PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetõen mindent nullák és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekbõl hogy lesznek meztelen nõk a képernyõn, de az Isten áldjon meg érte benneteket emberek."
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amugy steam-et érdemes figyelni, tudom, tudom, sokan nem szeretik, mert néhány cucc tul van árazva a bolti árhoz képest(digitális ugye és sokan jobban szeretik a dobozost), de iszonyat akciokat tudnak lenyomni 😊
Föleg ünnepek körül pl. karácsony, megvettem stalker-t+gta4-et 2-2euro-ért, ennyiért megéri böven azt a pár orát amit letolok vele 😊
De máskor is szoktak lenni nagyobb akciok.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
köszönöm szépen <#fogmosas>#fogmosas>
Valamint mivel ugye digitális terjesztés, ha ellopják az accountod, az általuk írt számlával könnyen vissza tudod szerezni
Meg ilyen részletek, hogy hanyadik emelet hanyas ajtó gondolom nem kell....
linken ráböksz az add to cart gombra, utána a purchase to myself gombra, ha van steam accountod, belépsz a következõ oldalon (ha nincs csinálsz egyet cca 2 perc alatt) ezután megadod a saját és a kártya adatokat. (Otp junior max simán jó neki, de gyanúm szerint lényegében majdnem mindent eszik, aminek a hátán van 3 számjegy) Ezután fülig érõ szájjal megvárod míg leér. 😄
btw, ha nem tudnál ma megfelelõ kártyát szerezni, mivel amerikai akció (EA week van) ezért kb holnap du 4-ig még megveheted ennyiért. Utána a pénteki nap leárazásai következnek már 😄
segítenél hogyan kell fizetni érte? 😄
Teszt itt
on...

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
egyáltalán mit keresett az sg az aktívban?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Kossuth rádióban volt ma Szekeres Viktor, kedvenc filmkritikusunk (6 perc körül kezdõdik)
hát az már valóban gáz 😄
Mondjuk ha seed szerókra mentek az gáz, mert azoknak van tulaja is 😄
Cat: Igényesebb torrent szájtok nem tárolnak IP-t.
...és ha tárol? :-)
Tv sorozatot, meg linuxot szedtem jónapot kívánok!
Kiskalapácsot ott kell tartani a gép mellett.