35802
-
#14560 ugyanez mas gyartotol mas mintaval mas specifikaciokkal -
#14559 ugyanez fehérben -
#14558 FPS-ezek. Jól rá lehet fogni oldalról!! :P
-
geo91 #14557 nem fps-ezek, nem vagyok grafikus sem, így meg vagyok elégedve a noname szar egeremmel is. :D bill. dettó. -
#14556 pedig a g700 jó -
#14555 Logitechnek vannak jó cuccai, de egérből nekem is csak Microsoft! -
#14554 Nem egészen. :) Csak gyártott egereket az MSnek (pl. a habu).
Nekem 1.1A-m volt, most LaserMouse 6000 van, mindkettővel megvagyok elégedve. Valahogy a logi sosem jött be, persze minőségi csak furcsa. -
#14553 razer = microsoft :) -
#14552 Microsoft rulz :) -
#14551 g9 + steelseries qck pad :) -
#14550 Nekem mx510-em volt sokáig, aztán 4éve vettem g5-öt, elég szépen birja a nyuzást, alig kopott, pedig azért elég sokat használom. Kábel sincs megtörve semmi gond.
Az mx510-et meg anyum még mindig használja a laptopjával, egyedül a görgöjét kell néha kitakaritani, pedig már elég régi darab :) -
#14549 én is. :) mx1000 a megjelenése óta megvan, és hibátlan. jó ok, kicsit elkopott már, meg hiányzik 1 teflontalp, de am semmi baja :) -
#14548 Én inkább logitech párti vagyok, bár egyedül az egereim logitech-ek, de azokkal meg vagyok elégedve. :) -
#14547 Én nem használok razer termékeket, de haverok körében nagy divat volt egy ideig, aztán amikor pár hónap alatt szétkoptak az egérpadok miközben az én steelpadem olyan volt mint újkorában, aztán mikor az összes diamondbacknek széttört a kábele, na akkor már nekik is feltűnt, hogy egy csöppet túlárazza a termékeit a nagy razer. -
Johny Killer #14546 hát nem tudom, én razer egeret, billentyűzetet használok több mint 5 éve, és nem volt még rá panaszom, és cserélnem se kellett hiba miatt... -
#14545 mondjuk ezzel a rohadt jól néz ki dologgal nem értek egyet :D -
#14544 Ezzel csak az a baj mint az összes többi Razer termékkel, rohadt jól néz ki, iszonyat drága, és semmire se jó. -
#14543 fogtak egy Optimus billentyűzetet, és alá tettek az Atom procis semmiséget Win7-el - túl sok játékot nem fog elhúzni ez így... plusz egy ekkora képernyőn öröm játszani bármivel, amit 15+ colra terveztek.
Függőknek jó arra az 1-2 órára amit távol töltenek a gépüktől (WC, vendégség), egyébként alkalmatlan komoly használatra. -
Johny Killer #14542 GIEF!!!!!!!!!!!!!!!! szerelmes lettem belé!!!! :D:D:D:D ha nem lesz 800e ft fölött, akkor lehet beszerzek egy ilyet ^^ -
#14541 nekem ilyen kell -
Pio #14540 Még egy érdekesség a CESről. A Motorola se szarral gurigázik. O_O
Ilyen tartalmas, innovatív CES rég nem volt amúgy szerintem...
-
#14539 csak érdekesség, bár tuti nem apropénz lesz :DDD
-
#14538 megesik néha :) -
#14537 jah. SL szarta szét a saját topikját így, aztán segítség gyanánt én is belefutottam ebbe véletlenül, meg láttam még 1-2 ilyet, aki esztelenül lenyúlta a rossz forrást :D -
#14536 máskor futottam már ilyesmibe (saját topicok közt), St tudott ott is segíteni, mert elkavarja a submit kódot átíráskor... vagy csak mi vagyunk ügyetlenek :) -
#14535 jah, kicsit elbénázta a dolgot, a komplett sg-hu forráskódot (az én topikommal együtt) berakta bannerbe
de doglozunk rajta :D -
#14534 a friss házigazdi a pc-s játékok jövője topicok akaratán kívül kicsit "meghekkelte" -
#14533 bugos lett a zezsgém :D
-
#14532 :DD -
#14531 -
Pio #14530 -
#14529 -
Pio #14528 HoMM humor
-
-
#14526 nemrossz :D
2,5 perc, 5. elobb meglett mint a 4. :D -
#14525 nem is a sebességgel van gond (linkeltem 18-ban egy részletesebb cikket, ott vissza lehet lapozni), hanem a válaszidővel - 700-1800ms. A sebesség 4/0,5 megabit, az bőven a használható kategória, főleg, mert a központból tömörítés meg egyéb mókák is mennek. -
#14524 "1 óra alatt sikerült beüzemelnünk egy rendszert"
Tényleg nem nehéz:D
A tányért a rögzítő rúdhoz(nem tudom a nevét:D) aztán a fejet kell ráerősíteni majd a vezetéket amolyan beltéri LNB dugójába eztán forgatjuk az antennát a megfelelő pozícióba (sajnos itt már találgatás kérdése ha nincs egy jó mérőeszközünk).
Sajnos a műholdas kapcsolat adatforgalma igen lassú(ha jól tudom max olyan 1-10 gigás) a vezetékeshez képes(ez meg lehet akár 100 is pl.:optikaival,de lehet hogy tévedek).Meg függ a vételi lehetőségtől is (pl.:interferencia,időjárás,műhold távolsága stb.).Ezért nem hiszem hogy szórakozásra találták ki... -
#14523 linuxot még telepíteni sem kell a használathoz
AMúgy ubunt telepítés nem egy nagy feladat.
Ráadásul beépített progi van hogy leszedd a neked kellő cuccokat, amiket azután frissít is rendszeresen :D
Szerintem linuxal az a baj, hogy sokan félnek tőle, meg van egy pár dolog, amikor hozzá kell nyúlni a terminalhoz, de ezt meg lehet szokni, és már tudni fogja az ember. (Amúgy én is win7-et használok :)) -
Pio #14522 -
#14521 jah a tányéros digi is letérdelt a hóesésben :/