PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Meglestem és nem küld semmi el a háttérben, szóval nem jegyzi fel.

Amúgy meg általában nem átlagos PC-vel törnek, hanem valami fasza dual GPU + jó sok processzor maggal :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini

Amúgy a második típus egészen jól használható eredményt hoz, felesleges nyûglõdés nélkül (a matematikájába pedig kár belekötni, nem az a lényeg)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
+1

A heavy cost. I pay it gladly.

It would take a desktop PC
About 10 trestrigintillion years
to hack your password
Dzsini
....jövõ héttõl pedig mindezek bekerülnek az új verziós szivárványtáblába, és a hozzájuk tartozó idõ drasztikusan lecsökken. Köszönet illeti a sok önzetlen jelszómegadót.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Guren
It would take a desktop PC
About 1 thousand years
to hack your password

hihi

LasDen
az átlagos mindenhol használt az 1 másodperc..😄 a 2 ultimét jelszóm viszont 106 év és 23 quadrillion év...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Nekem a full random jelszava 12 nap, a simán kitalálható meg 106 év 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Terensz
A mindenhol használt jelszavam: 10 nap, a wow jelszavam: 106 év :-) Hajrá kínaiak!!!4

Ugye a fontossági sorrendet tartsuk be <#idiota>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Aquir
I remember 😄 ezen jót röhögtem régen

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lyukasbogrács
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Tisztelt Hallgató!
Akit illet!!!
Kérem, hogy vipmail-es címrõl ne írjon (bármennyire very important person), mert nem tudok válaszolni.
Üdv
<#idiota>

HöfEE
Amúgy most eszembe jutott, hogy ha tényleg úgy mûködik ahogy a cikkben szerepel, akkor simán tud az ember saját maga is adatot lopni. Kölcsönkéred valaki telóját, bejelentkezel rajta facebookra, és hopp át van mentve az accountodra az illetõ telefonkönyve 😄

HöfEE
Nekem egy ezer éves szar mobilom van, amivel netezni se lehet. De nekem is fenn van kb. 20 ember telefonszámmal. Én szerintem ebben a listában azok szerepelnek akik vagy önkéntesen megosztották a telefonszámukat, vagy használtak mobilról facebook szolgáltatást. Egy biztos az én telómról tuti nem loptak le adatot 😄

SzirmosSzisza
Nézd a jó oldalát, ha elveszik a mobilod, vissza tudod nézni kinek mi a száma, én pl örültem volna, ha a Facebook aljas módon letölti ezt magának, mert nem kellett volna papírra kimásolni és onnan visszaírni új mobilra 😊

Amúgy meg szerintem 99 %, hogy Androidos telók esetében is ugyanúgy megvan minden szám a Googlenek.

iphone? vagy van androidos telefonod is?
Nálam is vannak ott olyanok telószámmal együtt, akik nincsenek is fb-on.

GregSB
Te nem tudsz olvasni?

"Megnéztem, és tényleg ott van minden."

Nem hiszem, hanem láttam.

Az én telefonomról mindent bemásolt, azokat az embereket is akik fent sincsenek fácsén. Telefonszámmal, meg minden más egyéb adattal együtt.

Szinkronizáció nálam ki van/volt kapcsolva. Lehet még az elején rákérdezet arra az App, hogy elérheti -e a telefonom névjegyzékét, és azt leokéztam, de azt sehol nem emlitette, hogy minden adatot felszinkronizál és eltárol a saját serverükre...

SzirmosSzisza
truetrue...

nekem is csak olyanok vannak a listában, akik megadták fészbukon a mobilszámukat
Büdös Bohóc
mert lehet nem használtál szinkronizációt. Én pár napja bekapcsoltam, azóta 1-2 érdekes fícsör is lett a telefonon meg lehet akkor ezek az adatok is felmentek.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza
Érdekes, pedig én is nyomom FB appot, illetve toltam még a mobilos verziót is, de nekem nincs ott senki.

Büdös Bohóc
Már nem azért, de az én fb listámon becenévvel is szerepelt telefonszám, még a banknak a számát is beszinkronizálta meg olyan emberét, aki még csak nem is látott szerintem facebookot...

SzirmosSzisza
És ha nem fogadod el, fel se rakhatod 😄

Büdös Bohóc
android is megkérdi, csak még install elõtt

SzirmosSzisza
Ne legyél már ennyire hiszékeny könyörgöm. Azok vannak ott akik FB_nek megadták a számukat...

Nekem is csak annyi látszik amennyit megadtak ismerõsök. A nokia app meg mindig megkérdezi, hogy az alkalmazás hozzáférhet-e a telefonon tárolt adatokhoz amire mindig nemet a válasz.

Hegi90
És te amúgy hogyan szoktál facebookozni telóról? Böngészõbõl vagy appból? Csak mert nekem a Win. Phone 7 FB app úgy tûnik nem lopott semmit, mobilböngészõbõl meg még életemben nem léptem be facebookra.

Ami nekem itt látszik, azok azok a telószámok, amiket alapból kirakott az alany a profiloldalára.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

GregSB
Hogy rohadnának meg.

Megnéztem, és tényleg ott van minden. Minden egyes név és telefonszám a telefonomról. Tök jó hogy mindezt a tudtom nélkül szinkronizálják és tárolják. Persze gondolom a T&C-ben ott van valahol a 400.-ik oldalon, hogy amikor ráklikkelek az "elfogadomra" regisztráláskor, akkor ezt is tudomásul veszem...

LeWyTy
De legalább anya nem mondhatja hogy "mozdulj már ki egy kicsit a szobából"<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza
Legfontosabb kellék egy hegyi túrára o.O

Zomil
jaja, nagyon szorakoztato tud lenni 😄
néha kellemes változatosság a szoksásos hent mellett 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
szokásos dodgeball server😊
(van olyan ami egyre gyorsuló rakétás)
több rakétával izgalmas és mindenkinek jut

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir
inkább egy paca 😊 (most már többszörösen összetett gyomorral)

Norelle0220
sziámi iker pacik <#vigyor>

Két ember között a legrövidebb út egy mosoly. :)

Desiderata
SzirmosSzisza

Norelle0220
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Két ember között a legrövidebb út egy mosoly. :)

Calver
NEED

"The trees move. Do you not see it?"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
"In fairness, part of the reason I got this tag was just to see if it would ever cause any havoc like this. Trolling indeed." áhháháhá <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza
Srácnak kiment ~5 évnyi bírságcédula 😄

Ha nem tudni a rendszámot, úgy tûnik NULL-ként kerül be 😄

RelakS
ez fááááááááááááájt xD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
😄D

shenmuedc
még mindig jobb mint a kemény gyerek vagyok 100000000-ik fps. Gyerekeknek szóló mûsornak milyennek is kéne lennie?