PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerintem azért nem célszerű temetni a PCs online gaminget. 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
20 gomb alatt nem élet az élet, és még el tudnám képzelni, hogy néhány gombot máshova, máshogy, esetleg 1-2-vel többet raknék <#idiota>#idiota>
Nagyobb gond, hogy a szoftvere egy gané :S
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.06.19. 13:40:59
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.19. 09:13:14
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak kérdezem széttett kezekkel: nem lehet hogy PC-n azért szorul vissza, mert itt van lehetőség cheatekre, és ezt kezdik megunni? (na meg XO/PS4-en kiegyenlítettebb a küzdelem, mindenkinek csak egy kontrollere van) A GTA V multija is jelenleg hemzseg a csíterektől, és így nem sok értelme lett már, hiába a sok dlc :/
Utoljára szerkesztette: papi08, 2016.06.19. 09:07:28
13 éve itt. Szép idő.
@Pio:
Én már másfél éve nem igazán vagyok nagy játékos, de amennyire tudom warez és a multi nem megoldott jelenleg.
Csak meglepődtem a statisztikákon, mert azt hittem PC-n mégis sokkal nagyobb játékos bázisa van az fps játékoknak, mint PS4/XO-n.
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2016.06.19. 08:56:32
Viszont semmi más nem lett megtörve win store-ból (Rise of Tomb Raider, Gears of War).
Hogy denuvo-e vagy nem azt nem tudom, a lényeg, hogy nincs belőlük warez és tényleg továbbra is úgy gondolom, hogy a warez visszaszorulása hozta el ennek a nagy pálfordulásnak a lehetőségét.
Adversus solem ne loquitor
Szerintem eleve ezt az MS féle crossbuy rendszert a denuvo teszi lehetővé, ha továbbra is lenne warez PC-re tuti, hogy nem lépték volna meg.
#33816: Attól függ, hogy honnan nézzük a dolgot...ha valaki PC gamer alapvetően, akkor konzolt már csak exkluzív címek miatt venne, más meggyőző indok aligha van rá. Bár a multiplatform címek ott vannak a két nagyobb konzolon, PC híján egyetlen konzolt tulajdonlóként is, a szolgáltatásaik mellett a másik fő indok mégis az exkluzivitás...aki konzolok eladásából él is elismeri, mint a fő fegyvertények egyikét, felesleges lenne elbagatellizálni. 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.06.18. 23:37:49
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
13 éve itt. Szép idő.
Vagy lehet most már a Hardline a menő.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem csak az kell, hogy hasznosnak érezzem magam 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
/isten éltessen!
De a valóság ez (ma reggeli állapot):
Mindenestre ez itt rohadtul off 😊
Számomra az Xbone felhozatalból sincsenek olyan címek, amelyeket szörnyen tegnapra játszanék, PS viszonylatban főleg töredék. Inkább csak a Halo részek tetszenek a sztori és a mindenféle vizuális dizájn miatt, bár az utóbbi rész sehol sincs a régebbiek tükrében, így azt különösebben nem sajnálom hogy nem játszhattam...viszont az fog először jönni az első és második rész után sok-sok évvel újra PC-re...aztán gondolom kapunk majd Master Chief Collection-t is valamikor, ha már az Xbone átiratot eleve megcsinálták, a PC-s minimális munka lesz...na akkor majd nekiesek minden résznek. 😊
Én nem arra gondoltam, hogy a last guardian már mióta várat magára, hanem ettől teljesen függetlenül arra, hogy a konferencián a microsoft inkább arra koncentrált, hogy bemutassa, milyen játékfelhozataluk lesz a jövő évi konferenciáig a sony pedig arra, hogy lenyűgözzön. Az általad említett 2 címen felül talán a Horizon kapott megjelenési dátumot, más nem, azokat csak mutogatták, hogy nézd már, egyszer majd lesz ilyen is. Szerintem azok már inkább PS Neo címek lesznek (persze menni fognak PS4en is butítva).
Arra gondolok, hogy PS-en annyira szűkös az igazán AAA exkluzív felhozatal, hogy bőven el lehet lenni úgy is, hogy havertól évente 1× 2 hétre kölcsönkéred a PSt és végigtolod azt a 2 komolyabb exkluzív címet, ami az egész évben kiadott 4-ből még érdekel is.
Persze lehet, hogy Boxon se jobb a helyzet, PC gamerként annyira nem vagyok képben, PS-t szoktam néha kölcsönkérni. Annak viszont örülök, hogy minden Xbox játék jönni fog PCre (a pénztárcám kevésbé 😊 ).
Én a vonzó felhozatal alatt inkább a számomra tetsző témájú, világú címekre gondoltam és az ilyesmiben mintha a Sony több remek csapatot tudott volna bevonzani, mint a M$. Attól függetlenül, hogy ki milyen távoli címeket demózott és demózott-e gameplay anyagot vagy csak cinematic bullsh1t volt. A Resident Evil 7 szvsz várós, mert szeretem a sorozatot, de a figyelmemet nem igazán tudták felkelteni a demózott anyaggal, mivel gameplay nem volt benne, legalábbis hosszabb összefüggő nem. A sztoriról nem mondtak semmit, a gameplayről nem mondtak semmit, csupán odatettek pár...megfelelő setting tudatában ijesztőnek hatható környezetet, de az egésszel nem csináltak semmit, annyira szörnyen unalmas teaser anyag volt... 😊 No de a Resin kívül több játékot amelyet demóztak sajnálom hogy exkluzív anyagok, mert mintha a Sony exkluzív holdudvarában több lenne a fény mint a M$ esetében, mintha a Sony háttere szellemi fölényben lenne...bár valamilyen szinten, érdeklődési terület kérdése is lehet, de a Sony játékai mellett mintha a M$ felhozatala csupán az átlag amerikai Joe-t célozná meg, akinek nem kell magasra tenni a lecet hogy élvezzen egy játékot, nem szükséges ilyen-olyan morális-, világnézeti-, társadalmi- stb. dilemmák/kérdések elé állítani, vagy nem is látná meg a a többé-kevésbé mögöttes elgondolkodtató tartalmat vagy nem is érdekli és csak 'I wanna shoot some fools and chillax on the couch'... 😄
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.06.17. 20:01:39
Most nem szedem össze, lehet, hogy összeszedve totál nincs igazam, de a fíling számomra ez volt, néztem mindkét konfot, egyiken kijött valaki, játszott, aztán mondtak egy megjelenési dátumot, másikon pedig kaptuk az előregyártott videókat dátum nélkül.
De egyetértek, mozifilmként jobban működött a sony konferenciája. Gamer szemmel, aki játszani szeret és nem csak látványos trailereket nézni, háááát...
Ezen is sírtam, itt minden van:
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ui.: Üdvözlendő a M$ üzletpolitikai változása, végre felismerték, hogy a csak konzolos game eladások számukra is fájnak...üröm az örömben, hogy számomra inkább a PS-es felhozatal vitte a pálmát az E3 konferenciákat elnézve... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.06.17. 16:41:03
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
http://store.steampowered.com/app/485890/
Per Aspera Ad Inferi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/