PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Büszkén elmész megnézni, micsoda mûvész csajod van... és ezt kapod.
Mit tennél?
Nálam egy hidegvérû *le angolos távozás* lenne... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Csak azért is válaszoltam mert már régebben láttam ezt, annyira jobban nem lettem tõle, és ugyanaz az érzés kerülgetett ami téged: 7 perc felesleges idõelbaszás az életembõl.
De a világ tele van ilyenekkel. Nem kell messzire menni, nézzünk 20 percig TV-t... :-/
(de azért köszi, h ilyen szépen leirtad. 😊 )
Valoban ahogy te is leirtad, azon kivül, h megdöbbent semmi érték nincs benne.
Továbbra is kérem vissza ezt az elfecsérelt majdnem 8percet, ennél még az is értelmesebb, ha vmi idiota flash játékra baszok el ennyi idöt. 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A performansz az mûvészeti ág. Mûvészet, igen. Mint a pantomim, vagy a body-art, vagy a színészet, vagy egy színpadi darab.
Konkrétan ennek a videónak mûvészeti értéke nincs, performansznak akar látszani, de üres, hatásvadász, mondanivaló tekintetében reflektív, azaz nem akar mondani semmit, Te megnézed, kivált benned egy érzést, és automatikusan elkezdesz gondolkodni, mi lehet a cél, mit akar átadni..
Nem akart semmit, a célja az volt, hogy megdöbbenj, a mondanivalót Te vonod le magadban, amire Õ majd rábólint, Te meg érzed, hogy milyen tehetséges, és Te hogy megértetted.
Az emberek másik fele meg olyannyira de annyira nem érti, hogy magától az érzéstõl ijed meg, hogy Õ akkor buta mûveletlen, ha nem érti.. így inkább bólogat és hümmögve elismer, csak hogy palástolja (vélt) értetlenségét.
Elmagyarázom röviden egy példán keresztül:
Két híres orosz zongoramûvész beszélget:
- Te, legközelebb ha Sztálingrádban fellépünk, szarjunk bele a zongorába!
- Áá, hagyd! Úgyse értenék...
Na kb ennyi.
Önkifejezés, kétségtelenül. De ettõl nem lesz mûvészet.
Kérek vissza 7perc 42 másodpercet amit ez az izé elvett az életemböl!!!!

3:05 looooooool
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szerintem a franc gondolt volna ilyen egybeesésre.. és, hogy ebbõl lesz egy meme...
meg pont egy hûtõbe dugni a fejed?? <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy vicces végtelen ciklusba futhat az, aki rágúglizik a számra és EZT A KÉPET választja mindig a találatok közül. 😊
Amúgy valakinek van fent képe? 😄
"A fagyasztóba dugott fejû emberek nemzetközi hívószáma: 241543903"
google képkeresõbe írjátok be 😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
még nevetünk rajta...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"Az esküvõknél is elég lesz két tanú jelenlétében átállítani a családi állapotot, és amennyiben legalább 10-en like-olják, a házasság érvényes lesz."
+
"Állampolgárságot is egyszerûbb lesz szerezni, hiszen elegendõ lesz, ha Schmitt Pál ismerõsnek jelöl valakit és az helyesírási hiba nélkül vissza tudja írni neki, hogy köszönöm." 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
engem már a 22" wide monitorom is zavar, ha igy az arcomban van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