PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
ja, azt elb..ták.
"mi" lenne az.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
nincs probléma.
különbözõek vagyunk, hála az égnek...
Gondold el mi lenne ha mindenki ugyanazokra a típusú csajokra bukna csak?
RIOT!
😄DD

CharrDen
ma a címed?😄

morcosqtya
hopp.. bocs.. ezt akartam:

Piloss
nehogy sértésnek vedd,nem azt mondom hogy ronda,sõt régebben nekem is tetszett,csak most már valahogy nem fog meg a látványa,de attól még másnak bejöhet az ilyen 😊)

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

morcosqtya

morcosqtya
nekem meg gyerekem nem volt. Na majd lesz ha lesz legóváram. 😊

LasDen
lego vár....olyanom soha nem volt....😞
na majd ha lesz gyerekem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CharrDen
táp helyett köss rá egy atom erõmûvet, aztán telepakolhatod mindenféle reflektorral

morcosqtya
..én MINDIG tudnék aludni... (de kb 4 órát szoktam)
#8331: nem tudom, tetszik oszt kész.
#8334: valakinek menõ, másoknak nem menõ, nekem tetszik ennyi. Olyan mint a lego-vár. Jó építgetni oszt kész. (mostanság egyáltalán nem építgetem)
#8335: egy játék sincs fent. De most hogy mondod hétvégén lehet h felrakom a CS-t.

igazából volt egy idõszak amikor rámjött ez a kékség láz, (moddingnak azért nem nevezném) aztán elmúlt, de most meg már azért nem fogom szétszedni... :-)

Nem biztos, hogy bírja. Egyszer ~10 éves gépbe raktunk CD írót, aztán világított a nincs áram lámpa 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Piloss
jó,és még a crysis is 2 fps-el gyorsabb lesz

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

LasDen
elllopom Gothambõl a batmanes reflektort és ultra menõ leszek...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Piloss
én a reggelimet is onnan szerzem

LasDen
én freeware programokat is szoktam leszedni....

Piloss
igen,tudod minél jobban világít annál menõbb leszel,így én bebasztam egy reflektort a gépházba és nagyon menõ lettem <#hawaii>

Piloss
ugyan,mindenki tudja hogy torrent csak linux iso-k letöltésére való

CharrDen
szerintem a tudása mindegy, csak világítson és fõzzön neked kávét is reggelente, ja és csináljon reggelit

LasDen
mert hogy menõ.....aah....értem....ha egy 9 éves gépet feltuningolok, akkor én is lehet menõ....??? vagy már késõ???

Jim Morrison
<#ejnye1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
Mert igy "gamer"... <#alien>

Saor Alba

Piloss
mer érted az a menõ <#hawaii>

Doomista
menõ

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hegi90
mer menõ <#hawaii>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LasDen
nem értem...mé jó, hogy világít???

Doomista
AHHH MYYYY EYYEEESSSS

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Piloss
és emellett aludni is tudsz ha mondjuk éjszaka megy a torrent?

Inkább zavaró :p
Attól is hülyét kapok, hogy a Num Lock világít, ettõl tuti meghalnék 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
egyértelmû... 😊)
Az AOL már gyüjti nekik a dollármilliókat..
vagy beteg valaki ...és ha nem küldik tovább, akkor "tényleg nincs szivük" stb...

Solten
<#vomit> En nem... <#alien2>

Saor Alba

morcosqtya
én szeretek mindent ami világít... 😄DDDddDdDd fõleg ha kék..

Solten
<#vigyor> Biztos csak spam-ek...

Saor Alba

MR ME
úgy h zavaró
ennyi kéken világító bizbasz a fejem mellett eléggé irrítáló lehet, fõleg ha azt nézem h én a power ledet is lekötöttem a lapról mert idegesített a fénye 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

morcosqtya
úgy érted hogy zavaróan kápráztató ez az élénk szín, vagy nem illene a szobaképbe?

MR ME
tényleg nem rosszk, de ettõl azért már hülyét kapnéka szobámban az tuti 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Aquir
cép

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya

MR ME
😄DD

morcosqtya

morcosqtya
TESZKÓ
Õk becsületesek. Jók. Szépek. Kedvesek. Soha nem használják ki a dolgozóikat. Nem is fenyegetik õket. El is engedik õket betegszabadságra és egy rossz szót sem szólnak. Ha 5 Ft-al kevesebb vagy több(!) van kasszazárás után a gépben, akkor sem adnak a pénztárosnak figyelmeztetést, stb stb... 😊))

(irónia + facts)

Solten

Saor Alba

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Ezt itt senki lese szarja, vissza a topikhoz!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Solten
Nos hat, nem csak az UK-ban letezik terfigyelo kamera, szoval... 😊

Saor Alba

Solten
😄D

Saor Alba

Hegi90
a brites példát kár volt leírnod, mindjárt lesz itt olyan flém<#hehe>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Solten
Uristen, adatokat gyujtottek a nem titkositott wifi halozatokrol.. Gonosz mammutceg... 😄D Ha munkabol hazafele buszra ul egy brit polgar kb 40 kamera (busz/terfigyelo/egyeb) keszit rola felvetelt. Gonosz orwelli allam... 😊)

Saor Alba

biztos az apple lesz az

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

LasDen
jóvan nem kell ez...😄 mutass egy mamutcéget, aminél nincs susmus a háttérben...😄

aha, tok jo poen volt toluk a StreetView kepeket keszito autonak alcazott adatgyujtes is😉

http://gaborszantai.co.uk/