PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Simpsonséknál tudtak valamit o.O

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Froopy
Erre gondoltam. Elég szar lett a hájszkór, de.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

10000 ha jól számoltam

SzirmosSzisza
Hát 4 jegyû kódból nem lehet annyit variálni, fõleg ha csak számok vannak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carlos
A vicces ebben az, hogy a húgom iphone-jának a passcode-ja is rajta van a listán!!! Tehát lehet benne valami!

Þór vígi þessi rúnar

LasDen
csak úgy...

K nevû gépével ismét Japán vezeti a szuperszámítógépek 500-as listáját, amelynek élén fél éve még a kínai Tienho-1 elnevezésû szuperszámítógép állt.
A japán gép másodpercenként 8,16 petaflops, azaz másodpercenként 8160 billió lebegõpontos mûvelet elvégzésére képes. A flops elnevezés az angol Floating Point Operations Per Second, vagyis a másodpercenkénti lebegõpontos mûveletek számát jelenti, a peta elõtag a 10 a tizenötödiken hatványt jelöli.

A leggyorsabb gép teljesítményére jellemzõ, hogy a toplistában az utána következõ öt gép együttes teljesítményét is fölülmúlja. Ehhez pedig 68 544 darab SPARC64 VIIIfx típusú 8-magos processzort használtak, azaz a K összesen 548 352 processzort tartalmaz, csaknem kétszer annyit, mint a Top500-as listába kerülõ bármelyik szupergép.

A félévente megjelenõ rangsor legfrissebb kiadása a szuperszámítógépek nemzetközi konferenciájához igazítva hétfõn jelent meg Hamburgban. Ez az elsõ alkalom, hogy az elsõ tíz szuperszámítógép teljesítménye egyenként is meghaladja az 1 petaflops számítási teljesítményt. A rangsorban második a kínai Tejút-1, harmadik az amerikai Energiaügyi Minisztérium Oak Ridge-ben található, Jaguar nevû gépe.

A tízes élmezõnyben szereplõ szupergépek közül 5 található az Egyesült Államokban, Japán és Kína 2-2 géppel, míg Franciaország 1 géppel jutott a legjobbak közé. Egy átlagos Intel Core i750 processzorral rendelkezõ személyi számítógép 7 gigaflops teljesítményre képes, azaz a világelsõ szupergép sebességének még a milliomodrészét sem éri el.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

N o N a m e
1998 miért ilyen gyakori? Sok iphone user ekkor született talán? 😄
Elsõ a biztonság! IPhone passcode-ok:

GregSB

SzirmosSzisza
Van hozzá amúgy ilyen végigjátszás féle is: http://pastebin.com/nAUTYNQn

Carlos
Nekem is csak egyszer sikerült... 😄

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
egyébként madagaszkárt qva nehéz megfertõzni 😄 az általában mindig megmarad egészségesnek -.-

All hail the double x!

Carlos
Hehe...az mekkora süti játék volt...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
nah igen, nehéz volt megfertözni öket, mert mnidig iszonyat hamar bezártak mindent... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

😄DDDDDDDD
SzirmosSzisza
Nehogy így járj <#hehe>

nem ugyanaz a kettõ
Desiderata
meglepõdtem, mert korábban nem hallottam a módszerrõl

itt egy újabb eszement dolog: Dunai vízhûtés 😄D

Jim Morrison
azigen 😄 voltra is kene

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Büdös Bohóc
tuti valami koppincs, te szerintem a pandemic ii-re gondoltál.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Rage47
<#taps>
dronkZero
Én a szart szoktam kitolni a seggembõl...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Froopy
Nah kitoltam😊 Thx😄

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini
Persze 😊 valamint nyilván, ha a régebben leírtak szerint egy kitalált társaság az egész, akiknek az a "dolga", hogy rossz hírét keltség a cúnya hekkerbáciknak, akkor szintén ezt fogják mondani, és szintén "elkapnak" valakit közülük 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Igen, ez ott van az általam linkelt cikkben is.
Nyilván ha egy bûnözõ társaság egyik tagját elkapták, akkor rögtön be kéne, hogy jelentse a többi, hogy "igen, õ a mi emberünk volt, a fenébe, elkaptátok, ez szép volt, remélem jó sokáig fog ülni a szemét!" még véletlenül se tagadják le, hisz azt nem illik... ;-)
Dzsini

😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kötekedések elkerülése végett képzeljetek egy kérdõjelet a végére... 😛
Lyukasbogrács
kár, hogy feloszlottak.

de hogy ne legyek off, meanwhile in an apple store:

Három... Rántás... öööö... nekem errõl egy szépirodalmi remekmû ugrott be....
18+, szorri... 😊
Lyukasbogrács
egy rántás keresztbe = 1 ablak 😄

3 :-)

Ki tudja kevesebb ablakból áthúzni az egeret a jobb felsõ saroktól a bal alsóig. :-)

Lyukasbogrács
Persze akkor is megtanulunk profin káromkodni, ha csak egy sima Linux-disztrót tesztelünk:

-egyébként, van rajta még a szokásos:
GIMP_2.6.11.
Firefox_4.0.1.
LibreOffice_3.3.2. angolul.- és így má` talán kész is lett a CD ! -???

Dzsini
Szabvány a B is (ott van a linkben), azért találták ki, hogy véletlenül ne lehessen rövidzárlatot okozni (?)
Van szabvány szerint sima A-B, mini A-B és micro A-B. Ebbõl négy felesleges, normális világban a sima A és micro B elég lenne 😊

(a mókás az, hogy Douglas Adams közel több, mint 10 évvel az egész hajcihõ elõtt kitalálta ezt a rendszert, csak õ akkor még csupán akkumulátortöltésre és energiaellátásra és az autó szivargyújtó csatlakozójára alapozta a dolgot, ha már minden autóban úgyis ott van)

pxxl
mert mittomén, a másik végére biztos nem volt szabvány 😄 csak arra ami a pc-bõl kijön <#idiota>
meg hát azzal túlságosan egyszerú lett volna az élet. 1 kábel mindenhez ugyanmár 😊

All hail the double x!

pointer4
Jól van, akkor nem csak én szúrtam ki 😄
pointer4
És még lemaradt 5 féle kb 😄
Meg firewire a középsõ 😄
Dzsini
De az egyik miért is nem lett az? Vagy ha nagyon méretmániások, akkor a normál A és a mini (vagy micro, bár annyival nem kisebb, hogy ne férne el a mini a telefonokon - 3 helyett 1,8 mm) elég lett volna.

A középsõ amúgy nem firewire? olyan USB nincs

pxxl
a másik vége universal 😊

All hail the double x!

GregSB

vazz 😄DDDDD
Aquir
az jó😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

infectonator world dominator