PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ja, a vidi kéne 😄

#19567: énis olyan változáson akarok végigmenni, mint õ, mert énis így nézek ki XD
N o N a m e
lol, a cigit nem is láttam eddig a kezében xD
Dj Faustus
Erre gondolsz?

te is le akarsz fogyni?

kifli
nemtudom itt volt-e, vagy másik topikba, de volt egy kép, amin egy kocka csávó volt, sztemüveges, cigivel a kezében, a képre rá volt írva, hogy akkor beszéljünk a biztonságos jelszó választásról vagy ilyesmi, aztán volt rakva egy videó a csávoról, hogy most hogy néz ki, valaki belinkelné? 😊

valaki emlékszik rája???
tommygear
ez célzás neked sztem <#idiota>
ja 😄
Büdös Bohóc
ismerõsöd? 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

mondjuk azért vannak ennél cifrábbak is 😄
feltört (vagy bejelentkezve felejtett) fb acc 😄

Zsolek123
Én most vagyok a koncertezõs korban. 😊

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

pointer4
Jó, én 90'-ben fiatal voltam koncertre menni 😄
Akkor olvasd el újra 😄
Zsolek123
Mert nem is õk jönnek 😄

pointer4
Még jó hogy, négybõl kettõ halott. De, az oridzsinal Roger Watersnél sincs kiírva 😄
Zsolek123
nem is igazán az oridzsinál Pink Floyd jön 😊

Büdös Bohóc
😄DDDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pointer4
Aza minõségi ragasztócsíkkal felrakott winyó 😄
keméééény 😄
Folyékony nitrogén...MINEKAZ?! Rakjuk be nagymuter Lehel fagyasztójába a cuccot,aztán mehet az óverkloking..

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jim Morrison
lehet a feltolto nem adta meg 😮

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pointer4
Nem mûködik .... <#shakehead>
Se Pink Floyd se Roger Waters nél nem írja a szerdai koncertet 😄
végre valami értelmes újítás a youtube-tól a sok marhaság mellett: klipeknél a like/dislike számláló alatt mutatja az adott elõadó következõ koncertjének idejét. (lakóhelyedhez igazodva persze.)

Dj Faustus
Alkatrészek beültetéséhez is szoktak "kemencét" használni (Surface Mount Oven), de lehet használni javításhoz is (ha eltört az alaplapban egy szál). Persze ez utóbbi nem mindig ad 100 %-os eredményt.

Blacksheep333
Egy hete se, mi is így hoztuk rendbe az egyik laptop videokártyáját.

Az operációs rendszeren is túl...

pointer4
Igen, azt imádom, 11 órát dolgozunk egész nap, és záráskor mennénk már haza a picsbe, valaki meg csak úgy leállítja, és még 20 percig ülhetünk itt mert installál. Ha levágom az elosztót, akkor meg másnap win reinstal-al lehet kezdeni.
Desiderata
[HUN]FaTaL
Miért ne lenne jó? <#wilting>

Ha leállítod és visszakapcsolod ugyanúgy telepíti.

http://goo.gl/gd6Zi5

benőmenő
Én azt nem értem, hogy az xp-s frissítésekkel ellentétben ennek miért nem jó az, ha leállítom a gépet és akkor telepíti, majd legközelebbi bekapcsoláskor majd bekonfigurálja. Nem, a 7-nek csak az a jó, ha újraindítod. Jó látni, hogy fejlõdik a cucc <#idiota>
LasDen
ezen most jót nevettem....😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pointer4
Most már nem merek majd használt VGA-t venni 😄
kifli
kommenteket olvass
Desiderata
Hegi90
<#wilting>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
az az amerikai focis játék még egész faszának is tûnik, a többi egy kalap szar (egy két kivételtõl eltekintve, amit ebben a videóban nyilván nem mutattak meg, pl az új Tomb Raider is tetszik, bár nem vagyok híve a sorozatnak). Az elõadókról nem is beszélve. Egyszerûen nem tudom eldönteni, hogy ez az elõadásmód kit tud megfogni. A gyerekeket? Talán. De szvsz még õk is hülyének nézi ezt a sok marhát. Meg nem hiszem, hogy olyan sok lenne a gyerek nézõje az E3-nak.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pointer4
Még 5 év, és használható is lesz ez a sok marhaság 😄
Hegi90
de most komolyan... itt ki a célközönség?

jazzy
left 4 dead 2-t kár volt belerakni, abban már van 4-es 😄
morcosqtya
"Nyilván tapasztalatlan word helyett world írt szerintem nem a világ vége."

