PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nézd meg mennyi referencia van ott hozzá, nagyon alapos cikk.
Nem konkrétan ennek a cikknek a védelmében, de a wikipédiának szerintem pont az lenne a lényege, hogy naprakész dolgok lehetnek benne, aktuális dolgokról gyûjthetnénk be információt, illetve olyan dolgokról, amik egy nyomtatott lexikonba nem túl valószínû, hogy bekerülnének.
Lásd magyar wiki, kábé minden naprakész cikket leszednek "nem elég fontos", "pokemon effektus" vagy hasonló okokra hivatkozva és szervezik a mozgalmakat, hogy még több 500 éve élt magyar költõ életrajza kerüljön be, mert ugyebár azok nincsenek benne az összes létezõ lexikonban...
Errõl a témáról amúgy valóban felesleges cikkezni, Paul úgyis döntött:

púúúúú
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(Ki lesz a a C-C-C-Combo Breaker?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De mi, aki mindkettõt próbáltuk tudjuk is, hogy tényleg az <#hehe>#hehe>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
én 36ig bírtam

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Saor Alba
Egy ideig MMO geek is voltam, régebben pedig nagyon nagy CCG és D&D geek. 😊
- Film geek
- Anime geek
- History geek
- Collectable geek
és esetleg még a Conspiracy geek 😄