PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
Isten megbocsájt.... én nem! :)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

half life, portal, tf kimaradt...
én kérek elnézést :D
Calver
Portal kimaradt?
ha igen, akkor játsszátok ki, mert jó, ha nem, akkor meg gondoljátok végig mi volt GLaDOS mániája.
röviden és tömören: Chell bosszút áll <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

én sem értem
Carlos
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
jah...csak kevesebb...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

FZoleee
nekem is csak a németeknél, ott elég szar lehet élni, nem mennek a youtube videók :DD
LasDen
viszont most nézem, hogy az említett videóm már csak németeknél van letiltva...pedig korábban ausztráliától gabonig volt minden...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köszi :D na lássuk :D
LasDen
a videód résznél a szerkesztés, statisztika mellett kiírja, hogy egyezés harmadik féllel vagy szimplán, hogy a videód néhány országban le van tiltva...:D

amúgy hol lehet megnézni hol tiltották le a videóimat? vagy nem tiltották még le egyiket sem, vagy nem találom... :D
LasDen
neeem....nemtom mi bajuk van...:D

náci videókat teszel fel? :D
LasDen
az én videóimat 1 kivételével mind németországban tiltották le...azt az egyet meg vagy 32 országban...:DD

Jim Morrison
zsir

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gergely1991
"mert a zene alatta jogvédett volt..."
De lehet hogy végleg letiltották neki a megtekintését (és ebben az esetben nem terjedt ki bizonyos országokra a szerzõi korlát). Amit mondasz az is igaz.:)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza
De ha más az IP-d akkor meg tudod nézni a videót és a hangsávot se tiltja le :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gergely1991
LOL,nem csodálkozok.:D
Nem a ip a lényeg hanem a videó hangsávja. :)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Én ezt használtam :D

gergely1991
Erre jó ez..

Én a saját videómat nem tudtam megnézni, mert a zene alatta jogvédett volt...

benõmenõ
Ezt annyira utálom, amikor az egyik kedvenc zenekarom cd-je ott van az asztalomon (mellesleg limitált csak hogy bosszantóbb legyen), és a legújabb klippnél ezzel fogad a hivatalos youtube channelen. Basszus itt vagyok európa közepén, és egy szntén európai zenekarról van szó! Nonszensz!! <#falbav>
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
yep

LeWyTy
Ez dejó<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hegi90
http://www.youtube.com/v/4drucg1A6Xk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza

Zomil
Infinifrag - ebböl jött az infiniminer
Infiminer- ez inspirálta a minecraft-ot
dwarf fortress is sokat hozzátett, és a wurm online amelyen notch is dolgozott
ezek igy együttesen adták ki a minecraft alapjait :)

persze elöször csak a kreativ verziot készitette el ami az ingyenes verzio, majd folytatta tovább a survival moddal, amit jelenleg is fejleszt tovább.

Amugy akárhogy is nézem már az elején rossz 5let volt java-ban kezdeni, de gondolom notch azt ismerte a legjobban... :(
sajnos kezd egyre több hátránya kijönni a javanak, kezdve azzal, h az ujabb verziok laptopokon szinte egyáltalán nem futnak annyira nagy a gépigénye...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
Ha jól emlékszek nem számított ekkora sikerre, mikor elkezdte írni. Valamilyen játékot akart "folytatni", aminek korábban abbamaradt a fejlesztése, és egy kis fórumra posztolta csak ki.

Asszem ezért van az, hogy van egy ingyenes verziója is, meg egy amiért fizetni kell.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Ja, de a Minecrafthoz qrvára nem Java kéne, hanem C++ ha crossplatform akar lenni. De ja, egy 48 órás versenyre írhat abban amiben akar :-D

Jim Morrison
jelentkezem ! :p nekem lett a legjobb statom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csokalaci

Haverokkal baromkodunk source sdk-val. <#zavart1>

http://facebook.com/musicleander

Zomil
erre a játékra böven jo a java, a minecraft-ra már kevésbé :D
csakhát azt meg ugye nem fogja elkezdeni nullárol, bár ugytudom, h szorgos emberek irnak hozzá c++ szervert ami azért egész jo lenne :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
assemblyben kellene írnia? ^^
Én jobban szeretem azt a koncepciót, hogy minden programhoz vannak célnyelvek. Egy ilyen játékhoz bõven elég a Java is, mert nem kell nagy erõforrásigény, de még is könnyû benne írni. Másrészt ez egy kibaszott 48 órás verseny, mit pöcsöljön OpenGL-el?

Rage47
gépzabáló
Aramir
A háttérben van egy C64 is, igaz dobozban :)

KM
Amiga lesz az...

SzirmosSzisza
Meg kell találni a leggyengébb láncszemet és azt támadni, valami piti elosztó szervert vagy akármit.

Dzsini
Amiga (még a brutális elsõgenerációs Amiga patkánnyal) és Cannon Fodder
http://www.youtube.com/v/F7XiXQ6wEyM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jó játék volt. :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

gergely1991
Ez amolyan C64 feeling...na de éjszaka fél 1-kor?

RatBaG
ez... szép.

Per Aspera Ad Inferi.

Hegi90
a destroy szerintem akkor is túlzás, de hát úgyis meglátjuk késõbb :)

gergely1991
Ha olyan "rendesek" ne kelljen már egy csomó "védelem" nélkül maradt ártatlan számítógépet mindenféle trójaival,malware-vel, illetve rootkittel megfertõzve nyitott porton keresztül támadásra bírni.

#21024: Ki tudja :D

Carlos
Azért szerintem ez egy kicsit arcoskodás az anonymus-tól. Eléggé merész elképzelés, hogy széthekkelik a FB-ot. Max feltörik Zuckerberg profilját... :)

Þór vígi þessi rúnar

Büdös Bohóc
szerintem eddig példa még nem volt olyanra, hogy anon csak beijeszt valakit

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed