35802
IWimv2m.jpg
  • geo91

• artschi
    nájsz :D
  • Zomil
    Ha valakinek tul sok helye lenne, itt van pár kis méretü fájl :D

ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/
  • Desiderata #14997
    Egy ausztrál fiatalember úgy gondolta, a Google Maps segítségével betűket találhat a földön. Igaza lett: megtalálta az ABC 26 betűjét épületek és természeti képződmények formájában.

• RYO21
    Pedig linuxom van.
  • Dzsini
    majdnem ilyeneket én is csináltam, mikor egy-egy hosszabb részt gépeltem át könyvből :)

bár azért a képregénykupac+rubikkocka mindenképp figyelemre méltó
  • Cat 02 #14994

• Büdös Bohóc
    aszongya :DS:ASD:SA:DA:AD:SD:DSA:DSA
  • Cat 02 #14992
    mégtöbb plusz
  • N o N a m e
    fail.
  • Cat 02 #14990
    Imma girl anyway :DDDD

• Lyukasbogrács
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236552807&no=14885]#14885[/URL]
  • RYO21
    Nem. Az engadgetes videónál kezd el akadozni kb 3 percnél.
  • RYO21
    Hmm, nálam nincs ilyen a krómban. De mondjuk van "Stats for nerds" link.
  • Aquir
    nem csupán a géped kezdett el valamit tölteni és nem bírta?
  • RYO21
    Az egyik videón eléggé akadozott a HD videó, amikor fullscreenre nyomta.
  • Büdös Bohóc
    nézzétek csak meg a motorola atrix 1-2 szép bemutató videóját, egyikben egy dokkolóba rakja és tv-n nézi a fullhádét
  • Dzsini
    bluetooth van rajta -> egér, billentyűzet van
    hdmi kimenet van már több telefonon is -> monitor van
    oprendszer kérdése az egész.
  • benőmenő
    Ez is egy gondolkodás mód. Részemről akkor lesz, ha majd az okostelefonhoz lehet egeret, billentyűzetet és egyébb vezérlőket, illetve a képernyője változtatható lesz 4" és 19" között
  • Zomil
    Hm ezt nem tudtam :)
  • Dzsini
    sokféle "vásárlás" van - sokszor az is működik egy "nem lehetséges interneten vásárolni" kártyával, hogy beregisztrálod pl. PayPal-ra, és azon át veszed a dolgokat, mert a PayPal felé valamilyen más módon fizetsz (talán nem vásárlással, hanem átutalással, ami viszont működik, hiszen a bankszámlával van kapcsolatban, nem a kártyával)

én sem értek hozzá, de nekem is volt sima Visa Electron kártyám, amivel vásárolni nem, de PayPalozni tudtam probléma nélkül.
  • Cat 02 #14979
    Tippre azért, mert SG-s VIP-et, valami CIB-es appon keresztül lehet csinálni.
  • ba32107
    Belföldi oldalon lehet, legalábbis én vaterán tudtam használni, de semmilyen más külföldi oldalon nem fogadják el.
  • Zomil
    ha nem lehetne akkor mégis hogy vásároltál vele sg-n? -.-
  • Cat 02 #14976
    Tisztelt Címzett!

Az álltalunk kibocsátott Visa electron kártyával nem lehetséges interneten kersztül vásárolni.

Üdvözlettel,

CIB24

fck yee
  • pointer4
    Mi értékű cucc hever ott :D
    Pontosabban mi pénzeket fizettek érte pár évvel korábban :D
  • Pio
    Legalább kisebb kütyüket visznek majd szegény afrikaiakhoz égetni a pusztába...

Problem, eco-man?
  • pointer4
    Hát erre majd választ ad az idő.
  • Dzsini
    A múlt évben bemutatott és idén piacra kerülő (kétmagos) mobil processzorok lényegesen erősebbek és hatékonyabbak, mint az az 5 éves laptop, amit most használok. Azok a processzorok mindenestül el tudnak húzni egy nem modern játékokra felkészített asztali oprendszert, és mióta a Windows 8-ról nyíltan beszélnek, hogy az ARM rendszerekre is feltelepíthető lesz, azóta bőven nem ábrándról van szó - linuxok pedig már most elműködnek rajtuk.
  • Pio
    Ehhez mondjuk nagyjából akkora jóstehetség kell, mint ahhoz, hogy valaki megmondja, hogy holnap reggel ki fog sütni a Nap.
    Az Atrix viszont jól szemlélteti, hogy azért az asztali konfiguráció kényelmét nem tudják hozni (egyelőre, aztán majd jönnek a holo billentyűzetek, lebegő telefonok, satöbbik.. :) ) ezek a kütyük.
  • GregSB
    Nekem már több mint 5 éve nincs desktop gépem. Azóta csak laptopjaim és okostelefonom volt. Nálam már évek óta halott a Desktop PC, nincs is rá szükségem.

Ez persze személy és felhasználás függő is, de az már most látszik hogy a Desktop PC-knek leáldozóban van. Kihalni nem fognak, de az átlag usereknél, a nagy tömegeknél átveszik majd a helyüket a táblagépek, és az ilyen Motorola Atrixhez hasonló hibrid megoldások.
  • pointer4
    Erősen kétlem hogy ilyen megtörténne velem, de technológiai ábrándnak elfogadom.
  • N o N a m e
    oh, köszi! :D mind completed, 3.9 gb tárhelyem lett :D
  • GregSB
    Szó sincs kihalásról, ha elolvasnád a cikket akkor annak lesz vége, hogy a PC-k legyenek a piac húzótermékei. Itt szerintem a klasszikus desktop PC-kről van szó. Szép lassan el fog tolódni a piac a mobil-megoldások felé. Ajnálom figyelmedbe a most bemutatott Motorola Atrixet.

A cikk alján lévő videót nézd, 1:30 után mutatják a dokkolót, ami az okostelefonod processzorát és erőforrásait kihasználva ad neked egy desktop-élményű linux rendszert.
  • Jim Morrison
    koszi :D
    4.63GB on allok :D
    [spoiler]akkor en is...
  • pointer4
    A C-64 is PC volt :D Még jó, hogy véget ért :D
    OdavanírvaalulPersonalComputer.
  • GregSB
    Hivatalosan is véget ért a PC-korszak.

"Lezárult tehát a korszak, amikor az ellátási láncban keletkező profit túlnyomó része az operációs rendszer terén monopol helyzetet fenntartó Microsoft, és az ő rendszeréhez szinte kizárólagosan processzort szállító Intel kezében csapódott le."
  • Cat 02 #14963
    Dropbox témához: egyszerűen plusz tárhely
  • GregSB
    Természetesen fake, azért is tettem oda a szmájlit, ez egy jó nagy hoax :D
  • Zomil
    Tegnap láttam, de nemtudom eldönteni, h ez fake vagy csak egy iszonyat nagy baromság :DDDDD