PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
EPIC!

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bazz, ezt nem ide linkeltem? Pedig ide akartam... :\

Mindegy, itt van helyette egy másik. Kezdünk elkockulni. 😊

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Piszkos  Fred
Hmm... akkor lehet hogy elhalasztom az estére betervezett webcam szexet<#idiota>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Calver
aláírásodra azért ilyenkor pillants rá <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

És valószínû nem valami poresz oldalról van a logojuk 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Piszkos  Fred
Én sem farmvillezek, erre jelölt egy rakás arab (poén hogy az ÖSSZES többi ismerõse rajtam kívül arab), egy amerikai meg egy spanyol csaj is. E két utóbbi ráadásul jól is néz ki 😄

Ilyen kell. Mostanában úgyis mindig Fbookoltam, mert van mobilon és nem volt gép a közelben 😄
Farmville meg Castle Age miatt engem is jelöltek régebben, mondjuk az jó, mert én már lusta voltam õket 😄

Hegi90
de én nem is farmvillezek baz 😄DD
Lehet valamilyen arab híresség vagyok <#nemtudom>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MR ME
engem is bejelölt gecisok meg spanyol meg mittomén, kibaszott farmville miatt 😄
egyik még spanyolúl írt is szülinapomkor, mondom kössz <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem annyira, mint ilyet hordani:

Hegi90
Nem tudom, de engem jelölgetnek be az arabok :S

kockaság facebook-al álmodni? <#idiota>
baly94
Én letöltöttem. Elég csekély értelme van de ha unatkozik az ember el lehet vele szarakodni XD Lehet benne kosarazni is<#idiota>
morcosqtya
de sajnos, hogy nem... 😞(

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez legyen a legnagyobb gond az életedben... 😊
morcosqtya
én mindig a macskát vagy a kutyát állítottam be.
A kutya tudott heggeszteni meg olvasni is.
És az jó dolog.

morcosqtya
egyszer majd megunják ezeket a "vicces" kütyüpusztításokat is...
Elsõre - másodikra vicces, de a 23642351745174-edik ilyen videó után unalmas és fantáziátlan.
Daráljon le egy 127-es plazma TV-t bazmeg, ezek a kis szarok már untatnak.

Hegi90
Ez a kis gyökér olyan idegesítõ volt régebben is 😄

GregSB
CSalnak benne. Ha megnézed amikor beteszi a turmixba nincs rajta az alu hátlap 😛

Lyukasbogrács
vuvuzelás jobb (Y)

vótmá?

Piszkos  Fred

Piszkos  Fred
még én raktam be egy hete 😄
amúgy jó 😄

Hegi90
ez fájt<#violent>

LasDen
egy egyszerût...

( _Adrienn24): ez itt az internet?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😄DDDDDDDDDDDDDDd

. üzenete:
milyen az eseted?
Kata üzenete:
nemtom
de ez a srác nem
. üzenete:
tudod milyen az én esetem?
Kata üzenete:
nem
. üzenete:
Smart Security 4.0.474.0

Jogos, de csak gyorsan bekopipészteltem, gondoltam valaki úgyis beleköt és lefordítja... 😛
Dzsini
ez ám mûködik magyarul is 😊

A programozó felesége elküldi a férjét a boltba:
- Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!
Hazajön a programozó tíz margarinnal:
- Volt tojás!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A woman asks her husband, a programmer, to go shopping:
Dear, please, go to the nearby grocery store to buy some bread. Also, if they have eggs, buy a dozen.
OK, hun.
Twenty minutes later the husband comes back bringing 12 loaves of bread.
His wife is flabbergasted:
Dear, why on earth did you buy a dozen loaves of bread?
They had eggs.
LasDen
nem lenne rossz, de ahogy nézem sokkal idõigényesebb megtalálni valamit mint a sima asztalon 😄

Azt nem is írtam, hogy hasznos, az ilyen csicsák a legritkább esetben hasznosak. 😊
brodix
Nem néz ki gyengén 😊
De szerintem totál fölösleges.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Elég ötletes cucc:

Solten
"Tehát akkor mindenki "get a life", aki hamar felkapja a vizet és nincs önuralma ?"

Nem egeszen, get a life ha egy ostoba jatekon felkapja a vizet... 😄

Saor Alba

Tehát akkor mindenki "get a life", aki hamar felkapja a vizet és nincs önuralma ? (amit én btw utálok, de hát sajnos sok olyan ember van 😞()

Egyébként lehet tényleg jobban jár az arc, ha nem mondják meg neki az új jelszót. Nem egy olyan emberrel hozott össze az eSors, aki szinte már várta, hogy banolják és lehessen élete 😊

Solten
Egyeb buta hasonlat?

Ha mar igy emlited, tortent velem is hasonlo... Anno feltortek par Guild Wars accountot, az ArenaNet pedig nagy lazasan kuldozgette a felhivasokat hogy mindenki valtoztassa meg a jelszavat biztonsagi okokbol, stb. Oke, megvaltoztattam az uj meg cseszett mukodni.
Nem tudtam belepni, de emiatt nem valtoztam at duhongo, hisztis, toro-zuzo, nevetseges idiotava.
Par email valtas a ceggel, megadtam a serialt, stb, hiba kijavitva.

End of story.

Saor Alba

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LasDen

Kokler69
win!

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

Kokler69
lehet hogy minden ember más de rengeteg esetben az addikció azért alakul ki mert menekülünk valami elöl nemde?

Ha ellopnák a kocsid, amit hónapokig építettél, mit tennél?

Kokler69
ha az ember ilyen szinten hajlamos az addikcióra akkor legfeljebb máshol vezetné le, ne adj isten drogon, alkoholon stb...

Ugyan ezt a témát feszegetík állandóan csak nagyban: A számítógépes játékoktól agresszívak lesznek a gyerekek!! És ezt abból vonják le hogy valaki bemegy a suliba, lelõ 2 embert csak mert pc játékokkal játszott...

Solten
<#nevetes1> get a life dude...

Saor Alba