PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
jah, így jó, csak utána rommá kell húzni, hogy legyen mirõl filóznia 😄

All hail the double x!

nálam már a performansz est említése után jönne a "csá doblak" 😄
Zomil
ugyanez, csak mellé lenne arcpálma is 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
<#banplz>😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

morcosqtya
Na most gondold el! Összejössz egy házibulin egy helyes lánnyal, telefonszámcsere, másnap találka és hív, hogy lesz neki egy performansz estje.
Büszkén elmész megnézni, micsoda mûvész csajod van... és ezt kapod.
Mit tennél?

Nálam egy hidegvérû *le angolos távozás* lenne... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Tudom, lehet hogy nem jött le a fogalmazásomból (mert már fáradt vagyok ilyenkor) de gyakorlatilag egy csipetnyi iróniával megfûszerezett "agreed" volt a postodra, ahol az irónia melletted (melletünk) állt, nem ellened.. 😊
Csak azért is válaszoltam mert már régebben láttam ezt, annyira jobban nem lettem tõle, és ugyanaz az érzés kerülgetett ami téged: 7 perc felesleges idõelbaszás az életembõl.

De a világ tele van ilyenekkel. Nem kell messzire menni, nézzünk 20 percig TV-t... :-/

Rage47
én belepörgettem haha
Zomil
Tisztában vagyok vele, h müvészet akar lenni. De csak akar, mert attol kurva messze van 😄
(de azért köszi, h ilyen szépen leirtad. 😊 )
Valoban ahogy te is leirtad, azon kivül, h megdöbbent semmi érték nincs benne.
Továbbra is kérem vissza ezt az elfecsérelt majdnem 8percet, ennél még az is értelmesebb, ha vmi idiota flash játékra baszok el ennyi idöt. 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

morcosqtya
Még mielõtt félreérti valaki:
A performansz az mûvészeti ág. Mûvészet, igen. Mint a pantomim, vagy a body-art, vagy a színészet, vagy egy színpadi darab.

Konkrétan ennek a videónak mûvészeti értéke nincs, performansznak akar látszani, de üres, hatásvadász, mondanivaló tekintetében reflektív, azaz nem akar mondani semmit, Te megnézed, kivált benned egy érzést, és automatikusan elkezdesz gondolkodni, mi lehet a cél, mit akar átadni..
Nem akart semmit, a célja az volt, hogy megdöbbenj, a mondanivalót Te vonod le magadban, amire Õ majd rábólint, Te meg érzed, hogy milyen tehetséges, és Te hogy megértetted.

Az emberek másik fele meg olyannyira de annyira nem érti, hogy magától az érzéstõl ijed meg, hogy Õ akkor buta mûveletlen, ha nem érti.. így inkább bólogat és hümmögve elismer, csak hogy palástolja (vélt) értetlenségét.

morcosqtya
Performansz-nak hívják, a szakzsargonban. "mûvészet" szerintük.
Elmagyarázom röviden egy példán keresztül:

Két híres orosz zongoramûvész beszélget:
- Te, legközelebb ha Sztálingrádban fellépünk, szarjunk bele a zongorába!
- Áá, hagyd! Úgyse értenék...

Na kb ennyi.

Önkifejezés, kétségtelenül. De ettõl nem lesz mûvészet.

Zomil
Ez mi a geci volt????? omfg

Kérek vissza 7perc 42 másodpercet amit ez az izé elvett az életemböl!!!!

tommygear
ascii art mesterfokon 😄DD
Hegi90
MI A FASZ EZ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

3:05 looooooool

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mivan?
deszemééééét 😄DDDDDDDDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
😄DDD
(degecc)

Ne gúnyolódj a bölcsészeken, szükség van rájuk, különben nem jöhetnének létre olyan színvonalas alkotások, mint ez:

[HUN]FaTaL
Nem igazán PC Humor de talán belefér:

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten

Saor Alba

lol'd

csak utánad <#banplz>
morcosqtya
van már ilyen kép a neten.. 😊)

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Próbáljunk meg egy hasonló mémet csinálni, a tag legyen 456157286 és porszívóba dugott f*szokat fényképezzünk. Geonak házigazdai elõjoga kezdeni a sort!
morcosqtya
Viszont ez is az az eset volt amire azt mondják, hogy az ÉLET írja a legbizarrabb sztorikat.
Szerintem a franc gondolt volna ilyen egybeesésre.. és, hogy ebbõl lesz egy meme...

meg pont egy hûtõbe dugni a fejed?? <#nemtudom>

Ahogy az már csak lenni szokott... 😞

Amúgy vicces végtelen ciklusba futhat az, aki rágúglizik a számra és EZT A KÉPET választja mindig a találatok közül. 😊

morcosqtya
Egyébként lehet h valakik szabotálják mert van pár nem hûtõs kép is a találatok között.. 😊

Vagy csak simán nyomj itt ezen az oldalon egy ctrl+f-et és oda írd be. 😊

Amúgy valakinek van fent képe? 😄
kifli
most láttam humiariba:

"A fagyasztóba dugott fejû emberek nemzetközi hívószáma: 241543903"

google képkeresõbe írjátok be 😊
pxxl
legnagyobb a pokemon-os dvd alul <#banplz>

All hail the double x!

gergely1991
hmm...játékélmény növelése?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

😄

még nevetünk rajta...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Lullaby
Kellemes lehet a szemnek... (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

nekem ez tetszett nagyon 😄DDDDDDDD

"Az esküvõknél is elég lesz két tanú jelenlétében átállítani a családi állapotot, és amennyiben legalább 10-en like-olják, a házasság érvényes lesz."
Jim Morrison
LOOOOL 😄 durva

+

"Állampolgárságot is egyszerûbb lesz szerezni, hiszen elegendõ lesz, ha Schmitt Pál ismerõsnek jelöl valakit és az helyesírási hiba nélkül vissza tudja írni neki, hogy köszönöm." 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CharrDen
Jéé ilyen hangfalam van 😄

Zomil
pffff, ennek biztos sok értelme van 😄

engem már a 22" wide monitorom is zavar, ha igy az arcomban van 😄

Rage47
kellemes lehet így játszani😄
w77d
báááázd ez nagyon ott van XXD

Most mi a bajotok vele? Sztem tök fasza!

Bazzeg... ez nem komplett...

DJ RX7
<#wilting>

:3

Piszkos  Fred
ilyen nincs

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

bakkerman
úristen gecíííí szakadok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!