PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
Planescape: Torment lenne talán?

#18153: pár napja ismerõs beállított egy floppy-val h kapjam már le róla ami rajta van, és furcsán nézett amikor elkezdtem keresni a DeLorean-t <#idiota>
mondjuk nem csak a floppy jutott erre a sorsra

#18133-ra meg a szokásos: internet police bhahaha <#bohoc>
viccesek. tényleg.

"The trees move. Do you not see it?"

Jim Morrison
sajnos nem emlekszem :/ kb tudom mik voltak eleinte, ha eszembe jut leirom. Floppyt meg en is sokszor hasznaltam. ha jol emlekszem a comenius logo 4 re fert ra 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

w77d
elsõ CD-s?? Asszem valami Star Wars game, a második az tudom hogy az Imperialism volt...

Rage47
én még azt a nagyobb méretû lemezt is használtam infó órán 😄 otthon akkor már kis méretû floppyt használtunk
Hegi90
Talán a Catz

Meg valamilyen felülnézetes rpg-szerûség, nem emlékszek a címére, de azt tudom, hogy az intrójában egy csuklyás alak táncolt egy zöld színû tûz körül, eléggé félelmetes volt 😄 Ha valaki tudja melyik játék az, mondja meg 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

I.C.ram
Imperialism, ami dual paltformos volt: Mac és PC-re is felment 😊
LasDen
asszem Stronghold...ha nem számolom a Gamestaros lemezeket....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GregSB
Ha jól emlékszem a Commandos volt az elsõ eredeti CD-s játékom 😊

LoDMaSt
fifa 99 volt az elsõ, meg valami settlers pack még 2 másik játékkal együtt. 😊

@ Hellomarci

Zomil
Tényleg amugy nektek mi volt az elsö cd-s eredeti játékotok? 😊
Nekem knights & merchants...hatalmas játék volt, elég sokáig toltam 😊
Vele együtt kaptam a Vészhelyzetet... 😄 Talán még emlékszik vki rá, ilyen tüzoltokkal meg ilyenekkel kellett embereket menteni...
Meg még amit picit késöbb "kaptam" az a Settlers 3...igazábol faterom kapta kölcsön és hát nem el lett felejtve, h nálunk van 😄
De legalább nem kellett a kovács>malacot kovácsol buggal találkoznom...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
amugy a legjobb, h nekem nincs felszámozva a mortal 3...szoval minden felrakás elött megkelett nézni minden és sorrendbe rakni... 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Casillas
nekem a C&C volt az elsõ "többfloppys" játékom 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

GregSB
Én a Doom2-t floppyn kaptam meg anno. Nem emlékszem pontosan kb hány db-on volt rajta, ha nem tévedek kb 14-15 db-on. Elkezdtem installálni, és kb 30 perc múlva, az utolsó elõtti floppy hibás volt. Elképzelhetitek milyen fejet vágtam amikor ezt kiírta nekem a gép <#idiota>

Zomil
nekem megvan a mortal kombat 3 kb. 15 floppy-n... 😄
meg stunts meg ilyen jo játékok...kár h nincs olvaso a gépembe... 😄

Én heti két alkalommal feltettem anno a win 3.1-et a floppycsomagról 😄

[HUN]FaTaL
Azért a nagytöbbség hallott róla. A huszonévesek még használták is (én is). 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Eszembe se jutott volna hogy erre céloz 😄

Dzsini
Kérdezd meg a mai tizenéveseket, hogy ismerik-e/használnak-e még floppyt - mégis az a mentés "nemzetközi" jelölése a programokban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én nem értem

LasDen
kellett 1 perc mire rájöttem mit akar....pedig a floppy nem volt olyan régen....2005-ben nekem még kellett használni....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
hátha van aki még nem látta ezt a parodia websorozatot 😊
ma jött ki az utolso része(ez az elsö amit beraktam) 😊

pxxl
<#unalmas>

All hail the double x!

w77d
A rendõrség nem számít harmadik személynek...

