PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
ddosolni facebookot elég vicces lenne, vagy legalábbis eléggé merész

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

gergely1991
Lehet,bár az sem kizárt hogy találtak valami biztonsági rést és annak felhasználásával manipulálják a FB mûködését(vagy egyszerûen megijesztik a tulajt a fenyegetésükkel).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hegi90
a "destroy" itt azt jelenti, hogy ddosolják pár napon keresztül?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Törölte a cseles :-D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kit-mit?
SzirmosSzisza
bandelpls<#felkialtojel>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Ja, akkor lehet nem lenne szánalmas próbálkozás :-D
SVG for the win, sálálálá...

Jim Morrison
jaja :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

legalább vektoros lenne -.-
RatBaG
ezt a barmot 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Szerintem csak a Razer Switchblade-t fogják piacra dobni.

LasDen
hinnye hûha.....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Nem, mert a moderátorok se látják, hogy összesítve hány pontja van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
😄

Guren
befostam

Fresh Duke
Gondolom azért csak 2-t, mert többet felesleges lett volna adni. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Dzsini
Most csak 2 pontot kapott (ott van az adatlapján), összejött neki a 25.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jazzy
Kíváncsi vagyok mire kapta ezt a bant, kétlem hogy erre..
artschi
miért kapott bant? ráadásul örök bant?

szerk.: most látom, hogy tekk! 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hegi90
lol, mire beírtam, megkapta 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
azt hiszem már hiába irsz neki nem fog válaszolni, bár gondolom nem emiatt kapta a bant 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
jaj, de ügyesen kiforgattad a szavaimat...

Azt, hogy ki mire veszi a dolgait, bízd rájuk, a másik pénztárcájába turkálás meg a vénasszonyok és az irigyek szokása 😊

[HUN]FaTaL
Ennyi erõvel kaján meg tetõn kívül semmi másra nincs szükséged, a többi mind csak kényelem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
ipad sok mindenre jo, de ebook olvasonak aligha.

SzirmosSzisza
Persze, lehet magaddal vinni fényképezõt és notebookot, ha szeretnél fényképezni és valamit meglesni a neten, vagy egy mobiltelefont. Lehet neked nincs szükséged rá, örülj neki, hogy 5000ért tudsz venni magadnak telefont ami neked tökéletes 😊

dronkZero
Kevered a "kényelmesebb így" és a "szükség van rá" kifejezéseket.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

[HUN]FaTaL
"Plusz nincs objektíve szükség a tudására."

Ez szubjektív, neked nincs, másnak meg van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen, de ha ezek mind egyben, a zsebedben vannak akkor már nem is olyan rossz és haszontalan

Carlos
true, true...

Þór vígi þessi rúnar

dronkZero
Minden hasonló tudású telefon nagy telefonnak. Plusz nincs objektíve szükség a tudására.
Egyébként a képernyõ miatt nagy, ami meg még így is szánalmasan kicsi.

telefonnak pont ideális méret
Zomil
érdekes meglátás föleg az utolso, h telefonnak nagy amikor minden hasonlo tudásu telefon ugyanekkora 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

artschi
"Számítógépnek szar, tévének kicsi, telefonnak nagy."
😄DD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

dronkZero
Na, az iPhone-nal is pont ugyanígy vagyok, mint te az iPaddel. Õszintén nem látom a hasznosságát. Számítógépnek szar, tévének kicsi, telefonnak nagy.

Zomil
én sosem vennék ipdat-et mert nem értem mire lehetne használni 😄
persze lehetne ebook olvasonak, de arra meg vannak olcsobb eszközök, és a többi dologra meg egy iphone is elég ami belefér a zsebedbe 😊

dronkZero
Majdnem ugyanolyan ostoba szempont. Ha nem valami célra kell, akkor sznob vagy, tökmindegy, mivel próbálod megmagyarázni.

Hegi90
ipadet az OS-ért vennék, nem azért mer' sok benne a gigahertz

Zomil

Dzsini
...viszont az olyan ütõkártya lett az eladásokat tekintve, hogy a HP leáll a WebOS fejlesztéssel és kivonul a teljes hardverbizniszbõl (valószínûleg kiszervezik külsõ gyártó alá, Desktop piacon azért elég komoly nevük van céges berkekben, bár az IBM is szép lassan Lenovo lett).

Tudom, hogy nem csak emiatt, de belejátszhatott a Touchpadok katasztrofális forgalma is, kutya nem vásárolt belõle, még az árcsökkentés után sem, amit 1 hónappal a piacra dobás után léptek meg.

micsoda ütõkártyája van a végén az almásnak 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Zomil
egyáltalán nem erre utaltam(bár tény, h programozo vagyok és valoban néha olyan bugok vannak a játékban amit egy amatör követ el)...leginkább arra, h csak mázlija volt h pont az ö sandbox játékát kapta fel a net, csupán szerencséje volt...persze nem azt mondom, h nem tett le vmit az asztalra, mert igenis jo dolog a minecraft, de egyáltalán nem egyedi, van jopár hozzá hasonlo játék 😊
eleve a minecraft is csak egy leszármazottja az infiniminer nevü játéknak

SzirmosSzisza
Szerintem a 4 teljesen korrekt volt. De ha pl most ki jönne 1 új GTA, nem tudnék vele játszani, nem bírnám ki, hogy ne netezzek 1 óráig 😄

Jim Morrison
gta3 meg vice city rulz😄 szerintem ezek a legjobb gta reszek.

Kedvet kaptam Vice cityzni 😄