PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csinálják már meg magyarul is ezt 😄

vagy mekkora ötlet lenne c.g.ny-magyar nyelvre fordítani és akkor dikkházás, meg faintos és hasonló szövegekkel lenne tele a like helyett pedig raj lenne...
Dzsini
lásd még kezelõfelület nyelve: itt - Klingon, kalóz, Bork, Elmer Fudd és társai.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

TommyC
és van leet speak is, befostam rajta XDD

dixitque deus fiat lux

Hegi90
nem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Akkor "neki már úgyis mindegy" alapon továbbra is lehet linkelni TBBT-s tartalmat, hátha másnak esetleg urambocsá tetszik? ;-)
Dzsini
aki akadékoskodni akar, az megteheti topicnévtõl függetlenük - a trollokat ilyesmi nem ijeszti el 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
de igen, sajnos.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Max arra az esetre, ha akadékoskodás menne, hogy "ne offoljatok már" ha nem konkrét pc humor szerepel, de nem szokott menni, szóval ilyen szempontból tényleg nincs probléma.
Úúúúú, bocsáss meg, remélem azért nem szenvedtél maradandó agykárosodást, õszintén bánom, hogy ilyen szart betettem.
Hegi90
csak ezt a szart ne, kösz.

1.

Dzsini
számít a topicnév? <#zavart2> úgyis az van benne, amit belerakunk, függetlenül a nevétõl...

2
Geek humor?

Sheldon Cooper fan club? 😄
Vagy csak simán BAZINGA!? ;-)

Zomil
2. hülyén hangzik szoval jo lesz az 1-es 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tehát a szavazatod az 1-es?
LasDen
vagy "FaKocka Humor 25.3b"....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

morcosqtya
legyen
"Nintendo és Euro Truck Simulator humor 1.0"
<#nevetes1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
nemá, ha kocka humor lesz ide fog járni az összes nintendos buzi, és nem fogunk itt elférni 😞
I.C.ram
2
Dopti
2

tommygear
tirexi vs geo: az elvetemült kockák
Gurren
2.

miilann04
legyen pc humor 1.1 <#vigyor3>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ha van valami más ötletetek a címre, szavazhattok arra is.
Aquir
én is úgy vagyok hogy jónak tûnt, de furcsa lenne a "kockahumor", szerintem pc maradjon, az 1.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tommygear
1
nagy csata lesz, érzem 😄
qetuol
1.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

LasDen
én nemtom...a kocka humor furán hangzik...nemtom...maradjon a pc...😄 1

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

TommyC
2

dixitque deus fiat lux

MI LEGYEN A TOPIK NEVE?
Opciók:
1. Maradjon PC HUMOR.
2. Legyen Kocka Humor.

A szavazás ideje ~24 óra, holnap éjfélig lehet szavazni.
Hegi90
koknúb

DJ RX7
meg a "kok geci"

:3

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A f*szt nem azt jelenti, hülyeséget beszélsz! 😄
Dzsini
nem is cáfolatként írtam 😊

(a "Válasz 'x' üzenetére" nem azt jelenti, hogy "Én most jól megmondom neked, hogy hülyeséget beszélsz")

Amúgy alapvetõen pont ugyan ezt írtam én is... 😊
morcosqtya
Fõnököm ugyanígy járt. 😊
2 vinyóból lett 1 jó.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
ezt konkrétan Kürti Sándor (az egyik alapítóatyja a cégnek) mesélte, hogy ezeka náluk rendelkezésre álló technológiák - persze, nekük is sokkal kevesebb a dolguk akkor, ha nem történt felülírás, és egy átlag ember számára pedig szinte megfizethetetlen az, ha egy többször felülírt állományt próbálnak meg visszaszerezni - de megpróbálják, ha megfizetik.

És ahogy írtam is (és ami látszik a leírásból), az kevésszeri 0-s felülírás az, ami nagyjából konzisztens adatokat tart meg - ha egy bármilyen adattal történik felülírás, akkor csak az "oldalra csúszott" maradványokban lehet reménykedni - az meg nincs sok.

Igen, ez már jóval reálisabban hangzik, ilyen esetekben tényleg hatékony lehet az adatmentés. 😊
TommyC
jól hangzik 😊

dixitque deus fiat lux

Dzsini
meg is kérik az árát 😊
Amúgy a technológia lényege hasonló a memóriakártyáról és az optikai tárolókról mentésnél is.

A legtöbb esetben egyébként a "vinyóhalál" az elektronika és/vagy az olvasófej problémája, ami nem igényel ekkora beavatkozást - kicserélik az elektronikát, vagy tisztaszobában kiszedik a sérült fejet és beraknak egy másikat, és onnantól egyszerû a feladat. A lenti profi technológiákat csak akkor veszik elõ, ha komolyabb baja esett a rendszernek - pl. széttörtek, megégtek a lemezek, vagy egyéb, komoly sérülés van.
De elektronika cserével pl. mások is mentenek adatot (én is vettem már Vaterán úgy vinyót, hogy csak az elektronika miatt, és vittem egy másik céghez - õk összepasszolták a hulla vinyóval és már húzták is le róla az adatokat - itt az volt a móka, hogy találni kellett egy azonos sorozatszámú másik vinyót 😊 - amit valószínûleg ugyanakkor - 5-6 éve - gyártottak. Imádták a hirdetést feladók, mikor 16 jegyû számsorokról faggatóztam 😊 )

Szerintem jó ötlet lenne.
A hangsúly a "Ha a felület nem íródott felül" részen volt. És még úgy kábé 20 helyen van a honlapon ilyen-olyan utalás elrejtve a honlapjukon arra, hogy ha felülíródott, akkor szopóágra kerültél.
Szerintem amit leírsz, az egy szép elmélet, de a gyakorlat nagyon messze van attól, hogy tényleg komoly mértékû adatmentést tudjanak ilyesmik alapján végezni. Szerintem legfeljebb dokumentumok szövegének részleteit és hasonlóan kis méretû adattöredékeket tudnak összekaparni.
Amúgy tõlünk szokott menni oda laborlátogatás, legközelebb elnézek és majd szállítom az infót.
😄
Aquir

Dzsini
FAT esetén az a gond, hogy ott a FAT táblában tárolja az oprendszer, hogy egy-egy fájl hol helyezkedik el a vinyón - ha töredezett, akkor melyik darabjai hol. Na most ha elpusztul a FAT, akkor a töredezett darabokat felismerni, hogy hova való - az egy érdekes feladat. Mondjuk egy sima txt szövegnél nem olyan nagy durranás, egy képnél még esetleg lehet puzzle-zni, de egy tömörített állománynál már szinte esélytelen, hogy sikerül megtalálni, hogy egy fragmentum vajon hova tartozhatott.