Dzsini
A rendõrségnek nyomozás során kiadhatja. De tényleg költöztessétek át a témát a torrent topicba, a rengeteg tévedést ott legalább kijavítják.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

norbi4567
Ha jól tudom akkor a szolgáltató nem adhatja ki 3. személynek az adataimat (IP hez tartozó név, lakcím) Szal ha mégis megteszi akk lehet perelni a szolgáltatót 😄

Az kamu, a hostot te is át tudod írni egy kis trükkel. :-)

:-)
Nálunk legális leszedni, szal nem fog.

Dzsini
...és mindezt át lehet költöztetni a Torrent topicba, mert innentõl nem humor.

Zomil
peer listában néha lehet látni ilyen activision meg blizzard, meg ilyeneket, figyelik, h mennyiszer töltik le a játékaikat 😊

Ne nekem próbáld ezt megmagyarázni, én csak a hírt szállítottam.
Inkább írd össze az érveidet, hogy majd legyen mivel védekeznünk, ha ide is elgyûrûzik a dolog... ;-)
Milyen cégek és mit figyelnek? :-)

Zomil
pedig nem ritka, h cégek ott figyelik a peer listát 😊

Na várjál. Egyrészt a hatóság csak akkor látja a kliensben, hogy ki szedi tõle az anyagot, ha õ maga is warezol. Na ezt nem lehet. :-)
Másrészt akkor látsz 10-20-100 embert, aki épp szed tõled, nem 23ezret.
Harmadrészt nem az egész filmet fogod egy embertõl leszedni, csak egy darabkát, ami egymagában nem ér semmit.

Rendben, most hogy megtudtuk hogy is kapnak el, a kérdés csupán már csak az hogy hogyan védekezzünk ez ellen.

pl.: PeerBlock program használata.

egyéb?

Akár a torrentkliensben a Peers résznél is megnézheted az összes épp aktuális le/feltöltõ IP címét.

Az adott IPért felelõs pedig az internetszolgáltatás tulajdonosa, így nyilván azt perelik be.

Nemrég volt ha jól emlékszem Németországban egy olyan eset, hogy valakinek lopta a wifijét a szomszéd és a lopott wifin keresztül illegálisan töltött le zenéket és ott se a letöltõt büntették meg végül, hanem a wifi tulajdonosát.
Nem az IP tulaj azonosítás a kérdés, hanem az, hogy az adott IP-rõl ki és mit töltött?
Ráadásul nem is elég, hogy leszedtem a torrent file-t. Annak a tényét is bizonyítani kell, hogy az egész filmet leszedtem. Márpedig az p2p, szal ezt nem is értem. Tracker meg nem tárol IP-ket.

Zomil
gondolom megvan ki mikor milyen ip-vel töltött és a szolgáltato megmondta, h éppen kinél volt az ip...(persze lehet, h hülyeség amit mondok)

Honnan tudják, hogy ki töltötte le?

OFF
Az amcsiknál 23ezer (!!) embert perelnek be, mert letöltötték az Expendables-t torrentrõl... O_O
Ez lesz minden idõk legnagyobb torrenttel kapcsolatos pere (talán még úgy is, ha az összes eddigit összeadjuk).
Zomil

pxxl
nemhogy stílusosan Chromium-ot használnának <#idiota>

All hail the double x!

GregSB
Azt is használnak. A Windowson felüli 80%-ot Linus és OS X teszi ki. Nem tudom milyen arányban, de gyanítom a Linux van többségben.

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Dzsini
pörgettyû van benne 😊 ha elég súlyos további elõnye, hogy nehezebb tõle felborítani a laptopot és plusz biztonságot ad a merevlemeznek 😄

pxxl
láttál te már egyáltalán analóg giroszkópot bármilyen notiban? <#banplz>

All hail the double x!

daeemoon
Most, hogy itthon vagyok, erre rácáfolnék, vagy legalábbis nálam nem mûködik Tûzróka alatt a forgatás 😊

18103: Most már értem miért állt le a PSN <#idiota>
kifli
ésalinux?