PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
#12743: LOL
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
http://gaborszantai.co.uk/
<#eljen>#eljen>
kicsit <#rinya>#rinya> is... rövid az életünk..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

nagyon jó videó amúgy. <#eljen>#eljen>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egy afrikai picsa ír neked, szépen bemutatkozik, képet is küld majd magáról, ellevelezgettek, aztán elmondja miben kéne segítség. Van kurva sok pénze amit el szeretne küldeni a te bankszámládra, hogy aztán õ majd jön Magyarországra és találkoztok és odaadod neki. De feljönnek ilyen-olyan költségek amit neked kéne állnod.
Belöki a szöveget google fordítóba és így küldi el. Teszteld le: Tegyél fel neki pár kérdést. Egyre sem fogsz választ kapni 😄
Sablon leveleket küldözgetnek (ezen a ponton már biztos rájöttél hogy nem valami afrikai picsa.).
Nekem is küldött ilyesmit, elõször jópofa volt, de aztán furcsa volt hogy úgymond "elbeszélünk egymás válla fölött", és amikor a pénz szóba került rákerestem, és kiderült hogy nem én vagyok az egyetlen aki ilyen és ehhez hasonló leveleket kap 😄
All hail the double x!
All hail the double x!
"Hello,
My Name is Kellen vagyok lány, boldog leszek, ha tudsz válaszolni, mert van valami, hogy megbeszéli Önnel És még elküldeni a képeket neked
ok
Köszönöm a tiéd,
Kellen a"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végül is, ha valakinek van egy jó (vagy akár rossz, tök mindegy) ötlete, akkor többet a büdös életben soha senki más nem csinálhat hozzá akár csak hasonlót sem, mert az rögtön "lopáááááás!!!!44!".
Ez megy játékokál, filmeknél is, pedig ott aztán tényleg 1000 féle dolgot ki lehet hozni egy-egy ötletbõl.
És ezzel nem az 1-1-ben mindent lemásolásra gondoltam természetesen.
Xbox Live gamertag: kilencnad