35806
-
YaniMan #34081
Ti még sosem ugrattátok be a lovat az ablakon? -
Wow, jó lesz ez. És én még azt hittem nem lesz olyan bug halmaz, mint a BF4. -
Battlefield 1 -
miafasz :D :D :D
ez miből? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Evoluti0N #34076 -
ez elég betegnek tűnik, nem is hallottam róla eddig :DD
-
-
:SDASDADSAASDASDDSADS -
sírok 
"When GPU starts to get too old"
-
:D
-
dragon's dogma karakterek
http://imgur.com/gallery/qGAVO -
D.va Doge
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Keresek egy Starcraft 2-es poén videót. Előre is kösz ha valaki tud segíteni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lényege az, hogy 2 youtube os nyomja a kommentárt ahogy játszanak egymás ellen és a végére kijön valami olyan rész, hogy a csávó bevallja, hogy annyira tolta a youtube ot egy időben, hogy a barátnője már aludt és ő addig ha jóltom így volt "make sweet love to myself" és pont abban a pillanatban nyom egy facepalmot a hellion a HUD on és a csávó 2 sec szünet után ki alt+f4 el a játékból. A másik pedig röhögve mondja, hogy "Ladies and gentlemen XY just left the house." -
Sajnos nem tudok pontos infókat. Amit tudok hogy még nem is minden dota 1-es hőst hoztak át, ott 133-volt 2-ben meg 112 van. Szóval egyértelmű a difi, amit még tudok hogy azért átdolgozták a hősöket és nem csak a kinézetre értem hanem képességek terén is, meg párat másképp is hívnak, valszeg licensz dolgok miatt. Azt sem tudom, hogy van-e egyáltalán szándék mindet áthozni :S
Amit még tudok hogy nemrég jött az Underlord ősszel meg jön a Monkey King:
Ahogy nézem ezt az osztódást meg a többit, hamarosan lesznek erről is mémek, hogy mennyire op, mint ahogy itt is általában túltolják az új hősöket, most az Underlord is túl erősre sikeredett ahogy hallom :D -
Ja, hát dotához képest szar a balance (meg a meta :D), dunkmaster az pont fun skin, de a játékot az se befolyásolja. Amúgy nekem az rémlett, hogy eddig 1 új hős volt, a többi csak a régi játékból lett portolva. -
Ezek még csinálják? :D El is felejtettem, sokat néztem régen őket. -
Best gaming chair reklám evör! A szponzorok (is) magukhoz nyúlnak. :DD
https://youtu.be/GjwANkVWxS8?t=9m20s
Igen, van még aki 2016-ban is követi a LaGTV-t... :) -
De ezzel azzal is fizetnek a játékosok hogy sokszor elrontja a balancet, meg ilyen gagyiságok jönnek mint a dunkmaster... Ahogy mutatta egyik ismerősöm azt hittem április 1 van. A 3 év alatt egy hős nem igaz, mert tavaly tényleg nem jött, de volt motor váltás stb, idén viszont 2 új. Mondjuk arra sincs sok szükség aki kb120 hősből nem tud választani... -
Mondjuk cserébe LoL-ban 1-2 havonta jön új hős (amit in-game pénzért lehet venni), Dotában meg 3 év alatt 1 új :D -
Ha nem változott a rendszerük az elmúlt pár hónapban, azért mert mindkettőben meg kell venned egy csomó hőst ha teljes játékot akarsz, dotában minden hős ingyenes. Csak skineket vehetsz amik tényleg csak a kinézetet módosítják, a karakter erejét nem. Ebből is nagyon jól megélnek. -
Miért freemium a lol meg a hots? -
ebből is látszik, hogy semennyire nem követem :D próbáltam beblöffölni. Dota van csak igazából fent a hármasból, de azzal is ritkán játszok haverokkal. -
-
-
Nem rég tettek bele matchmakinget... -
Dota is F2P... sőt még csak nem is freemium mint a LOL vagy a HOS.
a TF2höz meg valszeg azért nem jön annyi új tartalom mert 9 éves játék már és nem 3. -
Azért egy F2P játéktól nem tudom mit várunk. -
Azt hittem lesz benne valami sarokban síró TF2 a végén :D -
-
ja tényleg, a deus ex-es csapat is csinált a főszereplő hangjával dotás hangokat, gondolom egy kis gerilla marketing megoldásként sem utolsó. -
Nem beszelve az uj fegyver hangokrol... es persze skinekrol amiket nem is a valve csinal :c -
jah dota kap idén 2 új hőst a cs-nek meg járt egy revolver ami tönkre is tette a játékot egy kis időre :D -
Nem erzed at a helyzet sulyossagat :(( -
bocsi, de ez a videó... szörnyű. -
True story:(
-
http://www.sliver.tv/! :o -
-
itt szerencsére nincs textúra
(nsfw picit)
-
ha játszottál volna a witcher 1-el akkor tudnád, hogy bizony akkor is tágul veled a lemezvért mikor levegőt veszel :D hát igen ez van ha mindenkire dobnak légzés szimulációt és a lemezvért testként van beállítva amin van egy vas textúra :D