PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De amikor egy Minecraftot elkezdenek DDoSolni... Ott már tényleg felmerül, hogy vannak ilyen primitíven mûködõ ösztönlények. Bár gyanúsabb, hogy (a) a "hacker" tudásuk eddig terjedt és/vagy (b) elkezdtek parázni és/vagy (c) anyuék rújuk szóltak, hogy túl sokat ülnek a gép elõtt. 😊
Jó öreg Torrenting Turtle barátunk jutott eszembe:

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Did it for the Lulz: "a popular catchphrase used to express that one carried out a specific action for the sake of personal comic enjoyment."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Emögött aztán már végképp nem értem az üzenetet, hisz pont nem kimondottan azokról a pénzéhes multi játékkiadókról van szó, sõt...
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ohhh wait,Rebecca Black - Friday?
OMG,FUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nekem is tetszik a gyõztesé.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Holnap ez lesz a google.hu bannere. Ha írja a linkelt cikk is, akkor elnézést. 😊

Bár cod vagy moh multija miatt sokkal jobb!
bár jó lehet a bulletstorm ha 8-14 év körüli vagy, abba a korban még én is megelégedtem az ai-vel, meg elkápráztattak a futurisztikus szarságok 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Még hogy fizessek egy videóért a neten. LOL.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S