35806
IWimv2m.jpg
  • YaniMan
    Szüli
    Ti még sosem ugrattátok be a lovat az ablakon?
  • RaidenHUN
    Wow, jó lesz ez. És én még azt hittem nem lesz olyan bug halmaz, mint a BF4.
  • SzirmosSzisza
    Battlefield 1
  • Calver
    miafasz :D :D :D
    ez miből?
  • pajti
  • Evoluti0N
  • RatBaG #34075
    ez elég betegnek tűnik, nem is hallottam róla eddig :DD

• SzirmosSzisza
  • PeeTeR
    :SDASDADSAASDASDDSADS
  • RatBaG #34072
    sírok

"When GPU starts to get too old"

• SzirmosSzisza
    :D

• RatBaG #34070
    dragon's dogma karakterek
    http://imgur.com/gallery/qGAVO
  • RatBaG #34069
    D.va Doge

• Metalmilitiakid
    Keresek egy Starcraft 2-es poén videót. Előre is kösz ha valaki tud segíteni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lényege az, hogy 2 youtube os nyomja a kommentárt ahogy játszanak egymás ellen és a végére kijön valami olyan rész, hogy a csávó bevallja, hogy annyira tolta a youtube ot egy időben, hogy a barátnője már aludt és ő addig ha jóltom így volt "make sweet love to myself" és pont abban a pillanatban nyom egy facepalmot a hellion a HUD on és a csávó 2 sec szünet után ki alt+f4 el a játékból. A másik pedig röhögve mondja, hogy "Ladies and gentlemen XY just left the house."
  • Palinko
    Sajnos nem tudok pontos infókat. Amit tudok hogy még nem is minden dota 1-es hőst hoztak át, ott 133-volt 2-ben meg 112 van. Szóval egyértelmű a difi, amit még tudok hogy azért átdolgozták a hősöket és nem csak a kinézetre értem hanem képességek terén is, meg párat másképp is hívnak, valszeg licensz dolgok miatt. Azt sem tudom, hogy van-e egyáltalán szándék mindet áthozni :S

Amit még tudok hogy nemrég jött az Underlord ősszel meg jön a Monkey King:

Ahogy nézem ezt az osztódást meg a többit, hamarosan lesznek erről is mémek, hogy mennyire op, mint ahogy itt is általában túltolják az új hősöket, most az Underlord is túl erősre sikeredett ahogy hallom :D
  • SzirmosSzisza
    Ja, hát dotához képest szar a balance (meg a meta :D), dunkmaster az pont fun skin, de a játékot az se befolyásolja. Amúgy nekem az rémlett, hogy eddig 1 új hős volt, a többi csak a régi játékból lett portolva.
  • Rage47
    Ezek még csinálják? :D El is felejtettem, sokat néztem régen őket.
  • RatBaG #34064
    Best gaming chair reklám evör! A szponzorok (is) magukhoz nyúlnak. :DD
    https://youtu.be/GjwANkVWxS8?t=9m20s

Igen, van még aki 2016-ban is követi a LaGTV-t... :)
  • Palinko
    De ezzel azzal is fizetnek a játékosok hogy sokszor elrontja a balancet, meg ilyen gagyiságok jönnek mint a dunkmaster... Ahogy mutatta egyik ismerősöm azt hittem április 1 van. A 3 év alatt egy hős nem igaz, mert tavaly tényleg nem jött, de volt motor váltás stb, idén viszont 2 új. Mondjuk arra sincs sok szükség aki kb120 hősből nem tud választani...
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk cserébe LoL-ban 1-2 havonta jön új hős (amit in-game pénzért lehet venni), Dotában meg 3 év alatt 1 új :D
  • Palinko
    Ha nem változott a rendszerük az elmúlt pár hónapban, azért mert mindkettőben meg kell venned egy csomó hőst ha teljes játékot akarsz, dotában minden hős ingyenes. Csak skineket vehetsz amik tényleg csak a kinézetet módosítják, a karakter erejét nem. Ebből is nagyon jól megélnek.
  • Panzeradler #34060
    Miért freemium a lol meg a hots?
  • Palinko
    ebből is látszik, hogy semennyire nem követem :D próbáltam beblöffölni. Dota van csak igazából fent a hármasból, de azzal is ritkán játszok haverokkal.
  • RatBaG #34058
  • pajti
  • Jim Morrison
    Nem rég tettek bele matchmakinget...
  • Palinko
    Dota is F2P... sőt még csak nem is freemium mint a LOL vagy a HOS.

a TF2höz meg valszeg azért nem jön annyi új tartalom mert 9 éves játék már és nem 3.
  • RaidenHUN
    Azért egy F2P játéktól nem tudom mit várunk.
  • SzirmosSzisza
    Azt hittem lesz benne valami sarokban síró TF2 a végén :D
  • Jim Morrison
  • Palinko
    ja tényleg, a deus ex-es csapat is csinált a főszereplő hangjával dotás hangokat, gondolom egy kis gerilla marketing megoldásként sem utolsó.
  • Jim Morrison
    Nem beszelve az uj fegyver hangokrol... es persze skinekrol amiket nem is a valve csinal :c
  • Palinko
    jah dota kap idén 2 új hőst a cs-nek meg járt egy revolver ami tönkre is tette a játékot egy kis időre :D
  • Jim Morrison
    Nem erzed at a helyzet sulyossagat :((
  • Calver
    bocsi, de ez a videó... szörnyű.
  • Jim Morrison
    True story:(
  • Jim Morrison
    http://www.sliver.tv/! :o
  • pxxl
  • SzirmosSzisza
    itt szerencsére nincs textúra (nsfw picit)
  • Palinko
    ha játszottál volna a witcher 1-el akkor tudnád, hogy bizony akkor is tágul veled a lemezvért mikor levegőt veszel :D hát igen ez van ha mindenkire dobnak légzés szimulációt és a lemezvért testként van beállítva amin van egy vas textúra :D