PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
elõítéletes geci...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mikor hazajöttem és megláttam az +50 üzenetet, azt hittem megint ezerrel megy a flém, de látom tévedtem. 😊 kellemes csalódás volt. 😄
Calver
az sem egy tuti biztos technika, egynek mert hangos, és az is vacsorameghívást jelent egyeseknél, másodszor meg lásd #2. (fõleg azért, mert nincs az az isten h a mókusos szövegnél jobbat tudnék írni <#vigyor1>)

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
itt nincs fegyverbolt ha jól tudom, úgyhogy nemtom betámadni...😄 meg van itthon láncfûrész...azé az nem szar 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
ahogy mindenki más is - kivéve azokat a marhákat akik a legközelebbi fegyverboltot támadnák be, és igen gyorsan tésztaszûrõként végeznék - ami remek ötlet, már ha vacsorázni mész oda. fõfogásként <#vigyor1>

hirtelen hozzászólásokat olvasva én meg már majdnem azt hittem h topicot tévesztettem <#hehe>

Calver
só. nyertem? <#hawaii>

LasDen
néha így unalmamban elgondolkoztam ilyen poszapokaliptikus világba micsinálnék...😄 ha van lehetõség rá, akkor gyorsan betámadnám a közeli boltot és bezsákolnám az összes konzervet meg sok már kaját, hogy a konzervet csak késõbb kelljen elõvenni 😄 aztán a sok vizet is vinném haza...😄 utána elmennék generátort ha tudok, és bezárkózom otthon...seki se be..😄 aztán majd lesz valami...😄

Piloss
fal

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

nekem nincs agyam, lathatatlan vagyok szamukra 😄

http://gaborszantai.co.uk/

Honnan tudod? :-D
Egyébként csak onnan tudom a nevét, hogy a dobozán áll, mert ez egy ilyen csöffedvény, van, vagy 15cm magas, szal nem sokat érne egy zombi ellen...

pxxl
és te vagy akkora kocka hogy kigugliztad a lámpádat <#banplz>

All hail the double x!

Dzsini
hogyne 😊

a másik lehetõség Grönland, ahol hiába halnak ki az emberek, a kórház örökre nyitva tart 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
akkor már ketten vagyunk 😄

All hail the double x!

dronkZero
Vagy pl ott van a Pandemic 2, abból egyértelmûen kiderül, hogy Madagaszkárra kell költözni. Általában oda nem terjed el a vírus, és az a kis sziget okoz gémóvert. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

kifli
én meg láttam a legenda vagyok, meg a zombie land címû filmt, szóval tuti túlélem <#idiota>
Dzsini
én tudom, hogy nem kellenek fegyverek - egy matematikus már modellezte az egész zombi apokalipszis dolgot (többféle zombi-felfogással és mûködéssel - halálból visszatérõs, fertõzõs-átváltozós, stb.), és arra jutott, hogy nagyon kemény karantén elrendelésével és tömeges, nagy erejû fegyverzettel történõ sorozatos csapásokkal van csak esély egyáltalán túlélni - innentõl egy radiátor vagy egy levágott kar mit se számít 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

dronkZero
Zombiapokalipszis esetén, tõbõl leharapva tárgy az, perszehogy! 😛

pxxl
mind megfogtok hallni zombi támadás esetén 😄 alig pár embernek van épkézláb fegyvere <#nevetes1>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
A center hangszóróm 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
befizetetlen gyorshajtás csekk... nna ezzel kicsinálom õket XXXD

Doomista
lehet kivan preparáltatva.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dzsini
mióta levágta és egy vázában tartja, igen.

pxxl
az tárgy? 😊

All hail the double x!

dronkZero
A munkatársam bal karja..?

gabber_saviola
egy doboz, amiben egy Miche fékpár van:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zomil
kolléganöt a zombik közé veted és amig öt eszik te elfutsz 😄😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mit is mondtal,milyen scanner?😄

Egyebkent nekem egy 8 gigas flash drivera mmutat szoval...
Kolléganõm vagy a scanner, választhattok 😛

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Dzsini
ott vannak a feltételek:
1) le kell tölteni a böngészõválasztó frissítést
2) újra kell indítani a gépet
3) IE legyen az alapértelmezett böngészõ
4) és valahogy ellenõrzi, hogy EU-s területen van-e a gép (régiós beállítások, IP alapján, nyelvválasztás...)

ha mind megvan, akkor fel kell, hogy dobja 😊

tegnap tettem fel a win7-et a laptopra és érdekes módon nem adta be, pedig mikor az asztalira tettem pár hónapja, akkor meg elsõre felugrott
pxxl
nah nekem új, régen nem raktam win-t 😊

All hail the double x!

Dzsini
http://www.browserchoice.eu ha valaki ki akarja próbálni 😊

Dzsini
az elsõ, legismertebb 5 látszik egyszerre, azoknak a sorrendjét véletlenszerûen sorsolja, majd utánateszi a maradék, valamekkora elterjedtséggel rendelkezõ böngészõt.

március óta minden európai XP/Vista/7 feldobja telepítéskor vagy a frissítés letöltése utáni elsõ indításkor, ha az IE a default böngészõ.

pxxl
ez a sorrend.

safari, ie8, fox, opera, chrome, lunascape, iron, maxthon, flock, flash peak, avant, k-meleon

bevallom ebbõl 5-öt ismerek/használtam már. az elsõ öt igen 😄

am a chrome lesz itt 😊

All hail the double x!

koryne

Xbox Live gamertag: kilencnad

nonicks
és a legismertebbek vannak elõl...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

pxxl
jajj tudom mi az 😄 most kell választani h mi melyik legyen ^^ van vagy 12 féle böngészõ 😄

All hail the double x!

ha egy IT-s osztaly halalos buszbalesetet szenvedne, akkor igy kepzelnem el az emlekmuvuket...

pxxl
új xp-n ilyen üzenet 😄
ezt még soha nem láttam

All hail the double x!

Aquir
egy üres zacskó :|

*scroll
*scroll
Most egy keménykötésû könyv😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl

All hail the double x!

Jim Morrison
párna 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jaja, s mivel a verem is igen szar, vampiroknak is 'szivas lennek'...

egy jólmegtermett HP irodai másolófaxnyomtató 😄
Úgy ~1 percig, onnantól szopó van ;D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

miilann04
akkor gondolom most neked is nagy kõ esett le a szívedrõl.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Varjatok!

A zombi az agy miatt jonne, nem?

Akkor az SG-sek 99%-a nincs veszelyben😊

ellenben, ha fegyverkatalogus, meg rendelhetsz belole valamit - csak a postas elobb erjen ki a csomaggal, minthogy atszakitanak az ajtot😊