PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És oldman hardware rovata, amiben leírta, hogy a procinak melyik lábait kell letörni meg összedrótozni, hogy fél százalékkal nagyobb legyen a teljesítmény. :D
Emlékszek mikor unoktesóm valami rendes dolgot akart csinálni a gépén, átlépett hozzá windows-ba én meg néztem hogy mi a fasz lehet ez? :D:D
+
mai napig legjobb F1-es játéknak tartom:
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Guruban is voltak jó arcok (Shy pl.) nem tudom velük mi lehet most?? Kik õk? Mit csinálnak?..
úgy megy az idõ bassza meg...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ám 576 a menõ :D Néha még ma is elõveszem és olvasom a Csevegõ részeket , CoWboy egy állat volt
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Emlékszem a korképre 92-97 körül:
- különbözõ DOS-okkal szarakodtunk (MS DOS, DR DOS, PC DOS, ha jól rémlik)..
- telepítettük a "dûnekettõt" 1.44-rõl, meg a CAT-tel játszottunk, késõbb civilizésönöztünk...
- Pe2-ben "szövegszerkesztettünk" .bat file-okat, volt chiwriter
- virágzott az ASCII-mûvészet a feltört játékok magyar(és nem magyar) .nfo-jában, .txt-kben.
- PC SPEAKER!! :))) Ha valakinek már Soundblaster-je volt az volt a helyi vajda... :)
- vettük minden hónapban a vastag barna PC-GURU-t. Már hónap közepén spóroltunk rá, és megjelenés napja körül minden reggel a bódé elõtt nézegettük megjött-e már (volt hogy naponta kétszer ellenõriztük)
- 80 megás merevlemezek... akkoriban elég gyakori volt a : "húú törlök valamit mert 2,5 mega szabad hely van a C:/-n.... na ma ez elképzelhetetlen... :))
- Norton Commander (kék, kétpaneles), Volkov Commander... :)
tudnám folytatni, de mindig ilyenkor egyrészt elérzékenyülök (túl sok az emlék) másrészt agyalni kezdek. "ilyen vén szar vagyok?"... :((
és elõfordul, hogy olyanok "újreg"-eznek itt le akik még tejet szoptak és bekakiltak amikor mi Legend of Kyrandia-ztunk éjszakákon át, meg quickbasic-ben írogattunk hülye kis progikat....
Ez van.. el kell fogadni.
<#bohoc>#bohoc>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
C64en találkoztam elõször lemezzel, de csak sok évnyi kazettázás után. Egy felüdülés volt a kazettához képest.
Aztán PCn is nagylemez volt egy ideig, aztán jött a kislemez. Emlékszem, hogy az osztálytársakkal összedobtuk mindenki kislemezeit, úgy kijött olyan 100 körüli mennyiség és annyira már felfértek nagyobb játékok is és így hurcolásztunk egymáshoz játékokat. Persze 1-2 lemez mindig hibás volt... :)
8"-ast meg már csak iskolában láttam, a "stúdió" helységben volt egy már akkor is õsi nagy dobozgép, amihez volt néhány (még csak nem is DOS volt rajta).

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
jelentésébõl mert nem éppen egy merevlemez:)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pause, nyomod folyamtosan a balra nyilat, és jön a SNAKE <#idiota>#idiota>
profik pause nélkül is tolhatják :D
All hail the double x!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Egy Li-polimer akkumulátor már közel 4 voltos névleges cellfafeszültséggel bír.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
fake products, real boxes.. :DD

<#fejvakaras>#fejvakaras>
Létezik, de ez mondjuk Darth Vaderes :DSzokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ez fájt :D
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)