PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez meg mér' nem volt még itt? 😄

amúgy az is volt már
Megölném a cégnek a fejét, meg mindenkit, aki kitalálta, hogy ezt pénzért árulják.
Amúgy meg a szarkazmus pont azért jó, mert nem egyértelmû. De mégis mindenki érti, akinek van intelligenciája és nem épp "akkor érkezik be" egy beszélgetés kellõ közepébe, amikor azt bevágják (lehet kontextusfüggõ is és olyankor nem biztos, hogy érti az ember. Pl itt sg-n is, ha nem olvasta el a korábbi hozzászóláskat).
Amúgy meg a szarkazmus pont azért jó, mert nem egyértelmû. De mégis mindenki érti, akinek van intelligenciája és nem épp "akkor érkezik be" egy beszélgetés kellõ közepébe, amikor azt bevágják (lehet kontextusfüggõ is és olyankor nem biztos, hogy érti az ember. Pl itt sg-n is, ha nem olvasta el a korábbi hozzászóláskat).
púúúúú
És itt a reklám:
Tessék, meg is van PÉNZÉRT ÁRULJÁK a szarkazmus írásjelét. Na jó, jelenleg ideiglenesen ingyenessé van téve, de amúgy 2 dolcsi.
Van egy mozgalom, ami azt mondja, hogy ha van írásjele a kérdésnek, a felkiáltásnak, satöbbinek, akkor mindenképp kéne egy a szarkazmusnak is, hisz nagyon sokszor beszél az ember szarkasztikusan. Ezt a jelet akarják elfogadtatni a szarkazmus egyezményes írásjeleként.
Van benne logika, hisz alapvetõen problematikus az érzelmek kifejezése egyszerû írásbeli beszélgetésben (értsd nem valami szépirodalmi mûben), ezért is használ mindenki szmájlikat.
Mondjuk ha jól tudom valamelyik élelmes cég azóta levédette ezt a szimbólumot.
Van benne logika, hisz alapvetõen problematikus az érzelmek kifejezése egyszerû írásbeli beszélgetésben (értsd nem valami szépirodalmi mûben), ezért is használ mindenki szmájlikat.
Mondjuk ha jól tudom valamelyik élelmes cég azóta levédette ezt a szimbólumot.
😄DDD
a 21. század eddigi legnagyobb találmánya: egy írásjel a szarkazmus jelölésére <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
te nagyon rossz emberismerõ vagy hallod
elsõt miért kell komoylan venni?
második a nem tetszésemet fejezte ki amit már kifejtettem
a másik kettõ meg no comment, te biztos hagyod magad mindig ha ok nélkül sértegetnek de én nem ilyen vagyok
legközelebb olvasd is vissza azért mire írom ezeket
na téma off
elsõt miért kell komoylan venni?
második a nem tetszésemet fejezte ki amit már kifejtettem
a másik kettõ meg no comment, te biztos hagyod magad mindig ha ok nélkül sértegetnek de én nem ilyen vagyok
legközelebb olvasd is vissza azért mire írom ezeket
na téma off
Mondjuk ez utóbbi lassan végre megoldódhat! 😊

😄DDDDDD

"neveletlenek"
"miez a fos"
"miaz hogy szerencsétlen b+?
állítsál magadon nagyon gyorsan"
Lehet, hogy csak most hirtelen volt kicsit sok, azért maradt meg, csak az elõzõ oldalon ennyit találtam, nem állítom, hogy máskor is így tolod, az ipart, keresgélni se fogok, meg sokszor csak azért van egy ilyennek negatív kicsengése mert még mindig nem vezették be azt a *** írásjelet a szarkazmusra, szerintem lépjünk túl a dolgon, ez egy humortopik. 😊
"miez a fos"
"miaz hogy szerencsétlen b+?
állítsál magadon nagyon gyorsan"
Lehet, hogy csak most hirtelen volt kicsit sok, azért maradt meg, csak az elõzõ oldalon ennyit találtam, nem állítom, hogy máskor is így tolod, az ipart, keresgélni se fogok, meg sokszor csak azért van egy ilyennek negatív kicsengése mert még mindig nem vezették be azt a *** írásjelet a szarkazmusra, szerintem lépjünk túl a dolgon, ez egy humortopik. 😊

