PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a support érdekes, van 1 kb 1 éves bug amit nem javítanak, nekem most ilyen "veszett" el.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De mondjuk a weboldal feltérképezheti a leütések alapján hogy milyen weboldalon,milyen fióknévvel,milyen jelszót használnak, ugyanúgy amit linkeltetek "hogy milyen erõs a jelszó", csak az elõzõhöz képest igencsak egyszerû (amolyan keylogger mûködésmód).Azon is gondolkodtam mennyi eséllyel lehet belépni más accountjába (lehet azért írtam hogy "ilyeneket raktok ki. ")
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Lehetne tolni ilyen "ki találja ki mit csináltam/ mivel játszottam ? " 😄

tegnap reseteltem a cuccot új bill miatt, így nem tudom neked megmondani hányszor nyomtam le 😊
a képet nézni ott tudod, hogy jobklikk, key freq és van egy olyan gomb, hogy generate image.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#titanic {
float: none;
}
<#banplz>#banplz>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"The trees move. Do you not see it?"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci