PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

részletek
hálva=hála xD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezt meg most lõttem a legális film/játék/zene megvásárló helyen😄

13 éve itt. Szép idő.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Errol mar hatarozottabb velemenyem van. (Csak az asszony meg ne tudja😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

A legtöbb ismerõsöm akibõl szülõ lett nem sokat játszik már mivel nincs ideje (de a legtöbbnek nem is hiányzik, úgy látom, van amelyik meg el van keseredve). Ha nem tud lemondani a játékról akkor meg kellene tanulni tartani az egyensúlyt a kettõ között, csak sajnos a gyerek nem olyan, hogy vár addig amíg "csak ezt a szörnyet megölöm" meg várjál kisfiam, mindjárt kapsz tejet, csak még ezt a kardot elviszem identify-ztetni a varázslóhoz.. stb.
Igencsak elképzelhetetlennek tartok egy olyan családanyát aki este 6-tól éjfélig szarik a gyerekre ha bõg, ha bekakilt, mert most 4-6 órán keresztül online instáznak WoW-ban a haverokkal, mindenki fent van és oda kell figyelni,..
Egy ilyen Farmville-re meg végképp nem értem hogyan lehet - a gyerek kárára - rákattanni... 😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
kb 1.5 éves korára nõ be a kutacs.
nem baj ha esik-kel a gyerek, mert olyan lágyak még a csontjai, hogy nem törnek el a súlya alatt. ha meg elesik majd felkel, kit zavar 😄 stb, nade ON
All hail the double x!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
All hail the double x!
de volt itt már rosszabb is...
akkor vedd intelemnek, hogy ne farmvillezz annyit ha szülõ vagy/leszel... 😊