PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
All hail the double x!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amúgy ja, vót
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
All hail the double x!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És oldmant az "ezt fûrészeljeétek le, ezt a hármat kössétek össze egy dróttal és 2%kal gyorsabb lesz a processzor" stílusú tuningrovatával?
Régi szép idõk... 😄
HKK pakli nekem is megvan, nekem ilyesmiket eszembe se jutna eladni, túl sok emlék köt hozzá. Lehetne szervezni esgés HKK partit... 😄
alapítótagja voltam az elsõ Elenios-KT-nek TF-en, Magiceztem is éveken át (ma már csak nézegetem és ingyenesen játszom), CoV elsõ jónéhány évfolyama + évkönyvek megvannak, stb.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a "PC gaming master race" tagja vagy, mi nem nem szenvedünk (annyira) a konzolosokat sújtó... khmm... "átoktól".
"The trees move. Do you not see it?"
Ha már itt tartunk: COD4-ben a botok csak szerverre készültek vagy offline módban kvázi "kliens oldalon" is lehet telepíteni gyakorláshoz (van-e hozzá rcbot vagy valami)?
Nem igazán vagyok ebben otthon..
CS-hez vannak botok ugye alapból, DoD-hoz hivatalos nincs, gányolt van de nem mûködik, HL2 DeathMatch-hez is van (rcBot) de 10 emberbõl 9-nél nem megy.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
meg volt a levrov a vicces kérdésekkel/válaszokkal 😄
áhh, meg mindig vártam, h nah vajon mi lesz a köv. teljes játék 😊
(mivel még fiatal voltam, igy ez volt az egyetlen eredeti játék forrásom)
valoban jo élmény volt megjelenés napján mindig rohanni az ujságárushoz és beszerezni a legujabb példányt 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
<#gonosz1>#gonosz1>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Cov kb egy Csernus-Dr.House hibridként osztott mindenkit.. 😊)
Ezt itt nem tudom leírni úgy, hogy pontosan átadjam gépelve azt az életérzést, de röviden:
Várod a lapot minden nap közelebb vagy hozzá, hogy az újságosnál megjöjjön. Ki van rakva a kirakatba. Izgatott vagy. Remegve kimondod azt az egy mondatot amit havonta egyszer mondasz. Megveszed. Fizetsz. A kezedbe csúszik a nyomdafesték illatú, sima, szinte hintõporos tapintású újság, szûz, kinyitva nem volt. Már a tied!!
Sietsz haza, de már az utcán belenézel, írnak -e vajon az X játékról ami mostanában jön majd ki, avagy folytatják-e a múltkori számban elkezdett hosszú leírást. Nézed a képeket, közben a járdán majdnem nekimész valakinek. Aki hülyének néz de nem érdekel, mert neki nincs Guru-ja, nekem meg van.
Hazamegyek, gyorsan összeütök egy szendvicset, be a "gyerekszobába" fel az ágyra, nyugodt szombat, süt a nap, és olvasol és iszod magadba a nyomtatott sajtó friss és varázslatos illatát, szemedet görgeted pihenteted az új "fergeteges grafikákon (VGA) 😊)
Hát ilyen volt ez na.
Ez a világ már nem olyan. Más. Nem jobb, nem roszabb. Más.
Amúgy igen, már kint van: http://pc.gamespy.com/pc/call-of-duty-4-modern-warfare/1180591p1.html
Magic-re váltottam, azt sokáig játszottuk is, de ott meg a lehúzásból lett elegem. Az új boosterek meg theme deck-ek és kiadások mind mind arra presszáltak, hogy vedd meg az újat ugyanis anélkül versenyen esélyed nincs (ez persze kissé bonyolultabb ennél, csak sarkítok) de a haveri körben is egy idõ után az nyert akinek volt pénze boosterre.
Magic lapjaim megvannak még. A végén szinte csak kék / vörössel játszottam.. 😊
mondjuk szvsz a gamer tökugyanaz volt, mert szinte mindenki átment a gurubol, sztem simán hozta azt a szinvonalat 😊
meg persze a legjobbak a képaláirások voltak 😄
csak aztán a kiado szépen kibaszott velük és nem kaptak fizetést...ezért szünt meg...Tinman tudna erröl beszélni ö is irkált bele amikor már a végét járta a lap...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Gurunál a régi lap volt jó, a sima "GURU", annak az érának a második fele illetve utána a változott nevû "PC Guru" is korrekt lap volt.
CoV meg ugye Cov.. 😊)
Hihetetlen figura volt..
A PC-s játékok Sebestyén Balázsa.. 😊) (nem pejoratívan értem ezt)
Volt humora na.
illetve ma már nem veszem utoljára akkor vettem "pc gurut" amikor gamer magazinként lett elérhetö egy darabig, de sajnos megszünt 😞
Én a cég játékai közül csak a HKK-t játszottam. Asszem még most is megvan a repülõ-karmazsin huhogó paklim valahol 😛
Kis családi hangulatú cég volt, egy családi házban mûködtek, jöttek mentek, rendelték a pizzát, hozták vitték a könyveket a nyomdából, stb.
Dolgoztam nekik is egyetem alatt, de nem belsõsként.
Akkoriban az volt az elképzelésem egy laza, hangulatos munkahelyrõl..😊
Meg anno a PC Guru-s és 576-os srácok is nagyon elvoltak.. 😊 (Shy, Bear, Masell, Lily, Gaborca, a másiknál meg CoVboy, és a többiek)
Szórakoztatóak voltak a játékleírásaik és tesztek. Nem Tirexi szintûek.. nekik még volt igazi - nem erõltetett - humoruk.
Kicsit retro már, mint anno a 386-oson (illetve 286-os AT-n, azt hiszem XT-n nem volt) a szöveges kalandjátékok, még GUI nélkül, DOS alatt 256 karakterrel kirakott szövegdobozokkal (ASCII).. 😊