PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. én már nem lepõdök meg ilyenen....a japánok a létezõ összes hangszeren eljátszák a mariot....ha nagyon ráfeszülnek még vuvuzelán is 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Thrillernek mindenesetre biztosan nem 😄
http://goo.gl/gd6Zi5

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ez nagyon tetszik xD
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

-Tegnap olyan csajjal voltam te...
Mire a másik:
-Na mesélj!
-Felvittem a lakásomba ledöntöttem az xbox 360 mellé és aztán csinátuk!
Erre a másik:
-Te vettél egy xboxot?
<#alien>#alien>
Saor Alba
- Miért nincs hús?
Az outputok:
Amerikai: - Mi az hogy NINCS?
Román: -Mi az hogy HÚS?
Szovjet: - Mi az hogy MIÉRT?
😄DDDD
http://goo.gl/gd6Zi5
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- Hol terem a CD ROM?
- Diszkréten.
- Hogyan mûködik az internetes szépségápolás?
- Átküldünk egy kiló bájt.
Hiroshima '45
Csernobil '86
Windows '98

"The trees move. Do you not see it?"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.