PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
sajnos így igaz.
Én szerettem a Nokiáimat. Mindet, kivétel nélkül. Jók voltak, Presztizse volt a márkának.
Sajnálom hogy így történt / erre haladunk, nekem nagyon szimpatikus márka volt, és európai, aminek külön örültem.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
hidd el hogy haldoklik. Elbaszták, nem fejlesztették kellõ idõzítéssel, kiestek a ritmusból, voltak is náluk a vezetõségben fejezések.

Ezt a hszt rakd be a könyvjelzõkbe, és vegyük elõ 3-4 év múlva.. <#eplus2>
A Nokiánál FFFFUUUUU lesz.. 😊)

Dzsini
a Nokián kívül már mindenki kihátrált mögüle, az új csodarendszer-várományos S^3 úgy néz ki többet késik, és gyengébb, mint a W7 (pedig van baj azzal is a preview-ok alapján), alig fejlesztenek már rá... régi nagy hírû rendszer, de túlhaladottá vált.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
nekem N.O 1 lesz hidd el, én nem vagyok "annyira" fanatikus, mint a haverom, akinek mindig a legújabb van.
Neki meg egy haverja már gyakorlatilag megszállott.
Amikor kijött az iPhone 4, aznap éjszaka / hajnalban (?) megvette. Pénz nem számít.
Van neki mellesleg egy iPhone 3GS (szerinte fostalicska), htc HD2 és egy Desire HD.
Az a gyerek komplett beteg. 😄

n3whous3
Szerinted az egyik új szériás nokián azért van symbian, mert halott platform? ...

púúúúú

Dzsini
vagy ha nem akar Vi-t tanulni, és teljes mértékben, könnyen billentyûzetrõl kezelhetõ böngészõt akar, akkor telepítsen fel egy Operát 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
hát sajnos ezeket a zenéket nem ismerem.. 😊

morcosqtya
igazából 5 év és az Android mindent visz.
Megmaradnak páran (pl Apple iPhone / iOS elpusztíthatatlan.. 😄D.. ) de pár dolog meg fog szünni amihez nagyon hozzászoktunk az elmúlt 8 évben (pl SymBian R.I.P...)
Nokia lecsúszik, Samsung élbolyba tör, meg a többi keleti cucc (LG, stb) jön az olcsó szegmensben. Google szintén élen jár majd (bár a Nexus One eléggé ambivalens siker volt, igazából az is htc..)
Elárasztanak olyan névtelen kínai gyártók majd amikrõl pár éve senki se hallott (ZTE) (van egy 3ezer ft-os ZTE telefonom is.. 😄DDD 1 feltöltéssel kb 7 napig elvan.. )
Semmire nem való csak SMS meg telefonálás, viszont gyakorlatilag elpusztíthatatlan, egyszerû mint a faék.

mi a zenen címe ami alatta megyen?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

asysoft
Top 5-ben benne van? WM-nél ez a #1😊 Mondjuk kapacitív kijelzõ WM alkalmazások miatt nem feltétlen szerencsés (TotalCommanderrel szoktam jókat szórakozni), túlzott érzékenységét sem feltétlen csípem, de ez egyéni preferencia kérdése (+ TouchHD-nél meg az érintõgombok kergettek õrületbe). Amúgy sajnálom, hogy a TouchFlo-t lecserélték Sense-re, "tálcáról" történõ programváltást pl az utód már nem támogatja (vagy legalábbis jól eldugták)

/*WTF?!*/

És mire használod ? Amúgy most ez a w7 mobile lesz érdekes, xbox,pc szinkron, egyszerû fejlesztés rá.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
jó látom ez a hülyegyerek csak forgatja össze vissza, nem ez a lényege... 😊

morcosqtya
nem.
elavult 528-as proci, stb.
fluiditásban sokkal jobb a HD2 Leo, és kell a kapacitív érintõpanel nekem, meg a 4,2"-es kijelzõ. 😛

Munkatársamtól veszem meg. (momentán ez se a legújabb, 2009 decemberi modell, de kb a top 5-ben ott van, Snapdragon 1Ghz-es procival, stb.) winMob 6.5 meg senkit nem érdekel, mert az eredeti manilára teszel spb mobile shell-t, és olyan lesz amilyenre akarod. Mint egy Windows-os asztal...
(rakhatsz rá emulátorral Androidot is...) :-)

Aquir
túl "zsúfolt"? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ha valaki beletanul valamelyik vi-like editorba (lentebb volt linkelve gVim, az megy winen is), annak ajánlom a Vimperator nevû firefox addont, vi-szerûen lehet kezelni vele a böngészõt, nagyon sokat tud gyorsítani a böngészésen és akár kukázhatod is az egeret. 😊
Aki számára viszont idegen a dolog, az ne próbálkozzon a Vimperatorral, mert jó eséllyel egybõl az uninstallt fogja keresni - és nem fogja megtalálni, mert eltûnik mindenféle fejléc a böngészõbõl és maradnak a lentebb Dzsini által bemutatott billentyûparancsok. ;-)

Az a baj amúgy a vim-mel, hogy a "learning curve" nagyon lassan emelkedik eleinte, az elsõ akár 20 órányi használat kínszenvedés, de aztán egyszercsak megszokja az ember és akkor piszkosul hatékonnyá válik.
morcosqtya
pedig januárban adom el a picsába..

n3whous3
rohaggyá 😄

púúúúú

morcosqtya
Nekem ilyen van. Megszoktam, mindennapos, de 3-4 éve ilyenért ölni tudtak volna a nagy cégek... Mi felhasználók meg összeszartuk volna magunkat a Nokia N70-essel büszkén dagadó zsebeinkkel együtt...

n3whous3
3 éve is legyintettem volna erre, ha tudni akarod 😄

púúúúú

morcosqtya

n3whous3
amit beszúrtál

púúúúú

morcosqtya
mihez nem elég fejlett?

Ehhez még nem elég fejlett a technika, szal marad elképzelés

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
ehhez képest a mostanim egy õskövület...

EZ NEM GYENGE

morcosqtya
régen abban írtunk játékokhoz nfo fájlokat.
Ilyenekre emlékszel? :

pl.:
C:\game\(akármilyenjáték dir)

...
setup.exe
run.exe
settings.dat
stb stb
..
..

és

olvass.el

😄DDDD

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Dzsini
a pe2 meglepõen jó kis szerkesztõ volt 😊 a vim.org-ról le lehet amúgy tölteni grafikus felületen mûködõ változatot is, lehet gyakorolni 😊 (minden funkció elérhetõ benne)

pxxl
tom, de had ne maradjak már ki a jóból <#idiota><#banplz>

All hail the double x!

morcosqtya
megérinthetlek?

😄DD

n3whous3
az egy nyelv és nem egy editor :-|

púúúúú

pxxl
Én meg Turbo Pascal-t használtam

All hail the double x!

morcosqtya
Ilyen szép volt.. 😊)

morcosqtya
szinte egészen biztos, hogy nem lesznek a kedvenceim

Én anno használtam pe2-t (personal editor2) és ChiWriter-t.. <#duhos2>

n3whous3
vitõl még mindig hányok, de asszem majd muszáj lesz beletanulnom :C

púúúúú

Dzsini
igen, két "õs" szövegszerkesztõ, mind a kettõ nagyon nagy tudású, rengeteg képessége van, amiket billentyûzetrõl lehet elérni (nincs menürendszer meg ilyesmik, hanem betûkódok vannak pl vi-ben)
vi-ben van "parancs" üzemmód, ekkor a kurzor áll valahol, és a lenyomott billentyûk valamit csinálnak - pl. a 'w' elõreugrik 1 szót, a 'b' hátra. ha azt írod be, hogy '5w' akkor 5 szót ugrik elõre, ha 'dw'-t, akkor törli a következõ szót, az '5dw' meg a következõ 5 szót törli - és így tovább... beletanulva félelmetesen hatékony tud lenni, képes több filet egyszerre nyitva tartani, azok között ide-oda másolni, makrókat lehet bele írni... a tanárunk mindent ebben szerkesztett, és jóval gyorsabb volt, mint mi akár egérrel, akár egy klasszikus notepad-féleséggel. Például tud szövegen belül téglalapot kijelölni, és azzal mûveleteket végezni (5-9. sorban a 8-12. karaktert)

az emacs hasonló hatásfokú és tudású, csak ott a parancsokat nem begépelni kell, hanem egyszerre, vagy egymás után lenyomott kombinációkkal lehet elérni (ezért poénkodnak a 8-9 ujjakkal - állandóan használni kell a ctrl, shift, alt váltóbillentyûket, a tabot...)

morcosqtya
Köszi!

morcosqtya

pxxl
vukipédia aszongya ez egy quork <#nevetes1>

All hail the double x!

n3whous3
emacs, vi

quork sztem csak egy hangutánzó szó

púúúúú

Carlos
öreg klasszikus, de jó!

Þór vígi þessi rúnar

morcosqtya
ja, Unix-os... ok

morcosqtya
de mit jelent a "quork" és miért linuxos pingvinek?? Linux alatti szövegszerkesztõkrõl van szó?

n3whous3
2 szövegszerkesztõ és gondolom van valamiféle ellentét/egyetértés hiánya az emacs és a vi-t használók között.

púúúúú

morcosqtya
ezt a linux-pingvineset nem értem.. <#rinya>

pxxl
jah én is itt hagytam félbe, mert meló van...majd holnap talán újra nekiesek 😄

All hail the double x!

Azonkívül akkor ezt próbáld ki😄

Electric Box 2

Ez egy elég nehéz pálya😛
Egyszer nem tudtam megcsinálni, mer sorrendbe kell leszedni és lerakni a dobozokat. Ezen a résznél már nagyon komollyá válik.

pxxl

All hail the double x!

Dzsini
idén márciusban már percenként 24 órányi videót töltöttek fel (másodpercenként több, mint 20 perc) - szerinted a "kit érdekel" kérdés mikor merült fel utoljára?

Hát de ez tök egyértelmû 😄 A feltöltõ nem akarta elhitetni hogy õ ilyen gyorsan ír... csak csinált egy ilyen videót a speed painting mintájára (mellesleg szerintem jó nagy baromság, kit érdekel a speed coding)