PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
nosztalgiázni nem itt kell htx

púúúúú

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Guruban Brazil bratyó, ááááá! :D Hatalmas arc! :D Sörborgumicukoguminõrakjálbealevrovba!
És oldman hardware rovata, amiben leírta, hogy a procinak melyik lábait kell letörni meg összedrótozni, hogy fél százalékkal nagyobb legyen a teljesítmény. :D
Carlos
Mekkora sütiség volt ez annó...

Þór vígi þessi rúnar

Hegi90
Norton Commander <#eljen><#eljen>

Emlékszek mikor unoktesóm valami rendes dolgot akart csinálni a gépén, átlépett hozzá windows-ba én meg néztem hogy mi a fasz lehet ez? :D:D

+
mai napig legjobb F1-es játéknak tartom:
http://www.youtube.com/v/NAigrVc_Njk&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
Jaja! CowBoy mindig osztott.. :))
Guruban is voltak jó arcok (Shy pl.) nem tudom velük mi lehet most?? Kik õk? Mit csinálnak?..
úgy megy az idõ bassza meg...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Nekem 14 mega szabad helyem volt már <#buck>
Ám 576 a menõ :D Néha még ma is elõveszem és olvasom a Csevegõ részeket , CoWboy egy állat volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
A 8-as nálam kimaradt, ahhoz már én is tejfölösszájú taknyos vagyok.. :))
Emlékszem a korképre 92-97 körül:
- különbözõ DOS-okkal szarakodtunk (MS DOS, DR DOS, PC DOS, ha jól rémlik)..
- telepítettük a "dûnekettõt" 1.44-rõl, meg a CAT-tel játszottunk, késõbb civilizésönöztünk...
- Pe2-ben "szövegszerkesztettünk" .bat file-okat, volt chiwriter
- virágzott az ASCII-mûvészet a feltört játékok magyar(és nem magyar) .nfo-jában, .txt-kben.
- PC SPEAKER!! :))) Ha valakinek már Soundblaster-je volt az volt a helyi vajda... :)
- vettük minden hónapban a vastag barna PC-GURU-t. Már hónap közepén spóroltunk rá, és megjelenés napja körül minden reggel a bódé elõtt nézegettük megjött-e már (volt hogy naponta kétszer ellenõriztük)
- 80 megás merevlemezek... akkoriban elég gyakori volt a : "húú törlök valamit mert 2,5 mega szabad hely van a C:/-n.... na ma ez elképzelhetetlen... :))
- Norton Commander (kék, kétpaneles), Volkov Commander... :)

tudnám folytatni, de mindig ilyenkor egyrészt elérzékenyülök (túl sok az emlék) másrészt agyalni kezdek. "ilyen vén szar vagyok?"... :((
és elõfordul, hogy olyanok "újreg"-eznek itt le akik még tejet szoptak és bekakiltak amikor mi Legend of Kyrandia-ztunk éjszakákon át, meg quickbasic-ben írogattunk hülye kis progikat....

Ez van.. el kell fogadni.

<#bohoc>

Dzsini
én PC-re a floppykorszak végének kezdeténél kerültem csak, nálunk már a rackes vinyó volt a módi (igaz, az csak olyan 300 mega körül volt... egy ismerõsnek volt 650-es vinyója, azt pakoltuk tele mindennel, és vittük CD-t iratni (2000 forintért))

http://www.youtube.com/v/X4SCSGRVAQE&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ja, 8ast én is csak láttam.
C64en találkoztam elõször lemezzel, de csak sok évnyi kazettázás után. Egy felüdülés volt a kazettához képest.
Aztán PCn is nagylemez volt egy ideig, aztán jött a kislemez. Emlékszem, hogy az osztálytársakkal összedobtuk mindenki kislemezeit, úgy kijött olyan 100 körüli mennyiség és annyira már felfértek nagyobb játékok is és így hurcolásztunk egymáshoz játékokat. Persze 1-2 lemez mindig hibás volt... :)
Dzsini
én a C64 korszak nagyobb részét azzal töltöttem (a kisebbet az 5-10-20perces kazettákkal) :) utána volt szokatlan Amigán a kisfloppy.

8"-ast meg már csak iskolában láttam, a "stúdió" helységben volt egy már akkor is õsi nagy dobozgép, amihez volt néhány (még csak nem is DOS volt rajta).

morcosqtya
5"25-öset hogy utáltam... :-/

Dzsini
volt még 5,25 inches és 8 inches is...

Kicsit kiegészíteném: a poén fontos momentuma a 3.5 inch, ami nagyjából 9 centi.
LasDen
jaaa értem...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir
SÓtár
jelentésébõl mert nem éppen egy merevlemez:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
nem értem...mért volt baj, ha volt floppyd??? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

HöfEE
Az utolsó mondat ÁÁÁÁÁÁ :D:D:D:D

gergely1991
ja csak gyenge(szerintem) <#levele>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dzsini

Aquir
ja:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bah, a Pacman-évfordulós Google-t eddig nálam semmi se überelte. <#vigyor>

pxxl
akkó' hurrá <#circling> <#nevetes1>

All hail the double x!

Aquir
igen

pxxl
vágjátok-e h az új jutyúkos lejátszónál van játék? :D

pause, nyomod folyamtosan a balra nyilat, és jön a SNAKE <#idiota>

profik pause nélkül is tolhatják :D

All hail the double x!

pxxl
van benne valami :D

All hail the double x!

DummyBoy
Rádásul egy rövidre zárt 4 V-os LiPo akkuval nem csak kenyeret, de még ökröt is lehetne pirítani xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Aquir

Amire te gondolsz az a váltakozó áram, az akkumulátorok egyenárammal mûködnek, ott mások az értékek. Lásd gépjármûvekben 6 sorba kötött 2 voltos akkumulátor be tud indítani egy belsõ égésû motort és persze ne felejtkezzünk meg az autókban található szivargyújtókról sem, ami már viszonylag közel áll a kenyérpirítóhoz.
Egy Li-polimer akkumulátor már közel 4 voltos névleges cellfafeszültséggel bír.
Hegi90
Az n+1. Apple majom biciklije:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pxxl
sûrûn van 220V-os akksi :D

All hail the double x!

MR ME
az kurva értelmes :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lehet, hogy van benne egy aksi, amit 4-5 órán át kell tölteni USBrõl és megsüt róla 1 szelet kenyeret aztán töltheted újra... :)
[HUN]FaTaL
Persze 5V-n kenyeret pirít, hogyne...

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
jah hátul meg be van dugva egy 12V->220V inverterbe <#idiota>

All hail the double x!

Zsolek123
ztakurva

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

:D
http://www.youtube.com/v/xz3u8IsHCB8?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"
fake products, real boxes.. :DD

pxxl
<#eplus2><#nevetes1>

All hail the double x!

pxxl
aham 5 voltal pár fûtõszálat felizzítani... :D

All hail the double x!

Zsolek123
Hiszem ha látom

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

<#fejvakaras>

Stefibaba
Létezik, de ez mondjuk Darth Vaderes :D

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

AVGN-nek is van ilyenje. :)

http://www.youtube.com/v/125HLEhO1bg&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
MR ME
nekem ilyen kell :DD

http://www.youtube.com/v/hPjqkask8cg?fs=1&hl=hu_HU

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kifli
kell!!!!!!444444négynégy
:DDD

MR ME
4) Ha valaki szexrõl kérdez, kérdezz vissza mi a véleménye a Berkeley tanaiból fakadóan szubjektív episztemológiai terek izolációjáról

ez fájt :D

gergely1991
XDD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

lol :DDDDD