PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Komoly hûtõereje nincs, egy doboz sört vagy kólát elég jól hûvösen tud tartani (ahogy a fordítottja egy bögre kakaót melegen).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a másik, hogy én csak párszor próbáltam, de én nem tudtam úgy konzolon fpssel jáccani mint az a fazon 😄
most meg tomb raider van, de nekem annyira nem jön ez be....
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"USB connectors also supply electric power, so many devices connected by USB do not need a power source of their own. "
Az új azért veszélytelenebb.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Inkább az érdekelne engem milyen fogyasztása lehet ennek??
(nem vagyok villamosmérnök, de USB-rõl kapja a tápot... <#fejvakaras>#fejvakaras>)

Itt nézhetõ élõben az E3, ami minket elsõsorban érdekelhet az 18:30-tól a Microsoft konferencia, ugyanis ígéretet tettek arra, hogy újra életet lehelnek a PC-be, mint játékplatformba, aminek oka az, hogy nem szeretnének piacot veszteni a linuxszal és az osx-szel szemben.
A legtöbben Gears of War 3 PC bejelentést jósolnak.
Bár ha engem kérdeztek az egész PC-s témából nem lesz semmi nagyszabású bejelentés, mivel a Kinect baromi nagy siker lett, szóval inkább arra koncentrálnak és elviselik a pár százalékos piacvesztést.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem olvasom olyan gyakran, de ilyet én még nem láttam....
WHAT?! An interference pattern?!
Sony után szabadon..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
gondoltam is hogy ez kicsit gyors lenne 😄
All hail the double x!
Under 17 cannot play it unless their parents don't give a shit.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Mondjuk én az elsõ résszel 5 évig multiztam (bár szerintem starcraftos elõélet nélkül is tökéletesen értelmezhetõ, mit látunk a videón) és én se tartom viccesnek, legfeljebb meglepõnek. Vagy bundának. 😄
Amúgy meg pasziánsz a király!