PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

jobb mint a szar tf2-d <#banplz>

WHAT?! An interference pattern?!

Guren
LOL NO

amúgy meg starcraftozzatok!!!!! <#nezze>

a lényeg, hogy az elõnyben lévõ játékos kilépett a faszba, mert azt hitte, hogy kurvára vesztésre áll. Az ellenfele meg kb 2 perccel elõtte egy mellékattintásból kinyírta a saját bázisát is...

Külsõsöknek annyira nem nagy poén

LasDen
hát nekem nem mond semmit....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tömeg fejét mindenképp ;D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

laikusok kb semmit nem fognak belõle érteni...

Tekerjetek 1 percre 😄

Metalmilitiakid
igen, crysis 1 pofázás, kieg még durvább pofázás, crysis 2 4 szó össz-vissz They call me Prophet.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Rage47
HLben jól megoldották, ellenben a Crysis2-vel 😄
Calver
Multiban lehet szólni ^.^

LasDen
oké...hl-be még elmegy...de egy cod-ban, ahol elméletileg egy hadseregben harcolsz, de azé te egy büdös szót nem szólsz....jó mondjuk az utolsó cod-ban nem így van, de engem idegesít....
ellenpéldának ott a ghost recon...abba úgy érzem, hogy valami tökös legény a karakter...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

HL-ben szerintem nagyon jó, azért van hogy jobban azonosulj Freeman-el.

átméretezésre rageface 😄 a forrást is csekkoljátok, az elsõ komment is nagy 😄
GregSB
Az ilyen reklámokat szeretem 😄

[HUN]FaTaL
Jaja GTA3-ban nagyon idegesítõ volt 😄 Mint egy bológató jános 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

DJ RX7
meg a gta iii

:3

LasDen
szerintem ez akkora buziság, hogy a játékos karakter nem szólal meg egyszer se....fõleg a codban idegesített ez nagyon....

A fõ poén az, hogy Gordon Freeman még egyszer sem szólalt meg a játékban, ezért néma 😊

Vajon fake ? <#hehe>

Rage47
http://www.develop-online.net/news/37625/Newell-Weve-moved-beyond-the-episodic-model
RatBaG
hol, mikor?

Per Aspera Ad Inferi.

Büdös Bohóc
szerintem sem, csak úgymond nagy a nyomás biztos minden csapaton, hogy egy szintet tudjon adni. Pedig tényleg nem kéne.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

zeli
Azért nem olyan rossz az a motor szvsz, lsd. Portal 2.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Rage47
nem lesz ep3, mondták már
Büdös Bohóc
Miért? Szerinted 3 hl2 motorral készült játék után mi más blokkolhatja az egészet? A tudás meg van ahhoz, hogy technikailag kivitelezhetõ legyen stb... Max azt képzelem még el, hogy rájöttek, hogy kiöregedett a motor és inkább várnak az ep3-al míg nem lesz felturbózva a motor vagy nem csinálnak teljesen újat.

Ennyi év alatt ? Nowai

Büdös Bohóc
azért az elég bátor volt valve részérõl, hogy betervezte elõre a 3 epizódot és úgy igazából a történetet nem is tudta még hozzá... mert az kizárt, hogy más miatt késsen, szerintem szimplán nem tudtak értelmes befejezést kitalálni.

Zomil
Mivel Valve nem lesz egyáltalán E3-on igy asszem a kérdésedet megválaszoltam... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

OFF
Én nem játszottam tartósan egyik DotA verzióval se tarósan. A The Great Strategy nevû MODdal játszottam sokat Warcraft 3-ban, az eléggé hasonlít a DotA-ra, csak teljesen egyedi hõsöd lehet, mert Te vásárolhatsz neki játék közben, fejlõdés során minden képességet, illetve a gép által irányított lényeidet is rengeteg módon lehet fejleszteni. Ezen felül egy Battle Ships nevûvel, ami megint csak hasonló, de egyre jobb és jobb ágyúkat kell vásárolnod a csatahajódra, amik automatikusan tüzelnek, illetve egyre erõsebb hajómodellt vásárolhatsz meg. Engem sokkal jobban megfogtak ezek, mint a DotA.

HoN-t, LoL-t kipróbáltam, de egyikkel se játszottam pár meccsnél többet, a DotA 2-t is célom lesz kipróbálni mindenképp, mert azért érdekesnek találom a mûfajt a Valve pedig sz*rt még nem adott ki. De azzal se hinném, hogy tartósan játszanék.
Végigolvastam aztán 😄 Már rájöttem én is, hogy IceFrog-ról van szó. De azt írták, hogy a mod megcsinálója "hiring the community developers who built the mod" és én már kapásból Guinsoo-ra gondoltam. (Hiszen én úgy tudtam az õ neve alatt futott elõször a DotA). És mivel a LoL-t is úgy hirdették még az elején (mikor még kész sem volt), hogy Guinsoo papa fogja készíteni... Azt hittem, hogy ugyanarról a poénról három jó vastag bõrt is le fog húzni 😄
(Leírva a nevét meg hirtelen hexelgetés roham tört rám 😄).

Különben nem is kérdés, hogy a DotA2-t fogom választani. Te?

Érdekes lesz majd nekik átcsábítani a LoLról az embereket 😊

Pedig nem így van, a DotA-t az elsõ 2 évében, 2005-ig egy Guinsoo nevû srác vitte (bár nem õ készítette eredetileg a játékot), õ segédkezik a LoLban.
A DotA2-nél pedig IceFrog dolgozik, aki 2005 után átvette a DotA stafétáját és azóta is csinálja.
Nemhogy nem ugyan azokról az emberekrõl van szó, de a rajongók közt csomóan még oldalakra is szakadnak aszerint, hogy Guinsoo/IceFrog a szimpibb számukra.
"Dota 2 is the result of Valve hiring the community developers who built the mod and giving them the chance to finally build a full product out of their idea"

Azért ez vicces, akkor a kedves DotA alkotók a LoL mellett a DotA2-t is kidobják a piacra... Háromszoros bevétel (nem).

dota2

A poén pedig: Duke Nukem (a Duke Nukem játékok fõszereplõje) 12 éve börtönben van, most végre kiengedték (megjelenik a Duke Nukem Forever, amit nem is 12, hanem 14 éve jelentettek be), viszont most Gordon Freeman (Half-Life fõszereplõ) van börtönben, mert elég régóta várják a rajongók a Half-Life 2 Episode Three-t, de egyelõre semmi hír felõle.
Dota2? Micsodaaa?!

Amúgy nem értem a képen a poént... Valaki magyarázna?

Szerintem ez idei E3-on õ is ki fog jönni onnan... Nem létezik, hogy a VALVe egyetlen projektje a dota2 legyen.
Guren

Calver
Morrowind, egyik NPC akivel az elsõk között találkozol.

Calver

nem értem.

Ezek hülyék bazz :o

Lyukasbogrács
és ha trap?

...csak úgy, mint a gay test-ed eredményei... ;-)
Lyukasbogrács
ezek a M$ reklámok egyre rosszabbak <#idiota>

GregSB
😄DD

Solten
Igen, ahogy az egyik kommentelo irta, eros sztereotipia hogy a nemetek humortalanok... 😄D

Saor Alba