PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
vótmá 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
mondtam én ilyet? én nem mennék ilyenbe a munkahelyemre...emulzió szagos lenne és egy ilyen jó cuccért kár lenne.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én nem szoktam beszólni a VÓTMÁ-ozóknak, elég sz*r életük lehet anélkül is, ha ezzel kötik le magukat. 😊

Amúgy meg:
morcosqtya
nem rúgnának ki ha ebben bemennék.
(pedig valóban nem oda való)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
a világegyetemben minden VÓTMÁ, csak ami még "nemvót" az nem vót, de azt meg nem tudom linkelni...
..de mindjárt ír valaki rá scriptet...

Doomista
nah akkor vegyél egyet és menj be dolgozni így a munkahelyedre 😄

morcosqtya
de most újra divat.. 😊)

Doomista
VÓTMÁ

ez jó😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

morcosqtya
Ez se rossz azért:

morcosqtya
for great justice!!
😊)

Dzsini
majdnem belinkeltem közvetlenül, de el lettem volna küldve a ...
http://www.scene.org/redhound/AYB.swf

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

😊
morcosqtya
All your base... megvan?
na.

morcosqtya
mert?
nem nyelvtanóra.. net.
De ha zavar húzd alá.

TommyC
a "You are failed"-el ugy-e csak vicceltél ?

dixitque deus fiat lux

tommygear
kockazug
LasDen
jó...de az én fotelem sokkal jobb...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vótmá, de jó 😄
kifli
megint humoros aranyosba jártam és ezt találtam 😄

MR ME
ezen szakadtam 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

qetuol
fap
fap
fap
fap
fap
².,

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

morcosqtya
bocs, de nem tudom olvasni amit írsz.. 😊

Rage47
<#eljen><#nevetes1>
qetuol
inkább fordítva.. állítólag ha soakt csinálod, romlik a látásod 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

morcosqtya
fap
FAP
FAP
FAP
-al is lehetne valamit alkotni...
(a végén vmi gay test.. You are failed.. 😊) )

😄
kifli
humoros aranyosbóóó megint 😊
Hegi90
😄DDDDDDDDDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
Erre ugranak a szülõk, tanárok, szociológusok, média.. stb.

Carlos
<#wow2>

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

köszi😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Aquir
Na telóm megtalálta, erre is jó a mobil :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
igen, úgy néz ki az alsó kategóriába kezdi sorolni a Symbiant már...
A Meego linux meg érdekes kérdés, tegnap távozott a cégtõl a platform felelõse. Ha pedig egy még el sem készült platformtól (ami máris késik, egyelõre ki tudja mennyit) távozik a vezetõ, az az álmoskönyv szerint nem jót jelent.

Doomista
Az volt nekem is, még hozzá penge moto, az a jó vékony azt hiszem v3...😄 aztán bezúztam másnap vele a suliba, pár atomcsaj meg tesztelésre berakta a saját segges farmer hátsó zsebébe, szal már megérte megvenni 😄 fõleg, hogy én vettem ki! 😄

morcosqtya
motorola 6%... sad story bro..
régen mennyire nyomták kint... 😊) nagyon "menõ" volt itthon is...

kifli
symbiant nem is rak már csúcskészülékekre a nokia, hanem majd a középkategóriának megy az, a felsõ kategóriába a maemo linux lesz azthiszem (annyiban vagyok biztos, hogy linux 😊)
Dzsini
optimista elõrejelzések szerint év végére minden 3.
infografika (csak linkben, mert nagy)

Ez azért egy erõsen "captain obvious" gyanús válasz volt. 😄 Nyilván poénból írtam a dolgot, ott is a smile a végén. 😄

Jelenleg úgy tudom nagyjából minden kábé 5. eladott mobiltelefon okostelefon a világon, szóval valamilyen szempontból van már "bumm" (de hülye szó, elnézést a használatáért 😊 ), de szerintem a szándék az, hogy felváltsák a hagyományos készülékeket, szóval akkor fog majd kiteljesedni a dolog, ha ez az arány fordított lesz.
morcosqtya
Bocs.

Akkor ON.
Félig meddig PC humor.
Excsajok sztorit nyilván mindenki ismeri.

Itt a rendõrségi megkeresés: (remélem olvasható)

Itt meg a válasz: (ezen szakadtam)

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

morcosqtya
"Én azért szívesen elfogadnám ajándékba egy olyan "halott platform" 1 hetes bevételét, mint a Symbian. 😄"

Én meg a CBA hetes bevételét vagy akár csak a nyereségét is.
Ez most nem errõl szól, nyilván Nekünk magánszemélyeknek irdatlan pénzek ezek, csak Õk nem bennünk mérnek, hanem egymáshoz és a piachoz. Más lépték. Ott meg piaci részesedésre, vérre megy minden...
Mennek is a perek jelenleg is keményen,...

morcosqtya
Mindig vannak divat"fikázások", én nem teszem, mert pont a Nokiánál olyan mintha a saját öcsémet rugdosnám. Szeretem a Nokiát.
Csak olvasni kell. Sokat. Mindenhonnan. Láthatóak már az elõjelek.

Ha ma nem vehetnék PDA-t "csak" közép-felsõ szintû telefont, az 90% hogy még mindig Nokia lenne, 9% Samsung, 1% egyéb (ami éppen jól sikerült modell).

Pontosan az van amit írtál. A Nokia átcsúszik egy másik szegmensbe, más rétegeket fog kiszolgálni mint az Apple vagy a htc, google, Samsung.
Megmarad (reméljük) de gyengül és "átköltözik más vizekre"..

Okostelefon Bumm érik? Már megvolt (amennyiben a PDA-okostelefon kategóriákat összemossuk)

Én azért szívesen elfogadnám ajándékba egy olyan "halott platform" 1 hetes bevételét, mint a Symbian. 😄
Szerintem csak szimplán divat fikázni a Nokiát okostelefonos körökben. A nokia fikázása amolyan "Béke Szigete"ként funkcionál az android/apple faggotok (nem, nem felhasználók, hanem azok, akik egy használati eszköz miatt hajlandóak szájkaratézni naphosszat) véget nem érõ "véleménycseréje" során.
Mondjuk a Nokia helyében telibesz*rnám az okostelefon piacot. Felesleges nekik. Egy sokszáz résztvevõs piac 40%át uralják, az okostelefon-háború pedig egyelõre ennek a piacnak alig pár százalékos szeletét jelenti.
Mondjuk lehet, hogy gondolnak a jövõre is, az nem hülyeség egy ilyen nagy vállalatnál.. És eléggé érik már egy igen komoly okostelefon-bumm.
asysoft
Nem iróniával értettem.

n3whous3: lehet, hogy nokia még nyomja, de szerintem intõ jel, hogy a minden OS-t használó Samsung úgy döntött, inkább hagyja... Most amúgy is zavaros a helyzet, S60 3rd, S60v5, S^3, majd jön a S^4 is, egyik sem kompatibilis a másikkal, fejleszteni rájuk kín (ez szerencsére QT-al változni fog), és kezelõfelületük sem tûnik túl versenyképesnek (még az új S^3 esetében sem), legalábbis a mai trendeket figyelembe véve. S^4-nél talán változni fog a dolog, legalábbis ha a WebOS designere itt is megmutatja, mire képes😊

/*WTF?!*/

morcosqtya
Nokián a sznék!!! 😊)))
wc-n legjobb..

Hehe, nekem is van ilyen szr, de eléggé jó, telefonálni lehet vele és van rajta Tetris, mi kell még 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;