Valóban nem, de megint egy teljes mértékben szubjektív dologról (humor) akarsz kõbe vésett szabályok mentén gondolkodni. Kövesd figyelemmel a topicot (és még jó néhány másikat, vagy a való életet) és szembesülsz majd azzal, hogy van akinek más vicces mint neked és fordítva. Ne adj Isten neked is beszólnak, hogy "ez nem vicces".. de neked, meg még 301 embernek igen. Na és? Ilyen a humor, szubjektív mind az érzékelése mind a kreatív része, mivel emberi. Ezt is áttárgyaltuk százszor..

"Érdeklõdés : nyilván azt akarta jelezni, hogy ezen a terülten szeretne elhelyezkedni."

Ha trollkodnék (tapasztalataim szerint nem jellemzõ rám) most leírnám ide, hogy "Thank You Captain Obvious", ezt mindenki értette.
Mindazonáltal egy önéletrajzban vagy nyilvános / szakmai környezetben a szavak jelentésére (sõt stílusértékére, "ízére") illik már figyelni. Ezen a papíron múlhat egy állás és a jelentkezõ megítélése.
Van érdeklõdési kör (pl. zene, irodalom, haditechnika, csillagászat, konyhamûvészet stb. stb.) és van megpályázott munkakör. A kettõ nyilvánvalóan teljesen más és ehhez nem kell nagy ész. Neki még annyi sem volt. No ezért morbid, ezért vicces.
Megint csak szubjektív dolog, hogy ez vicces vagy nem. Látni lehet itt sokkal kisebb dolgokat amin röhög tíz ember. Másik harminc meg nem. Megoldás: nem reagálsz, az a post éppen most nem neked, nem a Te humorérzékednek szólt (ettõl nem vagy sem lejjebb sem feljebb mint mások).
Én is elkapcsolok Gyõzikérõl mert nem vicces (nekem). Ennyi. Nem katasztrófa. Nem írok neki levelet hetente, hogy "Gyõzõ, a múltkori adásban nem voltál vicces, légy szíves kapd össze magad a jövõ hétre, a Virág meg ne balról hanem jobbról szarja majd le a wc ülõkét!".

"Én az ilyen pályakezdõnek inkább segítenék , hogy mire figyeljen oda mint röhögni rajta.Én ezt nem tartom viccesen."

Ha ismernél tudnád, hogy (amellett, hogy alapvetõen teljesen semleges vagyok) segítek ahol tudok / ahol indokolt.
Ha látnád a lány fotóját (és nem takartam volna ki) akkor már menne itt két oldalon át az "ostoba cigány plázakurvá"-zás. Ami meg engem nem érdekel, (még ha egyetértek is a véleményekkel az adott népcsoportról) mivel nem ezért járok ide, hogy ilyenekre feleslegesen pazaroljam az idõt hanem humorért.

(kis "rosszmájúság"/realizmus: van akin nem lehet segíteni a világban, indokolatlan, ésszerûtlen, nem is igényli és nem is tudsz..)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dj Faustus
Ha már Firefox:

Illetve Outlook Express:

N o N a m e
lol... én egybõl belefuttattam a közepébe, aztán meghallottam a nyamnyamot és meg is állítottam XD
Aquir
nem olyan rossz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
nézd meg jobban a videó elejét 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kapott egy nekomimi-t (cicafüles fejpánt), meg egy buttplugtail-t (fenékbedugós farkinca)

Amúgy meg cicalányt csináltak belõle, annak meg ezek tartozékai 😊 Mármint a fülek meg a farok

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

N o N a m e
miért van farka a csajnak?
pointer4
42:00-nál azért rendesen odakapcsol <#zavart1>
RelakS
Ezaz? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison
tök jó 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/