PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Ezen most mit kéne nézni?

púúúúú

nonicks
ha nem tudnám hogy nincs monopólium a konzol piacon, akkor furcsállnám ezt a képet

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

😄
Dzsini
mitológiai, csak nem görög/római, hanem héber - bibliai név.

viszont van a családban pár vadabb név, sógornõm szereti az ilyen egzotikumokat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Igen, az az és azt mondja, hogy azért adnak ilyen nevet, mert tudják, hogy az valami uralkodóféle volt és így most õk uralkodhatnak rajta. Beugrott. 😄

A történet tanulsága pedig az, hogy Dzsininek mitológiai eredetû a keresztneve. <#vigyor1>
Rage47
jaja, Bödõcs Cézárról beszél😄
papi08
Akkor mégis van valami abban a Hozzászólásomban😄

13 éve itt. Szép idő.

Dzsini
ebben igazad van, tényleg. (a standupos dologra is emlékszem, ráadásul Mr. Higgins két kutyája is Zeusz és Apolló volt 😊 - mindkettõ elfogadott magyar utónév)

bár továbbra is tetszenek a mitológiai nevek utónévként.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Megjegyzem nekem meg egy Herkules nevû ismerõsöm van... 😄
Ha a jelentését nézed, akkor meg gáz.

De alapvetõen nem is errõl van szó, hanem arról, hogy nem tudom az ország egyéb területein mi a szokás, mifelénk mitológiai eredetû neveket állatoknak adnak elsõsorban függetlenül attól, hogy honnan ered a név.

Ott van például Zeusz, egy rakás kutyát hívnak így, pedig a mitológiában nem sz*rral gurigázik az öreg. Ember neveként mégis elég fura lenne.

Ha jól emlékszem Bödõcs Tibor beszél errõl a témáról az egyik standupjában. 😊
Dzsini
Hát, ha a név eredetét nézzük, akkor egy mitológiai név szerintem az 😊 de ez tényleg ízlés kérdése.

Minden esetre és sokmindennek nevezném azt a szülõt, aki ilyen nevet ad a gyerekének, de a "tiszteletreméltó" egészen biztos, hogy nem ugrana be. 😊
TommyC
sztem. csak elõre írta az utónevet, mert nincs neki beállítva.
Boldog, mint családnév meg talán már van (:

dixitque deus fiat lux

Dzsini

papi08
Akkor elnézést, eltávolítom a képet😊 Én voltam a tudatlan😊

13 éve itt. Szép idő.

Dzsini
Az Achilles régi magyar férfinév. Az ógörög Akhilleusz (Aχιλλεύς😉 mitológiai névbõl származik, amelynek jelentése: „a kígyó fia”. Névnapja november 2.

Boldog utónév nincs, és mi például Achi-nak szoktuk becézni a rokont - mi ezzel a gond? Van bõven problémásabb név, szerintem ez tiszteletreméltó. 😊

papi08
Nem tudtam hova tenni, és a PC-hez is tartozik, de ezt az elõbb lõttem(mármint a képet)
És akkor neki mi a beceneve??!! ÉS ki ad ilyen nevet egy embernek??!!😄

13 éve itt. Szép idő.

gergely1991
XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Lyukasbogrács
Gyuri üzenete: haveromnak nem ment a crackelt ProEnginer
Gyuri üzenete: erre felhívta a magyarországi forgalmazót, hogy adjanak már egy cracket hozzá, mert a régi mûködik és neki a diplomamunkája félig van kész ProE-ben
Gyuri üzenete: erre adtak neki

link

Piloss
😄DDDDDD

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

<#nyes>
Doomista
😄DDDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LasDen
hát ha nincs crack, akkor nincs mit tenni...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Doomista

<#ravasz1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

unatkozol? <#banplz>
Doomista
Szerintem pont fordítva, de kinagyítottam neked.

Kép

rossz a szemed, jól látszik a 360. nem tökéletes, de látszik.
Doomista
Az oké, de ha nem tudnál olyan konzolról, hogy xbox360 akkor ne mond hogy nem 960-t látsz ! 😄

360 az pedig
Doomista
én XBOX 960 feliratot látok !!

Beast Machine

...vágod?

Aramir
Pedig létezik.
Egyébként fail, az Xbox sokkal nagyobb, mint egy Ps2-es 😄

😄D
citromos 😄

eh.. sárgát még nem láttam 😄
Beast Machine
Gamecube.

...vágod?

a sárga az mi?
morcosqtya
kispárna (??) infósoknak..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
ezek se kockák...

morcosqtya
na ott majd még a tûzfallal is szórakoztathatod magad...

Törölt felhasználó
áhh, találtam valamit, IMON-on belül, hogy kivételek hozzáadása, amit nem ellenõriz, de mást nem.. most felteszem a Smart Securityt, hátha azzal már nem tiltja le, vagy egyértelmûbbek a beállítások😊
daeemoon
Az avatarod annyira odapasszol XD

Lyukasbogrács
üdv az interneten

unatkoztam...

morcosqtya
de ha lehajol ha nem akkor is pörög a kamat neki, úgyhogy lehajol még azért a húszcentesért.. 😄D

<#taps><#taps><#taps>
Van benne olyan is, hogy nem éri meg lehajolni neki a pénzért, mert annyi idõ alatt többet keres 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar