PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szerettem a Nokiáimat. Mindet, kivétel nélkül. Jók voltak, Presztizse volt a márkának.
Sajnálom hogy így történt / erre haladunk, nekem nagyon szimpatikus márka volt, és európai, aminek külön örültem.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ezt a hszt rakd be a könyvjelzõkbe, és vegyük elõ 3-4 év múlva.. <#eplus2>#eplus2>
A Nokiánál FFFFUUUUU lesz.. 😊)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Neki meg egy haverja már gyakorlatilag megszállott.
Amikor kijött az iPhone 4, aznap éjszaka / hajnalban (?) megvette. Pénz nem számít.
Van neki mellesleg egy iPhone 3GS (szerinte fostalicska), htc HD2 és egy Desire HD.
Az a gyerek komplett beteg. 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Megmaradnak páran (pl Apple iPhone / iOS elpusztíthatatlan.. 😄D.. ) de pár dolog meg fog szünni amihez nagyon hozzászoktunk az elmúlt 8 évben (pl SymBian R.I.P...)
Nokia lecsúszik, Samsung élbolyba tör, meg a többi keleti cucc (LG, stb) jön az olcsó szegmensben. Google szintén élen jár majd (bár a Nexus One eléggé ambivalens siker volt, igazából az is htc..)
Elárasztanak olyan névtelen kínai gyártók majd amikrõl pár éve senki se hallott (ZTE) (van egy 3ezer ft-os ZTE telefonom is.. 😄DDD 1 feltöltéssel kb 7 napig elvan.. )
Semmire nem való csak SMS meg telefonálás, viszont gyakorlatilag elpusztíthatatlan, egyszerû mint a faék.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
/*WTF?!*/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
elavult 528-as proci, stb.
fluiditásban sokkal jobb a HD2 Leo, és kell a kapacitív érintõpanel nekem, meg a 4,2"-es kijelzõ. 😛
Munkatársamtól veszem meg. (momentán ez se a legújabb, 2009 decemberi modell, de kb a top 5-ben ott van, Snapdragon 1Ghz-es procival, stb.) winMob 6.5 meg senkit nem érdekel, mert az eredeti manilára teszel spb mobile shell-t, és olyan lesz amilyenre akarod. Mint egy Windows-os asztal...
(rakhatsz rá emulátorral Androidot is...) :-)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Aki számára viszont idegen a dolog, az ne próbálkozzon a Vimperatorral, mert jó eséllyel egybõl az uninstallt fogja keresni - és nem fogja megtalálni, mert eltûnik mindenféle fejléc a böngészõbõl és maradnak a lentebb Dzsini által bemutatott billentyûparancsok. ;-)
Az a baj amúgy a vim-mel, hogy a "learning curve" nagyon lassan emelkedik eleinte, az elsõ akár 20 órányi használat kínszenvedés, de aztán egyszercsak megszokja az ember és akkor piszkosul hatékonnyá válik.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ilyenekre emlékszel? :
pl.:
C:\game\(akármilyenjáték dir)
...
setup.exe
run.exe
settings.dat
stb stb
..
..
és
olvass.el
😄DDDD
All hail the double x!
Én anno használtam pe2-t (personal editor2) és ChiWriter-t.. <#duhos2>#duhos2>
vi-ben van "parancs" üzemmód, ekkor a kurzor áll valahol, és a lenyomott billentyûk valamit csinálnak - pl. a 'w' elõreugrik 1 szót, a 'b' hátra. ha azt írod be, hogy '5w' akkor 5 szót ugrik elõre, ha 'dw'-t, akkor törli a következõ szót, az '5dw' meg a következõ 5 szót törli - és így tovább... beletanulva félelmetesen hatékony tud lenni, képes több filet egyszerre nyitva tartani, azok között ide-oda másolni, makrókat lehet bele írni... a tanárunk mindent ebben szerkesztett, és jóval gyorsabb volt, mint mi akár egérrel, akár egy klasszikus notepad-féleséggel. Például tud szövegen belül téglalapot kijelölni, és azzal mûveleteket végezni (5-9. sorban a 8-12. karaktert)
az emacs hasonló hatásfokú és tudású, csak ott a parancsokat nem begépelni kell, hanem egyszerre, vagy egymás után lenyomott kombinációkkal lehet elérni (ezért poénkodnak a 8-9 ujjakkal - állandóan használni kell a ctrl, shift, alt váltóbillentyûket, a tabot...)
All hail the double x!
púúúúú
All hail the double x!
Egyszer nem tudtam megcsinálni, mer sorrendbe kell leszedni és lerakni a dobozokat. Ezen a résznél már nagyon komollyá válik.
All hail the double x!