PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WHAT?! An interference pattern?!
Külsõsöknek annyira nem nagy poén
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"The trees move. Do you not see it?"
ellenpéldának ott a ghost recon...abba úgy érzem, hogy valami tökös legény a karakter...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én nem játszottam tartósan egyik DotA verzióval se tarósan. A The Great Strategy nevû MODdal játszottam sokat Warcraft 3-ban, az eléggé hasonlít a DotA-ra, csak teljesen egyedi hõsöd lehet, mert Te vásárolhatsz neki játék közben, fejlõdés során minden képességet, illetve a gép által irányított lényeidet is rengeteg módon lehet fejleszteni. Ezen felül egy Battle Ships nevûvel, ami megint csak hasonló, de egyre jobb és jobb ágyúkat kell vásárolnod a csatahajódra, amik automatikusan tüzelnek, illetve egyre erõsebb hajómodellt vásárolhatsz meg. Engem sokkal jobban megfogtak ezek, mint a DotA.
HoN-t, LoL-t kipróbáltam, de egyikkel se játszottam pár meccsnél többet, a DotA 2-t is célom lesz kipróbálni mindenképp, mert azért érdekesnek találom a mûfajt a Valve pedig sz*rt még nem adott ki. De azzal se hinném, hogy tartósan játszanék.
(Leírva a nevét meg hirtelen hexelgetés roham tört rám 😄).
Különben nem is kérdés, hogy a DotA2-t fogom választani. Te?
A DotA2-nél pedig IceFrog dolgozik, aki 2005 után átvette a DotA stafétáját és azóta is csinálja.
Nemhogy nem ugyan azokról az emberekrõl van szó, de a rajongók közt csomóan még oldalakra is szakadnak aszerint, hogy Guinsoo/IceFrog a szimpibb számukra.
Azért ez vicces, akkor a kedves DotA alkotók a LoL mellett a DotA2-t is kidobják a piacra... Háromszoros bevétel (nem).
A poén pedig: Duke Nukem (a Duke Nukem játékok fõszereplõje) 12 éve börtönben van, most végre kiengedték (megjelenik a Duke Nukem Forever, amit nem is 12, hanem 14 éve jelentettek be), viszont most Gordon Freeman (Half-Life fõszereplõ) van börtönben, mert elég régóta várják a rajongók a Half-Life 2 Episode Three-t, de egyelõre semmi hír felõle.
Amúgy nem értem a képen a poént... Valaki magyarázna?
"The trees move. Do you not see it?"