PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(penge vagy, mert amúgy tényleg azt néztem..) 😄D:ASd😄.dASdd.d
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://worstproductplacement.com/wp-content/uploads/2009/11/fifth_element_product_placement_4.jpg
Minden ugyanaz másképpen.

Itt már rég mindenki mobilozott, amikor ott még az idióta csipogók mentek.
Most az okostelefonra való átállásnál viszont már ott az elõny, mert ez nagyon függ az anyagiaktól ott pedig jobbak a körülmények.
Viszont az ottani telefonhálózatok minõsége siralmas az EUsokhoz képest.
2. RIM: igen a Blackberry inkább odakint menõ (és elismert), itthon nem nagyon értik még, illetve ami van PDA piacon, az nem lett túl sikeres, valahogy nem nekünk való (egyébként is egyértelmûen inkább az "üzleti" réteget, a "biznisz-klasszt" célozza meg... 😊 ) elég komoly dolgokat rakott le az asztalra (üzenetkezelés és adatbiztonság), viszont teszteken gyakran elvérzik a hardver (konstrukciós hibák, anyagminõség).. 😞
3. lehet örülni: eyefonnégy kapható lesz hamarosan (õsszel) a Tö-köm-nél.
Ha speed-et nyomatsz akkor már csak kettõt kell aludni... 😊)
Mobilpiacon másodikok 24,4%-kal, csak a RIM elõzi meg õket.
PC-s és okostelefon piacon is romlik a százalékuk, utóbbit viszont az iphone 4 biztos, hogy meg fogja változtatni.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
el iultam
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<Farm> jah, kitaláltam újabb apple terméket
<Farm> az iVagylövök gépfegyvert😄
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
púúúúú
Na persze azért, hogy Miley "Hannah Montana" Cyrust lekapja egy lesifotós ipaddal és kilátszó melltartóval legfeljebb valamelyik bulvárlap fizet. 😊
Igazgatóhelyettes: - Micsodaaa? Ellopták az új szervert a raktárból???
Rendszergazda: - sajnos igen..
Igazgatóhelyettes: - De mindent elvittek?? Az egész gépet??
Rendszergazda: - igen, az egészet.
Igazgatóhelyettes: - a Norton-t is??
Rendszergazda: ??>???> - ööö... igen uram.. sajnos azt is.
😊)
Saor Alba
http://gaborszantai.co.uk/
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
..ezért vajon fizetnek, vagy ennyire kizárólagosan népszerû kint.. esetleg a filmkészítõknek a megtiszteltetés ilyeneket berakni a szereplõk kezébe, ezzel is emelni a film nívóját??
Talán az Én a Robot-ban volt egy futurisztikus Audi(?) ha jól rémlik.... azért vajon fizettek, hogy ne Ford vagy Subaru legyen? :-)))
Vélemény?

http://gaborszantai.co.uk/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity