PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
"Jo reggelt, 2010-ben mar csak a muzeumok porosodo PC-ei kozott tamolygo PC-gamerek hisznek az egerben..."

Ezek a Postok tökéletesen illeszkednek a topik címéhez :)

Azok, akik kinõttek a porosodó PC-k világából és elõléptek egy evolúciós lépcsõfokot elérve a mekjúzer állapotot, megveszik ugyanazt a PC-t 4-szeres áron, mert fehérre van festve és nem ablakok van rajta hanem hópuma :) (Az oldszkúl PC-snek ehhez elég 3 flakon Neolux meg egy 50 forintos írható DVD ...)

Egyszer én is kipróbáltam haverom mekbúkját, tök vicces volt rajta a puncizúm meg ilyenek, de valahogy hiányoltam azt a forradalmi újdonságot amit a körülötte lengõ hájp miatt vártam :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Én szeretem ha be kell törni egy egeret és deformálódik tõle a kezem (:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

pointer4
Lesz belõle vezetékes is, kicsit olcsóbb is, megbízhatóbb is.
bosco05
Te nagyon kész vagy :D Csak a hozzászólásaid miatt +fav a topic. Remélem azért nem gondolod komolyan amit írsz, mindenesetre nagyon jópofa :D Azért használok egeret mert Steve Jobs rámerõlteti :D:D:D . Itt áll mögöttem és ha touchpadhoz nyúlok akkor hátbaver baseball ütõvel :D
bosco05
ha vezetékes lenne még tetszene is
alcotb
nemgyenge

Minden ugyanaz másképpen.

A második nem értem miért vicces... :(
Persze a fejért a végén így is megérte megnézni. :)
Hegi90
mégegykis starcraft má:

bónusz

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Solten
OMFG... <#falbav>

<#taps>

Saor Alba

:DDDDDDDDDD
morcosqtya
és 12 év alatt kifejlesztették székekre a karfát is... :)))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Game over.

[HUN]FaTaL
jesszus :D

http://goo.gl/gd6Zi5

zeli
menny a jópicsába :D:_Ddd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

http://gaborszantai.co.uk/

morcosqtya
ide is mert PC humor (is)

"a legkisebb is számít"... Tesco.

Piszkos  Fred
Azt hogy benéztem<#mf1><#mf1>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Rángat miatta, ha egérrel vagy :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
A picsába mán, vegyetek mind ilyet, basszatok rá Apple feliratot (vagy ami tetszik) oszt arról nyomassátok a PC HUMOR-t. :-)

[HUN]FaTaL
Nekem is van az asuson, de hogy jön ez a többujjas egérmozdulatokhoz?:D

Piszkos  Fred
Acer notimon van külön gomb ami kikapcsolja a taccspedet :D

Vagy fogsz egy trackpad méretû deszkát/könyvet és azon használod az egeret. :D
[HUN]FaTaL
"vagy akár nappaliban TV-re kötött gép vezérlésére"

Na erre az egy dologra látom értelmét, de akkor már inkább a távirányító, amennyiben filmnézésre van a gép. Ha valaki netezik a tv-n akkor jó lehet a touchpad, de egér helyett mindennapi munkára (nem grafikai!), szerintem baromi kényelmetlen.

[HUN]FaTaL
"2. Több ujjas Gesture-ök!"

Ez windowson is mûködik csak az emberek nem szokták telepíteni a synaptic drivert. Legalábbis nekem az ezeréves albacomp 1,5 celeron notebookomon már mûködött :)

Lentebb leírtam, hiányzik belõle a programozhatóság és pont ezért jobb ennél egy 5 gombos programozható egér.
Itt 4 ujjat kell húzogatni (3 ujjal lapozni lehet böngészõben emlékeim szerint), hogy elõtûnjön az asztal, egy programozható egeren 1 tetszõleges gombot kell megnyomni, de az a gomb csinálhat bármi mást is, a felhasználón múlik.
Ahogy írtam már, a bármerre scrollozás, nagyítás nagyon jó rajta, de általában elég a fel-le scrollozás (bár a jobb egerek oldalra is tudnak, de 360 fokban nem), nagyítani pedig ritkán akar az ember, ha nem képekkel dolgozik, minden más tudását a trackpadnek könnyedén reprodukálja egy egér.

Ennek ellenére én nem tartom olyan rossz dolognak, hogy kiadta ezt az Apple, ott a helye a kínálatban, hisz tényleg többet tud, mint egy átlagos trackpad, tényleg nem volt hájpolva, megjelent azt kész, ha valakinek kell megveszi, ha nem, nem. Az nem tetszik, hogy ez is egy csomó emberbõl indulatokat vált ki, ezt az egy dolgot nem tudom megérteni se az egyik, se a másik oldalról, mit kell vagdalkozni azon, hogy egér kontra trackpad.
gergely1991
Elírtam:(
*javit:snake game

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
quake game

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

morcosqtya
Ez Paul /a polip/ gépe?

