PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az elsõ mûködött is, a többi kevésbé... :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem például Firefox Saved Passwords listában 140 bejegyzés van. Persze a nagyját nem igazán használom semmire, de néha mégis oda keveredek.
A "kritikusabb" oldalakra különbözõ jelszavak vannak, a többire viszont 1-2 sablon jelszó. És a közös kapocs, a fõ mailcím jelszava mindentõl eltér és rendszeresen változik, illetve azt csak akkor használom regisztáláshoz, ha szükséges és az oldal "megbízható".
A mindenhol más jelszó használatát is valahogy így értettem. A leglényegesebb tényleg az, hogy tetszõleges random jelszavad feltörésével ne jussanak hozzá a mailcímedhez, mert onnan aztán minden ellopható, amit oda regisztráltál.
De persze akinek olyan memóriája van, annak hajrá... :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Most épp azzal van tele minden, hogy a Nintendo adatait lopják, ez után pedig állítólag játékfejlesztõk/kiadók adatbázisai jönnek. A ZeniMaxot emlegetik többfelé, mint valószínû célpontot, szóval aki bármilyen Bethesda vagy id Software adatbázisban bennevan az potenciális áldozat.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
HP+
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
"installing grafikus illesztóprogram" :))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
én is keresgettem egy ideig mire rátaláltam, ellenben nagyon hasznos cucc.
"The trees move. Do you not see it?"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"The trees move. Do you not see it?"
Inkább maradok a jó öreg kalóz-angolnál :DD
WHAT?! An interference pattern?!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
HÚÚÚÚ
WHAT?! An interference pattern?!
Ez a srác pedig úgy néz ki "jól" elkapta a mém lényegét:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy nekem fent van minden böngészõbõl a legújabb, csak Internet Explorerben bajos a cucc, ott nem színesednek el a húrok pengetés közben, de alapvetõen mûködik ott is.