PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#19567: énis olyan változáson akarok végigmenni, mint õ, mert énis így nézek ki XD
valaki emlékszik rája???
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Se Pink Floyd se Roger Waters nél nem írja a szerdai koncertet 😄
Az operációs rendszeren is túl...
Ha leállítod és visszakapcsolod ugyanúgy telepíti.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valóban nem, de megint egy teljes mértékben szubjektív dologról (humor) akarsz kõbe vésett szabályok mentén gondolkodni. Kövesd figyelemmel a topicot (és még jó néhány másikat, vagy a való életet) és szembesülsz majd azzal, hogy van akinek más vicces mint neked és fordítva. Ne adj Isten neked is beszólnak, hogy "ez nem vicces".. de neked, meg még 301 embernek igen. Na és? Ilyen a humor, szubjektív mind az érzékelése mind a kreatív része, mivel emberi. Ezt is áttárgyaltuk százszor..
"Érdeklõdés : nyilván azt akarta jelezni, hogy ezen a terülten szeretne elhelyezkedni."
Ha trollkodnék (tapasztalataim szerint nem jellemzõ rám) most leírnám ide, hogy "Thank You Captain Obvious", ezt mindenki értette.
Mindazonáltal egy önéletrajzban vagy nyilvános / szakmai környezetben a szavak jelentésére (sõt stílusértékére, "ízére") illik már figyelni. Ezen a papíron múlhat egy állás és a jelentkezõ megítélése.
Van érdeklõdési kör (pl. zene, irodalom, haditechnika, csillagászat, konyhamûvészet stb. stb.) és van megpályázott munkakör. A kettõ nyilvánvalóan teljesen más és ehhez nem kell nagy ész. Neki még annyi sem volt. No ezért morbid, ezért vicces.
Megint csak szubjektív dolog, hogy ez vicces vagy nem. Látni lehet itt sokkal kisebb dolgokat amin röhög tíz ember. Másik harminc meg nem. Megoldás: nem reagálsz, az a post éppen most nem neked, nem a Te humorérzékednek szólt (ettõl nem vagy sem lejjebb sem feljebb mint mások).
Én is elkapcsolok Gyõzikérõl mert nem vicces (nekem). Ennyi. Nem katasztrófa. Nem írok neki levelet hetente, hogy "Gyõzõ, a múltkori adásban nem voltál vicces, légy szíves kapd össze magad a jövõ hétre, a Virág meg ne balról hanem jobbról szarja majd le a wc ülõkét!".
"Én az ilyen pályakezdõnek inkább segítenék , hogy mire figyeljen oda mint röhögni rajta.Én ezt nem tartom viccesen."
Ha ismernél tudnád, hogy (amellett, hogy alapvetõen teljesen semleges vagyok) segítek ahol tudok / ahol indokolt.
Ha látnád a lány fotóját (és nem takartam volna ki) akkor már menne itt két oldalon át az "ostoba cigány plázakurvá"-zás. Ami meg engem nem érdekel, (még ha egyetértek is a véleményekkel az adott népcsoportról) mivel nem ezért járok ide, hogy ilyenekre feleslegesen pazaroljam az idõt hanem humorért.
(kis "rosszmájúság"/realizmus: van akin nem lehet segíteni a világban, indokolatlan, ésszerûtlen, nem is igényli és nem is tudsz..)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg cicalányt csináltak belõle, annak meg ezek tartozékai 😊 Mármint a fülek meg a farok
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE