PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDDDD

Új móka NYC-ben. Elhelyeztek random helyeken USBket a falban és bárki rápakolhatja a kedvenc fájljait, amit megosztana másokkal.

részletek
Rage47
egy keveset
papi08
Ott a pont😄 Meg a Halloweeni akciók😄

13 éve itt. Szép idő.

Jah, én is nyomtam 1-2 bónuszt, kaptam párszor -5 gigát az amúgy is 0 letöltésemre, úgyhogy inkább hanyagoltam. 😊 Úgyis csak vésztartalék account, "A Másik"at használom inkább, ott nem kerülhet fel bármi. Bár néha már ott is nagy a káosz.
Zomil
ugy értem, h nem számolta el a letöltést 😊
hálva=hála xD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
eddig csak ingyentorrentröl töltöttem le, mostmeg a halloween-nek hálva -letöltést is lehet kapni meglepinek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
gondolom elszámolt letöltése nincs, sok ott az olyan ami nem számolja a letöltést, ráadásul nem rég lett vége a free leech nek 😊
Azért érdemes ám fent lenni! ;-)
Zomil
nekem 16gb feltöltésem van és nincs még letöltés... 😄

Törölt felhasználó
biztos nem enn mag
papi08
Pfúú mi még anno bátyámmal játszottuk😊

Ezt meg most lõttem a legális film/játék/zene megvásárló helyen😄

13 éve itt. Szép idő.

Zomil
elég sokat 😄

morcosqtya
túl sokat. melóhelyen... 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

LasDen
sokat...😄 talán 5 millió volt a rekordom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ezzel ki mennyit kockult annakidején? 😊

Jim Morrison
ez is jo 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
<#nevetes1><#taps>

All hail the double x!

Rage47
ja, látom már továbbfejlesztette
Dzsini
igen, van már neki pár régebbi videója (relatedben kidobja õket), ez a legújabb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rage47
ezt eljátszotta április elsején is😄
ez jó 😄

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én is így voltam vele, csak rossz volt a hang, de majd most ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

n3whous3
hm lehet ki kéne játszani azt a játékot, végül is csak 12 éves XD

púúúúú

n3whous3
lol grim fandango? 😄

púúúúú

Jó kis jelmez ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gurren
bõ*

Gurren
telefosott nincs, de csak õ nadrágjaim vannak.

namegilyet:

Sosem mondtam, hogy megvennem. Egyebkent belegondoltam, hogy az Amerikai piteben eppen "gepel" a srac es ranyitnak. Ennyi. Teszek ra, ki mit hord. Minden szar belulrol jon. XDXD

http://aidenvdh.rootnode.net/fun_gallery/imgs/sexy_nerd_bitch.jpg{/IMG]
Errol mar hatarozottabb velemenyem van. (Csak az asszony meg ne tudja😊
Rage47
hát inkább ez, mint a feszülõs buzigatyák
Hegi90
szóval van nekedis? /troll

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Gurren
csak lányokon full gáz

fixd.

Hegi90
Lányokon is full gáz ez a telefosott gatya, nem hogy fiúkon 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

vót, de fasza nagyon még mindig 😄
vo`tma`?😊

pxxl
<#eljen> igazából rendesen tinédzser korban nõ be. 😊

All hail the double x!

Dzsini
innen a szólás: "benõtt a feje lágya"

morcosqtya
Éppen ezért morbid a sztori.
A legtöbb ismerõsöm akibõl szülõ lett nem sokat játszik már mivel nincs ideje (de a legtöbbnek nem is hiányzik, úgy látom, van amelyik meg el van keseredve). Ha nem tud lemondani a játékról akkor meg kellene tanulni tartani az egyensúlyt a kettõ között, csak sajnos a gyerek nem olyan, hogy vár addig amíg "csak ezt a szörnyet megölöm" meg várjál kisfiam, mindjárt kapsz tejet, csak még ezt a kardot elviszem identify-ztetni a varázslóhoz.. stb.
Igencsak elképzelhetetlennek tartok egy olyan családanyát aki este 6-tól éjfélig szarik a gyerekre ha bõg, ha bekakilt, mert most 4-6 órán keresztül online instáznak WoW-ban a haverokkal, mindenki fent van és oda kell figyelni,..

Egy ilyen Farmville-re meg végképp nem értem hogyan lehet - a gyerek kárára - rákattanni... 😊

gergely1991
Az ember felett gyorsan repül az idõ ha belemélyül a számítógépbe.Gépezés közben elzárják magukat a külvilág elõl.Ezt a kockáknál elnézhetõ na de egy olyan szülõnél akinek kisebb gyermekét aki nem tudja saját magát ellátni arról nem gondoskodik? Ez esetben nem egy értelmetlen online játék játszása az elsõ hanem gyerek megfelelõ nevelése...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
érdekes.<#taps><#nezze><#smile>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pxxl
vigyázni kell a fejére, mert van rajta egy lyuk, a kutacs, a feje tetején, amit ha véletlenül benyomsz, vagy beüti, akkor abba is belehal.
kb 1.5 éves korára nõ be a kutacs.

nem baj ha esik-kel a gyerek, mert olyan lágyak még a csontjai, hogy nem törnek el a súlya alatt. ha meg elesik majd felkel, kit zavar 😄 stb, nade ON

All hail the double x!

Doomista
hm...jó tudni. supermegacsaládapa, tanííííícccsssss!!! 😊)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pxxl
idióta...alap, hogy egy babát nem rázunk meg, mert nincs elég agyvize, és széteri az agyát a koponya falán <#pardon1><#szomoru1> baromállat

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Sajnos ez nem humor :/

http://goo.gl/gd6Zi5

morcosqtya
fekete / morbid humor
de volt itt már rosszabb is...

akkor vedd intelemnek, hogy ne farmvillezz annyit ha szülõ vagy/leszel... 😊

Doomista
sajnos ez nem pc humor.

morcosqtya