PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
PC-s játéktörténelem
A sorozat egy "1990 elõtt" résszel indított aztán 1993-ig minden évrõl 1, utána minden évrõl 2 cikkel bõvült, most a 2001-es év elsõ részénél tart.
Minden egyes cikkben az adott év 10-20 nagy játékcímével foglalkoznak röviden, szerintem érdemes elolvasgatni.
A legutóbbi (2001/1) cikk utolsó oldalát linkeltem be, mert itt alul megtalálható az összes korábbi cikk linkje is.
Jó olvasgatást!
de ez nagyon kész...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://iddqd.blog.hu/2011/05/30/japan_loverseny_wtf
Per Aspera Ad Inferi.
Meg kábé két éve úgy "játszik" L4D-et, hogy elindítja a menüt, kialttabol, aztán csinál mást. Közben a Steam meg játékidõnek regisztrálja ezt. Aztán örül neki, hogy egy hét alatt 168 órát "játszott"...
Hogy ez miért jó, azt már végképp nem értem, elég lökött egy dolog...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
amúgy L4D-ben is béna volt szegény, hiába írja, hogy mindig azzal játszik
Linkelgette folyton a videóit, én meg rendre figyelmen kívül hagytam õket, és azóta sem fogom fel, hogy valójában kinek gyártja ezeket...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
WHAT?! An interference pattern?!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
All hail the double x!
All hail the double x!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
am mindjárt megvan a teljes 9 sor 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha a rendszerszolgáltatásoknak netre van szüksége, akkor legfeljebb ennyi sávszélt vehetnek el, ez a limit valójában a felhasználónak jó, mert nem fogja felzabálni az összeset. Persze az egésznek igazából az 56K-s idõkben volt jelentõsége, sõt, már akkor se igazán, legfeljebb ha a Freestart épp 5-10Kval kapcsolódott fel és nem akartad disconnectelni, mert akkor 2-3 órán át tuti megint nem jutottál vissza (azok a régi szép idõk....).
De persze lehet, hogy határon túli magyarok gépein valóban mûködik a dolog, azt nem vágom... 😊
"Internet gyorsítása 20% sávszélesség visszanyerésével a Windowstól!"
Valaki ezt próbálta ?😄
......és a válasz:
"
But - if you want to get technical - when the dog sperm breaks though the human egg cell's wall, you are fertilized and pregnant from the dog sperm for a micro-second until the egg dies.
"
fákje!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n