nemkell ezeket komolyan venni, comic sansos dologra most mit írjak? 😄 jajj de szép meg csudi jó? 😄
de ennek a háromszögezésnek sincs sok értelme 😄 nem negatív hozzáállás ez csak már kinõttem az ilyen értelmetlenségekbõl 😄
de ennek a háromszögezésnek sincs sok értelme 😄 nem negatív hozzáállás ez csak már kinõttem az ilyen értelmetlenségekbõl 😄
Második felére, én nem tudok szerkeszteni. Ez egy 2-3 évvel ezelõtti dolog, csak most a comic sans kapcsán eszembe jutott, betettem, úgy néz ki sokan nem ismerték, mert tetszett páraknak, pár órára szórakozott vele egy jót a közösség, ennyi. 4chan említve se volt, csak lezárásképp belinkeltem egy képet, ami onnan van. De ha nem tetszik elgörgeted azt kész, több is veszett Mohácsnál, nem kezdesz el faszságozni és negatívkodni.
Na persze "neked lehet ez a trendi nekem nem". 😄
Na persze "neked lehet ez a trendi nekem nem". 😄
mutass már példákat erre kérlek, mert én kb 1x nem láttalak még a fórumon, de te már mindent tudsz rólam
Te szóltál be nekem? Fel se tûnt, többen beszóltak. 😊 Csak megszokottá vált, hogy a srác a south parkos logóval mindig csak negatívkodik és ez nem jó. De biztos bennem van a hiba. 😊
most megsértõdtél mert rádszóltam, hogy ne rakjál be autó flasht humorosba? 😞
te szegény
am meg most az a baj, hogy nem majmolok másokat?
neked lehet ez a trendi nekem nem
te szegény
am meg most az a baj, hogy nem majmolok másokat?
neked lehet ez a trendi nekem nem
Neked amúgy a suliban minden nap bedugták a nagyfiúk a vécébe a fejed, hogy ilyen kötekedõs, negatív, hangulatromboló ember lett belõled (nem csak ez a komment miatt)? Remélem már dolgoztok rajta a pszichológusoddal! 😊
sokmindent nem értesz még<#shakehead>#shakehead>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Epic facepalm! 😄
Ezzel zárható a triforce téma szerintem.

Ezzel zárható a triforce téma szerintem.

valamiért nekem nem írja ki
Pffff
Pffff
░░░░░░░░░░░░░▲
░░░░░░░░░░░░▲ ▲
░░░░░░░░░░░▲ ▲ ▲
░░░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░░▲░░░░░░░░░░░░░▲
░░░░░▲ ▲░░░░░░░░░░░▲ ▲
░░░░▲ ▲ ▲░░░░░░░░░▲ ▲ ▲
░░░▲ ▲ ▲ ▲░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲
░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░░▓▓
░░░░░▓▓▓░████████░▓▓▓
░░░░░▓▓░█▓▓▓▓▓▓▓▓█░▓▓
░░░░░▓▓░░░██░░██░░░▓▓
░░░░░▓▓░░░▓▓░░▓▓░░░▓▓
░░░░░▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓
░░░░░▓▓▓██░░▓▓░░██▓▓▓
░░░░░░▓▓███░▓▓░███▓▓
░░░░░░▓████████████▓
░░░░░░░████████████
░░░░░░░████████████
░░░░░░░████▓▓▓▓████
░░░░░░░▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓
░░░░░░░████▓▓▓▓████
░░░░░░░████████████
░░░░░░░░▓▓▓░░░░▓▓▓
░░░░░░░░▓▓▓░░░░▓▓▓
░░░░░░░░░░░░▲ ▲
░░░░░░░░░░░▲ ▲ ▲
░░░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░░▲░░░░░░░░░░░░░▲
░░░░░▲ ▲░░░░░░░░░░░▲ ▲
░░░░▲ ▲ ▲░░░░░░░░░▲ ▲ ▲
░░░▲ ▲ ▲ ▲░░░░░░░▲ ▲ ▲ ▲
░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲░░░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲░░░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲░▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░░▓▓
░░░░░▓▓▓░████████░▓▓▓
░░░░░▓▓░█▓▓▓▓▓▓▓▓█░▓▓
░░░░░▓▓░░░██░░██░░░▓▓
░░░░░▓▓░░░▓▓░░▓▓░░░▓▓
░░░░░▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓
░░░░░▓▓▓██░░▓▓░░██▓▓▓
░░░░░░▓▓███░▓▓░███▓▓
░░░░░░▓████████████▓
░░░░░░░████████████
░░░░░░░████████████
░░░░░░░████▓▓▓▓████
░░░░░░░▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓
░░░░░░░████▓▓▓▓████
░░░░░░░████████████
░░░░░░░░▓▓▓░░░░▓▓▓
░░░░░░░░▓▓▓░░░░▓▓▓
Mi a szar ez?
▲_____▲__▲▲▲▲___
_▲___▲___▲____▲__
__▲ ▲____▲______▲_
___▲_____▲______▲_
__▲_▲____▲_____▲_
_▲___▲___▲____▲__
▲_____▲__▲▲▲▲___
▲_____▲__▲▲▲▲___
_▲___▲___▲____▲__
__▲ ▲____▲______▲_
___▲_____▲______▲_
__▲_▲____▲_____▲_
_▲___▲___▲____▲__
▲_____▲__▲▲▲▲___
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
na elég már ezekbõl a háromszögekbõl, menjetek vissza zeldázni 😄
Ezt a kiskaput figyeljétek! 😊
▲
▲ ▲
▲ ▲
Hehe és az esgé átfordítja 😄
szóval: &_n_b_s_p (_ok nélkül)
szóval: &_n_b_s_p (_ok nélkül)
Webszerkesztõk szokták amúgy fõleg használni ezt az úgynevezettt non-breaking space-t.
 , így talán ismerõs lesz néhányaknak. 😊
 , így talán ismerõs lesz néhányaknak. 😊