PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aztán az elsõ CD Kodak :D Majd jó 6 évre rá talán a half-life 1 :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Éppen ezért a rendõr dolga, hogy kétséget kizáróan bizonyítsa, hogy ki használta akkor a wifit. Mivel gyakorlatilag lehetetlen, ezért nem igazán tudnak ezzel mit kezdeni. Errõl pont nemrég volt egy bírónõnek egy nyilatkozata.
Nem véletlenül szoktam idõnként a szomszéd kódolatlan netjén letölteni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
egyetlen apró hibája volt, h már 97-ben is... nos, elképesztõen rondán nézett ki <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Nemrég volt ha jól emlékszem Németországban egy olyan eset, hogy valakinek lopta a wifijét a szomszéd és a lopott wifin keresztül illegálisan töltött le zenéket és ott se a letöltõt büntették meg végül, hanem a wifi tulajdonosát."
Egy bûncselekményért csak azt lehet elítélni, aki elkövette. Ha nem bizonyítható egyértelmûen, akkor nincs ítélet. Pont ezért nem nagyon lehet IP alapján lekapcsolni senkit sem, mert nem bizonyítható, hogy õ, vagy másvalaki, aki lopta a WIFI-t, volt-e az elkövetõ.
Battle Isle 2 úgy 1995-ben.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nekem még vannak a 3.5 inch-es lemezek sõt, a meghajtó is megvan és mûködik(egy PIII-as gépnél nem csoda).Bár nem igazán használom õket(az elmúlt napokban/években nem használtam)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

http://goo.gl/gd6Zi5
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Sajnos már karcos a lemet és nem mûködik... :(
Nekem a legextrémebb lemezes "kaland" az volt, amikor a Diablo+Hellfire-t és a Hexen 2-t hordtam át lemezen a falu másik végében (gyalog 20 percre) lakó ismerõstõl. A három együtt úgy emlékszem nagyjából 3-400 lemez lehetett és egész héten gyûjtöttem be minden lemezt az osztálytársaktól, hogy minél kevesebbet kelljen fordulni.
Na persze nem úgy ment az, hogy áthoztam és kész, hanem áthoztam, megpróbáltam kitömöríteni, akkor kiderült, hogy melyik 50 file lett CRC erroros, azokért újra el kellett menni és így tovább... :)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
#18153: pár napja ismerõs beállított egy floppy-val h kapjam már le róla ami rajta van, és furcsán nézett amikor elkezdtem keresni a DeLorean-t <#idiota>#idiota>
mondjuk nem csak a floppy jutott erre a sorsra
#18133-ra meg a szokásos: internet police bhahaha <#bohoc>#bohoc>
viccesek. tényleg.
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/