35802
-
#13999 Ennyi erővel inkább a betűtípust olvasni kicsi :) -
#13998 na végre! -
#13997 ez a mém megvolt?
-
Pio #13996 Végre értelmes művészet!
-
#13995 az a nagy fehér doboz az asztalon am micsoda? -
#13994 jah tényleg -
#13993 A gyereked meg itthagynád?:O:D -
#13992 egyébként lehet nem lenne szar egy szigeten...persze nem egyedül, csajomat vinném xD -
#13991 Persze meg autót, villamosenergiát meg úgy egyáltalán milyen rohadt gáz minden. Használj követ meg gyűjts fát és lehet élni mint az ősember :D -
#13990 Azon kívül, hogy nekem csak tetszik a facebookos kép amit betettem, Internet nélkül is lehet élni, szóval milyen gáz már az is aki gépet használ -
#13989 -
#13988 igazából csak azok szoktak köpködni a facebookra, akik tényleg ad.1: leszarják. Hát bazz, ha leszarod ember, akkor mit érdekel téged, ergo mit idegesíted magad rajta, hogy másoknak esetleg örömet okoz rajta megosztani röhögtető hülyeségeket? ad.2(gyakoribb eset) túl hülyék használni és ezért minden idegesítő dologba belenyúlnak rajta és nem tudják letiltani se ezeket.
Ad1hez meg visszatérve: fórum nem tök ugyanaz? Beírjátok a sok hülyeséget a saját fórumba a """haverjaitoknak""" akiket a büdös életbe nem láttatok és nem mintha érdekelné őket, egyenesen leszarják, hogy te épp milyen helyen voltál bulizni tegnap este. És ugyanígy, én pl facebookon 90%-ban vicces dolgokat rakok ki, mert szeretem megnevettetni az embereket (ilyen formában is) és ugyanez igaz pl erre a topikra is, de valahogy azt ti nem érzitek szánalmasnak, hogy sg-n is napi x órát eltöltötök. Pedig de. -
#13987 nemláttya -
#13986 Nem, nem látja. Egyszerűen nem jelenítődik meg az nálad az eseményeknél. Különböző alkalmazásokat is el lehet ugyanígy rejteni. -
Wolfsnack #13985 azt nem tudtam, és akkor ő nem látja hogy tiltottam? mert elég idegesítő hogy naponta ripacskodik -
#13984 Lehet tiltani. Plö volt asszonypajtást, vagy alkalmazásokat, ha valami idegesít. -
#13983 Az alap. :) -
#13982 aki meg akar találni, az tudja a telefonszámod/emailcímed nem? telefonkönyvnek jó a wiw is, oda nem kell arckönyv :) -
#13981 gondolom a drogost sem:) -
Wolfsnack #13980 én mindig belebotlok olyanokba hogy a volt csajom kivel jár, meg az ismerőseim milyen szar dolgokat szeretnek
engem ez irritál ezerrel, nem is nézem mert csak felbosszantom magam
törölném magam a rendszerből, de inkább bent vagyok ha kellenék valakinek, de nem lépek be csak ha üzenetet vagy jelölést kapok -
#13979 Én meg plö azokat nem értem, akik cigiznek, akik elmennek a jólbebaszós buliba, vagy mondjuk CS-znek vagy SC-oznak fanatik szinten, és vannak akik trollkodnak az SG-n.
Kinek mi a hobbija, kinek mi a szenvedélye. Szerintem nem kell elitélni azokat, akik FB-oznak ezerrel. -
#13978 -
#13977 -
#13976 és ebből következik az óckúl pojén...
-
#13975 hehe XD -
#13974 -
#13973 -
Wolfsnack #13972 egyeseknek tényleg olyan mint a kábszer, nem értem ezeket
-
geo91 #13971 :D -
geo91 #13970 minek támla, itt a fal :D majd lesz véve persze új szék (meg monitor) idővel persze -
#13969 jó a széked...szegény ház meg le van vetkőztetve és közszemlére bocsátva...:D -
#13968 Home cinema pro -
#13967 Omg, ez az oldal nagggyon beteg :D -
Johny Killer #13966 nagyon beteg xD de legalább ha csöngetnek csak hátra kell nyúlni, nem kell sehova menni a kaputelefonért :o -
#13965 ecsém ez tök hangulatos így.... én is emgyek is kicuccolok a bejárati ajtó elé XXD -
Cat 02 #13964 wtf
-
Cat 02 #13963 Legjobb helyen van most a gép :D -
geo91 #13962 na újra itt vagyok, megvolt a költözés, ugyan még a bejárati ajtóból, meg a cserepartner netével, de végre újra onlájn vagyok :D (eddig a sok paklás miatt nem tehettem az ajtóba a gépet, útban lett volna nagyon.) holnap veszek wifi routert és visszaköltözök a szobámba a géppel. :D
-
Cat 02 #13961 LOL -
#13960 _:ASD__DAS: