PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
én kérek elnézést :D
ha igen, akkor játsszátok ki, mert jó, ha nem, akkor meg gondoljátok végig mi volt GLaDOS mániája.
röviden és tömören: Chell bosszút áll <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De lehet hogy végleg letiltották neki a megtekintését (és ebben az esetben nem terjedt ki bizonyos országokra a szerzõi korlát). Amit mondasz az is igaz.:)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem a ip a lényeg hanem a videó hangsávja. :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Infiminer- ez inspirálta a minecraft-ot
dwarf fortress is sokat hozzátett, és a wurm online amelyen notch is dolgozott
ezek igy együttesen adták ki a minecraft alapjait :)
persze elöször csak a kreativ verziot készitette el ami az ingyenes verzio, majd folytatta tovább a survival moddal, amit jelenleg is fejleszt tovább.
Amugy akárhogy is nézem már az elején rossz 5let volt java-ban kezdeni, de gondolom notch azt ismerte a legjobban... :(
sajnos kezd egyre több hátránya kijönni a javanak, kezdve azzal, h az ujabb verziok laptopokon szinte egyáltalán nem futnak annyira nagy a gépigénye...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asszem ezért van az, hogy van egy ingyenes verziója is, meg egy amiért fizetni kell.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Haverokkal baromkodunk source sdk-val. <#zavart1>#zavart1>
http://facebook.com/musicleander
csakhát azt meg ugye nem fogja elkezdeni nullárol, bár ugytudom, h szorgos emberek irnak hozzá c++ szervert ami azért egész jo lenne :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én jobban szeretem azt a koncepciót, hogy minden programhoz vannak célnyelvek. Egy ilyen játékhoz bõven elég a Java is, mert nem kell nagy erõforrásigény, de még is könnyû benne írni. Másrészt ez egy kibaszott 48 órás verseny, mit pöcsöljön OpenGL-el?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
#21024: Ki tudja :D
Þór vígi þessi rúnar
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed