PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
csoda, hogy még nem törölték! 😄
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak azért nem veszik ki a nem durva, poénos terveket, hogy minél nagyobb legyen a látogatottság. Ez volt a céljuk, és elég jól összejött nekik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Azt kérdezi ez jó firdítás -e. Még mindig nem értem mi ezen a rossz / vicces.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy már elvileg kint van, legalábbis láttam valahol képet aki a PS3 koronggal pózolt.
Szerintem minden idõk legjobb éve játékok szempontjából 1998 volt. Azóta se és szerintem a közeljövõben se lesz ahhoz az évhez fogható.
WHAT?! An interference pattern?!
Az operációs rendszeren is túl...
Neki meg csak hobbi lett, meg élvezte a "népszerûséget".
Külön vicces volt látni, mikor egy-egy komplikáltabb játékkal pancserkodott, aztán a végén egyszerûen leszarozta. 😄
Az operációs rendszeren is túl...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ezért volt egy kisebb orgazmusa a youtube-os (egy napos) elismerés megszerzésekor.