PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Én játszottam még anno 16 színre írt játékkal.
(bár voltak ugye eleve monokróm játékok is)
😊)
CGA és EGA monitor elõtt is üldögéltünk... <#vigyor2>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Akkoriban milyen szép színes játékok voltak. 😊

LasDen
mi ez?? és a katona mér veti le magát az asztalról??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GregSB

Ez jó cím
"Az Earth és Sky után jön a Google Body
A 3d testtérképet bemutató technológiát egyelõre egyetlen böngészõ sem támogatja." :%

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
uppsz, ezt nem ide akartam.. 😊)

Mindegy, vegyétek úgy, hogy egy firefox.

TRUE STORY! 😄

morcosqtya

Aquir
lawl

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Gurren

Nekem van egy ugyanilyen doboz az asztalomon, csak feketében.

[HUN]FaTaL
😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hegi90
Letöröl 3 toolbart a böngészõbõl, másnap megint ott vannak :|

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
_annyira_ nem profi 😊 (elméletileg a "informatikus hallgató hazamegy a szülõkhöz" vagy mi a mém - pl. felteszi a firefoxot és kicseréli kék e-re az ikonját)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
ennyi erõvel állítsa nagyobbra az ikonok méretét <#whatever>

All hail the double x!

Aquir
Ennyi erõvel inkább a betûtípust olvasni kicsi 😊

Aquir
na végre!

Hegi90
ez a mém megvolt?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Végre értelmes mûvészet!

qetuol
az a nagy fehér doboz az asztalon am micsoda?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

pxxl
jah tényleg

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
A gyereked meg itthagynád?😮😄

pxxl
egyébként lehet nem lenne szar egy szigeten...persze nem egyedül, csajomat vinném xD

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Persze meg autót, villamosenergiát meg úgy egyáltalán milyen rohadt gáz minden. Használj követ meg gyûjts fát és lehet élni mint az õsember 😄

Aquir
Azon kívül, hogy nekem csak tetszik a facebookos kép amit betettem, Internet nélkül is lehet élni, szóval milyen gáz már az is aki gépet használ

Carlos
<#taps><#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Büdös Bohóc
igazából csak azok szoktak köpködni a facebookra, akik tényleg ad.1: leszarják. Hát bazz, ha leszarod ember, akkor mit érdekel téged, ergo mit idegesíted magad rajta, hogy másoknak esetleg örömet okoz rajta megosztani röhögtetõ hülyeségeket? ad.2(gyakoribb eset) túl hülyék használni és ezért minden idegesítõ dologba belenyúlnak rajta és nem tudják letiltani se ezeket.

Ad1hez meg visszatérve: fórum nem tök ugyanaz? Beírjátok a sok hülyeséget a saját fórumba a """haverjaitoknak""" akiket a büdös életbe nem láttatok és nem mintha érdekelné õket, egyenesen leszarják, hogy te épp milyen helyen voltál bulizni tegnap este. És ugyanígy, én pl facebookon 90%-ban vicces dolgokat rakok ki, mert szeretem megnevettetni az embereket (ilyen formában is) és ugyanez igaz pl erre a topikra is, de valahogy azt ti nem érzitek szánalmasnak, hogy sg-n is napi x órát eltöltötök. Pedig de.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pxxl
nemláttya

All hail the double x!

Hegi90
Nem, nem látja. Egyszerûen nem jelenítõdik meg az nálad az eseményeknél. Különbözõ alkalmazásokat is el lehet ugyanígy rejteni.

azt nem tudtam, és akkor õ nem látja hogy tiltottam? mert elég idegesítõ hogy naponta ripacskodik

Carlos
Lehet tiltani. Plö volt asszonypajtást, vagy alkalmazásokat, ha valami idegesít.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az alap. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
aki meg akar találni, az tudja a telefonszámod/emailcímed nem? telefonkönyvnek jó a wiw is, oda nem kell arckönyv 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
gondolom a drogost sem😊

én mindig belebotlok olyanokba hogy a volt csajom kivel jár, meg az ismerõseim milyen szar dolgokat szeretnek
engem ez irritál ezerrel, nem is nézem mert csak felbosszantom magam
törölném magam a rendszerbõl, de inkább bent vagyok ha kellenék valakinek, de nem lépek be csak ha üzenetet vagy jelölést kapok

Carlos
Én meg plö azokat nem értem, akik cigiznek, akik elmennek a jólbebaszós buliba, vagy mondjuk CS-znek vagy SC-oznak fanatik szinten, és vannak akik trollkodnak az SG-n.
Kinek mi a hobbija, kinek mi a szenvedélye. Szerintem nem kell elitélni azokat, akik FB-oznak ezerrel.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini

pxxl

All hail the double x!

pxxl
és ebbõl következik az óckúl pojén...

All hail the double x!

w77d
hehe XD

Aquir

Rage47
<#eljen>
egyeseknek tényleg olyan mint a kábszer, nem értem ezeket

minek támla, itt a fal 😄 majd lesz véve persze új szék (meg monitor) idõvel persze
LasDen
jó a széked...szegény ház meg le van vetkõztetve és közszemlére bocsátva...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
Home cinema pro<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
Omg, ez az oldal nagggyon beteg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"