PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Amúgy meg:

(pedig valóban nem oda való)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
..de mindjárt ír valaki rá scriptet...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://www.scene.org/redhound/AYB.swf
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

na.

nem nyelvtanóra.. net.
De ha zavar húzd alá.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
FAP
FAP
FAP
-al is lehetne valamit alkotni...
(a végén vmi gay test.. You are failed.. 😊) )
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Meego linux meg érdekes kérdés, tegnap távozott a cégtõl a platform felelõse. Ha pedig egy még el sem készült platformtól (ami máris késik, egyelõre ki tudja mennyit) távozik a vezetõ, az az álmoskönyv szerint nem jót jelent.
régen mennyire nyomták kint... 😊) nagyon "menõ" volt itthon is...
infografika (csak linkben, mert nagy)
Jelenleg úgy tudom nagyjából minden kábé 5. eladott mobiltelefon okostelefon a világon, szóval valamilyen szempontból van már "bumm" (de hülye szó, elnézést a használatáért 😊 ), de szerintem a szándék az, hogy felváltsák a hagyományos készülékeket, szóval akkor fog majd kiteljesedni a dolog, ha ez az arány fordított lesz.
Akkor ON.
Félig meddig PC humor.
Excsajok sztorit nyilván mindenki ismeri.
Itt a rendõrségi megkeresés: (remélem olvasható)
Itt meg a válasz: (ezen szakadtam)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Én meg a CBA hetes bevételét vagy akár csak a nyereségét is.
Ez most nem errõl szól, nyilván Nekünk magánszemélyeknek irdatlan pénzek ezek, csak Õk nem bennünk mérnek, hanem egymáshoz és a piachoz. Más lépték. Ott meg piaci részesedésre, vérre megy minden...
Mennek is a perek jelenleg is keményen,...
Csak olvasni kell. Sokat. Mindenhonnan. Láthatóak már az elõjelek.
Ha ma nem vehetnék PDA-t "csak" közép-felsõ szintû telefont, az 90% hogy még mindig Nokia lenne, 9% Samsung, 1% egyéb (ami éppen jól sikerült modell).
Pontosan az van amit írtál. A Nokia átcsúszik egy másik szegmensbe, más rétegeket fog kiszolgálni mint az Apple vagy a htc, google, Samsung.
Megmarad (reméljük) de gyengül és "átköltözik más vizekre"..
Okostelefon Bumm érik? Már megvolt (amennyiben a PDA-okostelefon kategóriákat összemossuk)
Szerintem csak szimplán divat fikázni a Nokiát okostelefonos körökben. A nokia fikázása amolyan "Béke Szigete"ként funkcionál az android/apple faggotok (nem, nem felhasználók, hanem azok, akik egy használati eszköz miatt hajlandóak szájkaratézni naphosszat) véget nem érõ "véleménycseréje" során.
Mondjuk a Nokia helyében telibesz*rnám az okostelefon piacot. Felesleges nekik. Egy sokszáz résztvevõs piac 40%át uralják, az okostelefon-háború pedig egyelõre ennek a piacnak alig pár százalékos szeletét jelenti.
Mondjuk lehet, hogy gondolnak a jövõre is, az nem hülyeség egy ilyen nagy vállalatnál.. És eléggé érik már egy igen komoly okostelefon-bumm.
n3whous3: lehet, hogy nokia még nyomja, de szerintem intõ jel, hogy a minden OS-t használó Samsung úgy döntött, inkább hagyja... Most amúgy is zavaros a helyzet, S60 3rd, S60v5, S^3, majd jön a S^4 is, egyik sem kompatibilis a másikkal, fejleszteni rájuk kín (ez szerencsére QT-al változni fog), és kezelõfelületük sem tûnik túl versenyképesnek (még az új S^3 esetében sem), legalábbis a mai trendeket figyelembe véve. S^4-nél talán változni fog a dolog, legalábbis ha a WebOS designere itt is megmutatja, mire képes😊
/*WTF?!*/
wc-n legjobb..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