PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2. én már nem lepõdök meg ilyenen....a japánok a létezõ összes hangszeren eljátszák a mariot....ha nagyon ráfeszülnek még vuvuzelán is 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Thrillernek mindenesetre biztosan nem 😄
http://goo.gl/gd6Zi5

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ez nagyon tetszik xD
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

-Tegnap olyan csajjal voltam te...
Mire a másik:
-Na mesélj!
-Felvittem a lakásomba ledöntöttem az xbox 360 mellé és aztán csinátuk!
Erre a másik:
-Te vettél egy xboxot?
<#alien>#alien>
Saor Alba
- Miért nincs hús?
Az outputok:
Amerikai: - Mi az hogy NINCS?
Román: -Mi az hogy HÚS?
Szovjet: - Mi az hogy MIÉRT?
😄DDDD
http://goo.gl/gd6Zi5
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- Hol terem a CD ROM?
- Diszkréten.
- Hogyan mûködik az internetes szépségápolás?
- Átküldünk egy kiló bájt.
Hiroshima '45
Csernobil '86
Windows '98