
ennyi kéken világító bizbasz a fejem mellett eléggé irrítáló lehet, fõleg ha azt nézem h én a power ledet is lekötöttem a lapról mert idegesített a fénye 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Õk becsületesek. Jók. Szépek. Kedvesek. Soha nem használják ki a dolgozóikat. Nem is fenyegetik õket. El is engedik õket betegszabadságra és egy rossz szót sem szólnak. Ha 5 Ft-al kevesebb vagy több(!) van kasszazárás után a gépben, akkor sem adnak a pénztárosnak figyelmeztetést, stb stb... 😊))
(irónia + facts)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saor Alba
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
http://gaborszantai.co.uk/