PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bár voltak ugye eleve monokróm játékok is)
😊)
CGA és EGA monitor elõtt is üldögéltünk... <#vigyor2>#vigyor2>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az Earth és Sky után jön a Google Body
A 3d testtérképet bemutató technológiát egyelõre egyetlen böngészõ sem támogatja." :%
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mindegy, vegyétek úgy, hogy egy firefox.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
Ad1hez meg visszatérve: fórum nem tök ugyanaz? Beírjátok a sok hülyeséget a saját fórumba a """haverjaitoknak""" akiket a büdös életbe nem láttatok és nem mintha érdekelné õket, egyenesen leszarják, hogy te épp milyen helyen voltál bulizni tegnap este. És ugyanígy, én pl facebookon 90%-ban vicces dolgokat rakok ki, mert szeretem megnevettetni az embereket (ilyen formában is) és ugyanez igaz pl erre a topikra is, de valahogy azt ti nem érzitek szánalmasnak, hogy sg-n is napi x órát eltöltötök. Pedig de.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Þór vígi þessi rúnar
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
engem ez irritál ezerrel, nem is nézem mert csak felbosszantom magam
törölném magam a rendszerbõl, de inkább bent vagyok ha kellenék valakinek, de nem lépek be csak ha üzenetet vagy jelölést kapok
Kinek mi a hobbija, kinek mi a szenvedélye. Szerintem nem kell elitélni azokat, akik FB-oznak ezerrel.
Þór vígi þessi rúnar

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?