Solten
Hurkak vagytok, a profik igy nyomjak:

Saor Alba

Piszkos  Fred
Már én is próbáltam ilyet, a legtöbb apple cuccal ellentétben ez praktikus és bejövõs :D
Pedig rendesen meg vagyok elégedve az acer laptopon touchpadjával is :D

Piszkos  Fred
Made in Russia, nice :D

Távirányítónak ott az iPad / egyéb tablet. Google is azt használja (majd)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GregSB
"1. Kurva nagy."

Mármint a trackpad :D

GregSB
Nem akarom fokozni itt a hangulatot, de ebbe a termékbe most tényleg nincs miért belekötni. Nem lett hypeolva bejelentve, nem lett forradalmi terméknek kikiáltva, csendben megjelent az Apple honlapján és kész.

Az pedig hogy mennyire lesz hasznos az nem kérdéses. Én egy 3 éves Win-es notit használok, amin egyszerûen rühellem a trackpadet. Ezért is vettem egy Logitech VX Nano-t hozzá, ami k. jó, imádom.

Viszont amikor haverom MacBook Proját használom eszem ágában sincs egeret használni rajta, mégpedig ezért:

1. Kurva nagy.
2. Több ujjas Gesture-ök! Ha jól emlékszem az Opera böngészõben jelentek meg elõször egér-gesture-ök, én azóta imádom és használom õket. Ezen a MacBookon két ujjal tudsz scrollozni, 3 ujjal elõ tudod csalogatni a desktopot, vagy ki tudod tenni az összes futó ablakot egymás mellé, stbstb. Egyszerûen rohadt jó, és ezt általában azok is elismerik akik nem szeretik az Apple-t.

Ez a Magic Trackpad pedig nem más, mint egy még nagyobb trackpad, ami már a macbookokon is kurva jó. Simán el tudnám képzelni asztali gépem mellé, vagy akár nappaliban TV-re kötött gép vezérlésére - ölben használva. Wireless egérrel rémálom felületet találni a kanapék karfáján...

Tudom, hogy trendi fikázni az Apple-t manapság a hülyeségeik miatt, de azért ami jó azt nem kéne vakon oltani...

:DDD
Hegi90
Neked mégis mi fárasztó egy 20 gramos tenyérre simuló eszköz egy 3 centis sugarú körben való tologatásában?

Solten
Alkatreszt a kukaba? Ugyan...

Saor Alba

Megnéztem ezt a Cintiq 21UX-es és OMG O_O
De amúgy ez is csak alátámasztja, hogy ezek a tapizós beviteli eszközök grafikusoknak lettek kitalálva, erre jobbak mindennil, másra annyira azért nem.
Solten
Ez esetben valoszinuleg a hiba az On keszulekeben (csuklojaban) van... <#vigyor2>

Saor Alba

Puposodnak a fiokban G5-tol VX-ig, szar az osszes...

Solten
Ha kenyelmes egeret szeretnel, esetleg nezz korul a Logitech haza tajan. Csak egy pelda volt a 100 gyarto kozul. De meg a Microsoft is tisztaban van az ergonomia fogalmaval, nem aldozzak fel a design oltaran hogy csak azert is vegye a par@szt.

Saor Alba

Nekem van es tenyleg nem kenyelmes, mintahogy egyik eger sem az, csak anno Steve beadta, sok hulye beszopta es most mindenki egeret hasznal, ahogy Jobs akarta:)

Nekem Intuos4 M-em van es ehhez merve minden mas beviteli eszkoz egy oskori szar - remelem egyszer lesz penzem 21-es Cintiq-re:)

A:SDASDASDASDASD:ASD:_a-sdAS_DASD_ASD
morcosqtya

pointer4
Nem õ a hibás, hanem a sok marha aki megveszi :D
Amíg szar van addig veréb is :D
Solten
Hat nem tudtad? Sztiv iden talalta fel, 2010-ben... :DDDD Forradalmi. Amugy megertem hogy igy raizgult a tacspadra, hosszutavon ez a tisztasagi betetre emlekezteto valami baromi kenyelmetlen lehet:

<#alien>

Saor Alba

Why are PC users so obsessed with Macs?
Did some Mac user fuck your girlfriend while you were busy building your machine or installing Windows?

<#vigyor1>

pointer4
1 Foggal ? :D
olaj a tûzre, de most találtam. :D

-Mit eszik az Apple egér?
-Ideget.