PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
azt akartam hogy Past 7 days: 1,193,052 :D
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
All hail the double x!
http://www.origo.hu/techbazis/20101102-egy-email-miatt-is-viheti-a-szamitogepunket-a-rendor.html
(-sztán, nem is oly véletlenül énekelte meg már a Tremeloes, még úgy '68 környékén:
"Silence is Golden !"-ét. )
-mer',
Mindenki füle mögött találhatunk vajat is, de
Hajzsírt; Mindenképp!
ha értenék hozzá már rég csináltam volna ilyet, vinyo van böven itthon :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ez a bluu pl. magyar dolgokra nagyon kellemes, van csomó hasznos szolgáltatása (bár még van hova fejlõdnie)
2-3 éve használtam gyakran a Yahoo-t, inkább csak nosztalgiából, a régi emlékekre tekintettel... (még NetScape Navigator alól.. :) )
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Alázás nem kell.
elég a google "a neten"-nek?
Hol van az az oldal ahol éppen aktuálisan napra, órára erre a hétre stb lebontva megtekinthetõ, hogy milyen szavakra kerestek/keresnek éppen rá a legtöbben a neten?

All hail the double x!
eljen az ubuntu cd-rol bootolva
All hail the double x!
És....,igen ez egy hosszú folyamat(ha van mit kijavítani)
Ehhez nincs betéve egy install cd?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.