PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
viszont van a családban pár vadabb név, sógornõm szereti az ilyen egzotikumokat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történet tanulsága pedig az, hogy Dzsininek mitológiai eredetû a keresztneve. <#vigyor1>#vigyor1>
bár továbbra is tetszenek a mitológiai nevek utónévként.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De alapvetõen nem is errõl van szó, hanem arról, hogy nem tudom az ország egyéb területein mi a szokás, mifelénk mitológiai eredetû neveket állatoknak adnak elsõsorban függetlenül attól, hogy honnan ered a név.
Ott van például Zeusz, egy rakás kutyát hívnak így, pedig a mitológiában nem sz*rral gurigázik az öreg. Ember neveként mégis elég fura lenne.
Ha jól emlékszem Bödõcs Tibor beszél errõl a témáról az egyik standupjában. 😊
Boldog, mint családnév meg talán már van (:
dixitque deus fiat lux
Boldog utónév nincs, és mi például Achi-nak szoktuk becézni a rokont - mi ezzel a gond? Van bõven problémásabb név, szerintem ez tiszteletreméltó. 😊
És akkor neki mi a beceneve??!! ÉS ki ad ilyen nevet egy embernek??!!😄
13 éve itt. Szép idő.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Gyuri üzenete: erre felhívta a magyarországi forgalmazót, hogy adjanak már egy cracket hozzá, mert a régi mûködik és neki a diplomamunkája félig van kész ProE-ben
Gyuri üzenete: erre adtak neki
link
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
<#ravasz1>#ravasz1>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